Etusivu Uudet autot Peugeot Peugeot Partner

Peugeot Partner

Peugeot Partner

Peugeot Partner ja e-Partner

Uusin Peugeot Partner -sukupolvi, myös täyssähköisenä

Uusin Peugeot Partner -sukupolvi tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevaa nautintoa ja mukavuutta hyötyajoneuvojen segmentissä ergonomisen Peugeot i-Cockpit®:n ohjaamon kanssa. Saatavilla myös täyssähköisenä.

 • Täyssähköisen Peugeot e-Partnerin toimintasäde jopa 275 km

Katso Peugeot Partner ja e-Partner hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Peugeot-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Peugeot Partner

Sähkömoottorin hyödyt

Toimintamatka yhdellä latauksella jopa 275 km (WLTP). 100% sähköinen e-Partner tarjoaa uudenlaisia ajoelämyksiä vailla kompromisseja:

 • Saatavilla kahdessa koripituudessa, M ja XL
 • Kantavuus jopa 728 kg
 • Vetomassa 750 kg
 • Jouhevaa värinätöntä ajettavuutta
 • Tarkkaa kiihtyvyyttä välittömän väännön ansiosta
 • Hiljainen moottorin käyntiääni
 • Parantunut ajomukavuus vähentyneiden värinöiden ansiosta

 

Säästä rahaa

0 g CO2 päästöt.

 • Energiakustannukset matalammat kuin polttomoottoriversiossa
 • Matalammat käyttökustannukset edullisempien ylläpitokustannuksien ansiosta
 • ECO ajotilan käytöllä optimoit toimintamatkan

 

Helppokäyttöisyys

 • 30 minuutin pikalataus palauttaa 80% akun varaustasosta
 • Hallinnoi lataamista ja auton esilämmitystä suomenkielisellä MyPeugeot -mobiilisovelluksella

 

Peugeot Partner

Testattu hyötyajoneuvo

Suunniteltu toimimaan paremmin

Edistyksellistä EMP2-alustaa hyödyntävä Peugeot Partner mahdollistaa helpomman ohjaamisen lyhyiden yltiystensä ja pienen kääntöympyrän ansiosta: kääntöympyrä on vain 10,82 m M-koripituudessa ja 11,43 m XL-koripituudessa.

M- tai XL -koripituudella (+35 cm pidempi) hyötykuorma voi vaihdella 650 kg:sta jopa 900 kg:aan versiosta riippuen.

 

M-koripituuden hyötypitoisuus on 1,81 m tai jopa 3,09 m Multiflex-läpilastauksella. XL-koripituuden hyötypituus on 2,16 m tai jopa 3,44 m Multiflex-läpilastauksella.

 

M-koripituuden 4,40 m pituus mahdollistaa kahden eurolavan lastauksen tilavuudella 3,30 m3 - 3,80 m3 versiosta riippuen. XL-koripituuden 4,75 m pituus (+35 cm verrattuna M koripituuteen), tarjoaa lastaustilavuuden 3,90 m3 ja 4,40 m3 välillä.

 

M-koripituus mahdollistaa kahden eurolavan lastauksen tilavuuteen 3,30 m3 - 3,80 m3 Multiflex-läpilastauksella. XL-koripituus tarjoaa 3,90 - 4,40 m3:n kuormatilavuuden Multiflex-läpilastauksella.

 

Mukautuu jokaiseen tarpeeseen

Peugeotin yhteistyökumppaneiden avustuksella uusi Peugeot Partner voidaan mukauttaa erilaisiin ammattikäyttöön palvelemaan erikoistuneenkin asiakaskunnan tarpeita.

Olitpa sitten putkimies, kukkakauppias, catering-ammattilainen tai jakeluhenkilö, Peugeot Partner tarjoaa ratkaisun jokaiselle ammattilaiselle.

 

Palvelut

Remote e-controls

Ohjaa ajoneuvosi toimintoja etäältä MyPeugeot sovelluksella (Latauksen ohjaus sekä ajastus. Esilämmityksen ja -jäähdytyksen ohjaus sekä ajastus.)

 

MyPeugeot sovellus

Hyödynnä reaaliaikaisesti personoituja ja omaan tiliisi synkronoituja palveluita veloituksettoman MyPeugeot -sovelluksen avulla:

 • Ajoneuvon tilan seuranta (ajotiedot, sijainti)
 • Nopea ja helppo yhteys assistance-palveluihin
 • Huollon palveluiden hallinta
 • Akun ajastettu lataus
 • Esilämmitys ja jäähdytys

 

Peugeot Partner

Moottorit

Suorituskyky

Peugeot Partner ja e-Partner hyötyvät samasta modulaarisesta EMP2-monienergia-alustasta. Tämä mahdollistaa tinkimättömän valinnan dieselmoottorin tai sähkömoottorin välillä. Optimoidulla arkkitehtuurillaan uusi Peugeot e-Partner tarjoaa yhtä tilavan lastaustilan ja saman ajoasennon kuin dieselmoottorit.

