Peugeot 508

Peugeot 508 sedan

Peugeot 508

Näyttävä sedan, myös lataushybridinä

Tutustu Peugeot 508:n radikaaliin ja rohkeaan muotoiluun. Nauti erinomaisesta ajokokemuksesta ja edistyneistä teknologisista innovaatioista. Peugeot 508 on varustettu tehokkaalla ladattavalla hybridimoottorilla.

 • Lataushybridin sähköinen toimintamatka yhdellä latauksella jopa 66 km.

Katso Peugeot 508 hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Peugeot-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Peugeot 508 sedan

Design

Mullistava sedan

Peugeot 508:n matala profiili, aggressiivinen etuosa ja terävä, dynaaminen tyyli edustavat uutta urheilullisuuden ja eleganssin aikakautta.

Veistokselliset linjat korostavat sen sulavaa, rohkeaa ja innovatiivista henkeä.

 

Näkyvyyttä

Näkyvyyden ja turvallisuuden optimoimiseksi niin yöllä kuin päivälläkin on Peugeot 508 varustettu tehokkailla Peugeot Full LED Technology -ajovaloilla, joissa on automaattinen korkeudensäätötoiminto , LED-vilkuilla edessä ja staattisilla kaarreajovaloilla.

 

Erotu joukosta

Takavalot muodostuvat kolmiulotteisista, kolmea leijonankynnen raapaisua muistuttavista 3D LED –valoista, ja niissä on animointi, kun auton ovet avataan tai suljetaan . Valojen voimakkuus säätyy automaattisesti valoisuuden mukaan varmistaen optimaalisen näkyvyyden.

 

Vain taivas kattona

Avattavan panoraama-kattoikkunan ansiosta näkymät ulos ovat takaistuimia myöten ainutlaatuiset.

 

Tinkimätön laatu

Kehyksettömät ovet tuovat oman persoonallisen lisänsä uuden Peugeot 508:n puhtaisiin linjoihin. Suunnittelussa keskityttiin luomaan esteettisesti onnistuneita yksityiskohtia tavoitteena kompromisseja vailla oleva laatumielikuva. Tasapainoiset mittasuhteet ja jokaisen yksityiskohdan viimeistely ovat tärkeä osa täydellisyyden tavoittelua.

 

Runsaasti tilaa

Tilava 487 litran tavaratila on erittäin käytännöllinen paitsi ison kokonsa, myös leveän takaluukun lastausaukon ansiosta. Peugeot 508:aan on saatavana myös älykäs sähköinen takaluukku handsfree-toiminnolla, jonka avulla tavaratilan luukku voidaan avata ja sulkea tavaratilan yksinkertaisella jalan heilautuksella takapuskurin alla.

 

Peugeot 508 HYBRID

HYBRID-merkit takaovessa ja etulokasuojassa osoittavat, että autosi on moderni lataushybridi. Ajaessasi sähkömoottorilla kaupunkien rajoitetun liikenteen vyöhykkeillä, aktivoituu ulkopuolelta näkyvä syaaninvärinen (tuulilasin yläosassa) LED-merkkivalo ja kertoo sähkömoottorin käytöstä.

 

Peugeot 508 sedan

Kuljettajan ympäristö

Ainutlaatuinen PEUGEOT I-COCKPIT®

Tutustu erityisesti ladattaville hybrideille suunniteltuun ohjaamoon. Saat kuljettajan katseen korkeudelle sijoitettuun digimittaristoon tietoa voimalähteiden käytöstä: näyttää energian käytön kuten myös polttomoottorin käynnistymisen. Kapasitiivisen 10" kosketusnäytön avulla voit personoida mittariston toimintoja ja saat ajoon liittyviä tietoja: Hybridijärjestelmän toimintaa kuvaavat energiavirrat, polttoaineen ja sähkön kulutustilastot, e-Save-toiminnon aktivointi, latausasemien paikallistaminen ja sähköisen ajotilan jäljellä oleva toimintamatka.

 

Lataushybriditeknologia

10" kapasitiivinen HD-kosketusnäyttö mahdollistaa akun latauksen ohjelmoinnin ja ajotietojen käytön:

 • Energiavirrat näyttävät hybridijärjestelmän toiminnassa
 • Polttoaineen ja sähkön kulutustilastot
 • Latauspisteiden sijainti ja jäljellä olevan toimintamatkan näyttö
 • e-Save-toiminnon aktivointi

 

Pysy ajan tasalla

Toista sovelluksesi 10 tuuman HD-kapasitiivisella kosketusnäytöllä käyttämällä Mirror Screen -toimintoa. Lataa älypuhelimesi langattomasti keskikonsolissa. Matkusta täysin mielenrauhassa liitetyn navigoinnin avulla, mukaan lukien TomTom® -palveluiden reaaliaikaiset liikennetiedot sekä yhteensopivien latauspisteiden sijainti.

 

FOCAL® PREMIUM HI-FI -äänentoistojärjestelmä

HI-FI FOCAL®, äänen puhtautta. Hi-Fi FOCAL® -äänentoistojärjestelmä tarjoaa puhtaan ja tarkan äänentoiston. Peugeot 508 -mallin Focal hi-fi -äänentoistojärjestelmä on varustettu 10 kaiuttimella ja parhaalla mahdollisella akustiikalla optimaalisen elämyksen varmistamiseksi.