 

Sähkömoottori

100 kW (136 hp) tehoinen moottori kiihtyy rivakasti moottorin tarjoaman 260 Nm vääntömomentin ansiosta varmistaen jouhevan, dynaamisen ja hiljaisen ajonautinnon. Sähköinen voimalinja on samankaltainen kuin kokoluokkaa suuremmassa Peugeot e-Expertissä. Sen alennusvaihteiston välitys on sovitettu hyötyajoneuvojen kuormitusvaatimuksiin.

 

Suorituskykyiset akut

Peugeot e-Partner on varustettu korkeajänniteakustolla, joka 50 kWh tehoisena tarjoaa yhdellä latauksella jopa 275 km toimintamatkan WLTP. Akku on sijoitettu nerokkaasti niin, että sisätilat ja tavaratila on pystytty säilyttämään saman kokoisena kuin polttomoottoriversiossa.

Toimintamatka riippuu useasta tekijästä, kuten ajonopeudesta, kuormasta, sääolosuhteista sekä käytössä olevista lisälaitteista. Matkustamon jäähdytysjärjestelmään kytketyn akun lämmönsäätö optimoi akun latausaikaa, toimintamatkaa ja käyttöikää.

Akustolla on 8 vuoden tai 160 000 km pituinen takuu 70%lle sen latauskapasiteetista.

 

Taloudelliset dieselmoottorit

Nauti merkittävästä ajonautinnosta Peugeot Partner -pakettiauton kyydissä, joissa on BlueHDi dieselmoottori yhdistettynä manuaalivaihteistoon tai kahdeksanvaihteiseen EAT8-automaattivaihteistoon. Nauti segmentin alhaisimmasta polttoaineenkulutuksesta ja päästöistä sekä kilpailukykyisistä käyttökustannuksista 40 000 km:n tai kahden vuoden huoltoväleillä.

 

Toimintasäde ja lataus

Peugeot e-Partner tarjoaa jopa 275 km toimintasäteen WLTP. WLTP-mittaustapa antaa käyttäjille realistisemman kuvan autosta.

 

Lataaminen kotona ja työpaikalla

Peugeot e-Partnerin mukana tuleva vakiokaapeli latautuu perinteisestä kotipistokkeesta. Voit myös ladata kompaktin Peugeot e-Partner -hyötyajoneuvosi nopeasti ja turvallisesti Wall Boxia käyttäen:

 • 11 kW teholla lataat akun täyteen 5 tunnissa

 

Julkinen lataus

Akuston lämmönsäätö mahdollistaa jopa 100 kW pikalatausasemien käytön ja 80% latausasteen saavuttamisen 30 minuutissa.

 

Ajotilat

Uusi Peugeot e-Partner tarjoaa kolme eri ajotilaa:

 • Eco (60 kW, 190 Nm): optimaalinen toimintamatka ja pehmeä käyttäytyminen
 • Normal (80 KW, 210 Nm): optimaalinen jokapäiväiseen käyttöön
 • Power (100 kW, 260 Nm): optimaalinen suorituskyky raskaita kuormia kuljettaessa

 

Tehostettu jarrutusenergian talteenotto

Jarrutusenergiaa talteenottavan järjestelmän ansiosta tarjolla on kaksi moottorijarrutustasoa, joiden ansiosta akun lataaminen on mahdollista nopeuden laskiessa:

 • Maltillinen, jolla saavutetaan polttomoottoriautoa vastaava tuntuma
 • Tehostettu, lisää jarrutusta, kun vapautat kaasupolkimen, pidentäen toimintamatkaa

 

Toimintamatkaan vaikuttavat tekijät

Kuten dieselmoottorien kohdalla, niin myös sähköauton kohdalla seuraavat tekijät vaikuttavat toimintasäteeseen:

 • Kuormaus. Kattokuorma tai avoin ikkuna lisäävät ilmanvastusta ja siten myös kulutusta. Erittäin suuri kuorma vaikuttaa myös toimintasäteeseen.
 • Ajotyyli. Tasainen ja ympäristöystävällinen ajotyyli auttaa optimoimaan ajomatkan. Käyttämällä voimakkaamman regeneroinnin tilaa (B-ajotila) ja välttämällä turhia kiihdytyksiä varmistat pitemmän toimintamatkan.
 • Ilmastointi. Tekijä, joka vaikuttaa sähköautosi toimintamatkaan.
 • Maaston vaikutus. Ylämäessä kulutus kasvaa ja tämä vaikuttaa toimintasäteeseen. Regeneratiivisen jarrutuksen ansiosta saat kerrytettyä energiaa talteen esim. jarrutettaessa.

 

Älä aja enää sokkona

Enää ei tarvitse valita joko kuorman suojaamista tai näkyvyyttä! Innovatiivinen Surround Rear Vision -järjestlemä tarjoaa arvokasta apua ja lisää näkyvyyttä auton ulkopuolelle. Kuljettajan näkökenttä on optimaalinen helpottaen auton hallintaa.

Järjestelmä tuo näytölle kuvaa kahden kameran avulla auton ympäriltä.

Surround Rear vision -järjestelmän 3 näkymää:

 • Sivunäkymä: näkymä matkustajan puoleiselta sivulta, jotta kuolleilta kulmilta vältytään
 • Takanäkymä: näkymä ajoneuvon takaosan ympäriltä, jotta ajoympäristöä on helpompi hahmottaa
 • Peruutusnäkymä: lähikuva ajoneuvon takaa, jotta peruuttaminen olisi helpompaa

 

Älä lastaa liikaa

Peugeot Partner voidaan varustaa innovatiivisella ylikuorman varoittimella. Tämä innovatiivinen teknologia punnitsee kuorman automaattisesti varoittaen ylikuormasta kojelautaan ilmestyvällä signaalilla, kun autoa käynnistetään tai kun se sammutetaan.

Ylikuorman varoitin ehkäisee ylikuormaamisesta aiheutuvia riskejä, kuten ajohallinnan heikkeneminen, jarrutuskyvyn heikkeneminen, renkaiden vaurioitumisen vaara, ajoneuvon ennenaikainen kuluminen jne.

 

Peugeot Partner

Design

Kumppani erottuvalla ulkonäöllä

Koska hyötyajoneuvo on suuri voimavara liikkuvuuden ja imagon kannalta, Peugeot Partnerin tyyliin, mukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen kiinnitetty huolellinen huomio parantaa ammattilaisten asemaa ja tarjoaa heille uudenlaisen kokemuksen.

Peugeot Partnerissa on vanakka etuosa, jossa on pystysuora säleikkö ja hienostunut optiikka, lyhyt vaakasuora konepelti, korkea vyötärölinja ja lyhyemmät ulkonemat. Erityistä huomiota on kiinnitetty akustiseen mukavuuteen, jotta pitkistä matkoista tulee nautinnollisempia.

 

 Lisää elämänlaatua matkustamossa

Uusi Peugeot Partner voidaan varustaa MultiFlex-istuimella, jonka reunimmainen istuin voidaan taittaa pitkien esineiden kuljettamiseksi. Tämä varuste tuo istuimet kolmelle hengelle. Keslellä on myös enemmän tilaa, kun käsijarrun vipu puuttuu.

Selkänojaan integroitu taitettava kirjoitusalusta mahdollistaa työskentelyn missä vain liikkuvan toimiston tapaan. Keskimmäisen istuyimen alla oleva säilytystila voidaan lukita riippulukolla.

Peugeot Partner on suunniteltu eri ammattilaisten käyttöön ja siksi käteviä ja erikokoisia säilytystiloja on ripoteltu ympäri matkustamoa. Matkustajan puoleinen top box -hansikaslokero voidaan halutessa jäähdyttää ja sinne mahtuu 15" tietokone. Tietokoneen latausjohto saadaan pujotettua lokeroon siten, että tietokonetta voi ladata säilytyslokeron sisällä.

 

Uudenlainen matkustusnautinto

Uusi Peugeot Partner on varustettu Multiflex-istuimella. Tämä mahdollistaa tasaisen lattian, lisää hyötytilavuutta 400l ja kasvattaa hyötypituutta jopa 3 metriin M-versiossa ja 3,35 metriin XL-versiossa, samalla säilyttäen kapasiteetin kahden henkilön kuljettamiseen kiitos taitettavan matkustajan istuimen. Pitkät tavarat voidaan kuljettaa taittamalla matkustajan istuin eteen. Keskimmäisen istuimen alla oleva säilytystila voidaan lukita riippulukolla. Säilytystilat on suunniteltu eri ammattilaisten tarpeisiin. Ne ovat helposti ulottuvilla ja ne on sijoitettu kätevästi ympäri matkustamoa. Matkustajaa vastapäinen TopBox hansikaslokero voidaan tarvittaessa jäähdyttää ja sinne mahtuu 15" tietokone.

Kuorman kiinnitämiseksi turvallisesti vakiovarusteena on 6 kiinnityslenkkiä. Peugeot Partner voidaan varustaa myös kuomrausvarustepaketilla, joka sisältää 4 lisäkiinnityslenkkiä, 12V pistokkeen sekä LED-lisävalaistuksen. Sivuliukuovet sekä 180 astetta kahdessa osassa (2/3 - 1/3) avautuvat takaovet helpottavat lastausta.

 

Peugeot i-cockpit

 • Silmät. Kuljettana näkökentässä oleva head-up-näyttö mahdollistaa tärkeiden tietojen lukemisen irrottamatta katsetta tieltä, mikä lisää turvallisuutta ja mukavuutta.
 • Kädet. Kaikki on helposti ulottuvilla, mikä mahdollistaa suuremman keskittymisen sekä dynaamisen ja intuitiivisen ajon kompaktin kaksoislitteän ohjauspyörän ansiosta. Kuljettajan näkökentässä oleva head-up-näyttö mahdollsitaa tärkeiden tietojen lukemisen katsomatta pois tieltä, mikä lisää turvallisuutta ja mukavuutta 8" kapasitiivine kosketusnäyttö tai 10" kapasitiivinen kosketusnäyttö, keskellä kojelauta kallistettuna kuljettajaa kohti tarjoaa suoran pääsyn päätoimintoihin: radio, navigointi, ajoneuvon asetukset, puhelin jne.