 

Räätälöity istuinmukavuus

Optimaalisen mukavuuden takaamiseksi Peugeot 508 on varustettu kuljettajan ja matkustajan istuimilla, joilla on AGR-sertifikaatti Istuimet, joille on myönnetty AGR-sertifikaatti, sisältävät erittäin monipuoliset säätömahdollisuudet. Kaikkein parhaimman mukavuuden saavuttamiseksi tarjolla on sähkösäätöiset AGR-etuistuimet monipistehierontajärjestelmällä .

 

Runsaasti säilytystilaa

Ohjaamon ympärillä on lukuisia säilytystiloja. Ovien karttataskujen lisäksi keskikonsolissa on runsaasti säilytystilaa pikkutavaroille. Myös takamatkustajille on tarjolla runsaasti säilytystiloja.

 

Materiaaleilla on merkitystä

Peugeot 508:n materiaalit ovat korkealaatuisia ja ajattomia. Istuudu sisään, sulje ovi ja rentoudu. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ennenkokemattoman ajoelämyksen varmistamiseksi.

 

Vapaus valita

Koe Peugeot 508:n esimerkillinen ajettavuus:

 • Lataushybridissä arvostat monipuolisuutta ja taloudellisuutta. Sähkötilassa nautit ajamisesta täydellisessä hiljaisuudessa.

 

Tee autoilustasi helppoa

Tutustu MyPeugeot -mobiiliapplikaation tarjoamiin maksuttomiin lisäpalveluihin

 

Peugeot 508 sedan

Teknologia

Night Vision –pimeänäkökamera

Night Vision –pimeänäköjärjestelmä käyttää infrapunakameraa auton edessä liikkuvien, lämpöä tuottavien objektien havaitsemiseksi yöaikaan tai huonoissa olosuhteissa jopa 200 metrin päähän. Peugeot 508 on varustettu myös muilla lukuisilla ajoavustinjärjestelmillä, jotka parantavat turvallista ajokokemustasi.

 

Puoliautonominen ajaminen

Pack Drive Assist -järjestelmän avulla voit ajaa puoliautonomisesti. Etuosan tutkan ja tuulilasin yläosaan sijoitetun kameran avulla Stop & Go -järjestelmällä varustettu mukautuva vakionopeudensäädin sopeuttaa ajonopeutesi edellä ajavan mukaan sopivan etäisyyden säilyttämiseksi. Järjestelmä sisältää myös ajolinja-avustimen.

 

360-pysäköintikamera

360-pysäköintikamera tarjoaa tasku- ja sivupysäköintiin. Järjestelmä auttaa myös pysäköintipaikasta poistumisessa.

 

Optimoi toimintamatka

Valitse matkaasi ja ajotapaasi sopivin ajotila:

 • Sähkö: 100 % sähkömoottorilla ajo jopa 135 km/h
 • Sport: hyödynnetään sekä poltto- että sähkömoottoria parhaan mahdollisen tehon tuottamiseksi
 • Hybrid: sähkö- ja polttomooottorin yhdistelmä energian käytön optimoimiseksi
 • Comfort: yhdistää HYBRID-ajotilan sekä aktiivijousituksen mukavuuden

Täyssähköinen ajotila on käytettävissä kaikissa näissä vaihtoehdoissa akun lataustehosta ja ajotavasta riippuen.

 

Jarrutusenergian talteenotto

BRAKE-toiminto mahdollistaa tehokkaamman jarrutusenergian talteenoton. Moottorijarrutus tehostuu ja näin akku latautuu tehokkaammin jarrutuksen aikana. Kuljettaja voi aktivoida toiminnon vaihteenvalitsimesta ajotilasta riippumatta.

 

300 V litium-ioniakku

Toimintamatka 100 % sähköisessä ajotilassa on jopa 66 km WLTP. Akun kapasiteetti 12.4 kWh. Korkeajänniteakku on sijoitettu takaistuimen alle, näin sillä ei ole vaikutusta matkustamon tai tavaratilan suuruuteen. e-SAVE -toiminnon avulla kuljettajan on mahdollista varata sähköenergiaa (10 km, 20 km tai maksimi). Kuljettaja voi käyttää tätä reserviä milloin tahansa ajon aikana, erityisesti ajaessaan taajama-alueilla, jonne pääsy on rajoitettua polttomoottorilla.

 

Peugeot 508 sedan

Tekniset tiedot

Lataushybridimoottorit

Maksimaalisen tehon ja taloudellisuuden aikaansaamiseksi lataushybriditeknologia yhdistää

 • 132 kW / 180 hv PureTech -bensiinimoottorin
 • 80 kW / 110 hv sähkömoottorin
 • uuden 8-portaisen e-EAT8 automaattivaihteiston

 

Toimintasäde ja latausaika

Peugeot 508 HYBRID-mallin arvioidut latausajat 0 - 100 %:

 • 1 h 45 min Wall Box -latauslaitteella (32 A)
 • 7 h normaalilla kotitalouspistokkeella (8 A)

 

Bensiini

Peugeot 508 on varustettu uusimman sukupolven Euro 6 PureTech -bensiinimoottoilla. Se tarjoaa paremman polttoaineenkulutuksen, ajonautinnon ja erinomaisen suorituskyvyn.

 • 1,2 l PureTech 130 EAT8