Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Erään Renault -malleja talvirenkaat veloituksetta alkuperäisin vantein - Ajankohtaista Wetterillä

Erään Renault -malleja talvirenkaat veloituksetta alkuperäisin vantein

Erä Renault MEGANE E-TECH -malleja alk. 489€/kk

Erään Renault -malleja talvirenkaat veloituksetta alkuperäisin vantein 

Kampanja koskee erää Clio, Captur, Arkana sekä Megane E-Tech electric -malleja. 

Tarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin, jotka rekisteröidään syyskuun loppuun 30.9.2023 mennessä.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Megane E-Tech

Täysin uusi Megane E-Tech 100% electric yhdistää eri korimallien parhaita puolia tarjoten tarkan ja urheilullisen ajettavuuden. Edessä sijaitseva 220 hevosvoimainen sähkömoottori välittömällä 300Nm väännöllä yhdistettynä 20” vanteisiin luovat uudelleen käsitteen urheilullinen hatchback.

Käänteentekevä täysin uusi CMF-EV pohjarakenne sisältää erittäin ohuen 60 kWh ajoakun ja pieneen tilaan mahtuvan 160 kW sähkömoottorin. Optimoitu painon jakautuminen, pitkä akseliväli ja matala painopiste mahdollistavat ensiluokkaisen ketteryyden ja suuret sisätilat.

Hallitse autosi täydellisesti – ole tietoinen ympäristöstäsi integroidulla taustapeilin ja peruutuskameranäytön yhdistelmällä. Lisäturvaa tuo jopa 26 ajamista helpottavaa apujärjestelmää. Nauti tutuista suosikkisovelluksistasi uudella Google pohjaisella OpenR Link -multimediajärjestelmällä. Google Assistant, Google Maps ja muut Google Play -sovellussisällöt ovat käytettävissä suoraan autostasi (tuki ja sisältö vaihtelee alueittain).

 

Tutustu lisää Renault Megane E-tech -malliin

 


 

Captur

Renault CAPTUR on vallankumouksellinen auto, joka vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Uudelle edistykselliselle perusrakenteelle suunniteltu Renault Captur nousee luokkansa huipulle – eikä suotta. Korin muotoilu viehättää silmää crossover-tyylisellä ulkonäöllään ja sisustusta on suunniteltu ennakkoluulottomasti. Auto ja sen tilat ovat kasvaneet huomattavasti ja modernit ja tehokkaat moottorit antavat aiempaa paremman suorituskyvyn ja taloudellisuuden. Capturin uusi kehitysversio 1,3 litraisesta turbomoottorista on saanut 12V mikrohybriditekniikan.

Uuden Capturin toisen sukupolven vetovoima lisääntyi entisestään lataushybridin liittyessä mallisarjaan. Renault Captur Plug-in lataushybridissä on moderni 1,6-litrainen bensiinimoottori, kaksi sähkömoottoria ja älykäs automaattinen monitilavaihteisto. Lähdet liikkeelle aina sähköllä ja ajat sillä 50 km, kaupungissa jopa 63 km. Latausaika 3–6 h latauspisteestä riippuen.

 

Tutustu lisää Renault Captur -malliin

 


 

Renault Clio

Clio

Renault Clion viides sukupolvi jatkaa upealla tavalla vuonna 1990 alkanutta tarinaa. Vaikka uusimman Clion linjoissa on paljon tuttua, on nykyinen Clio kokonaan uusi. Täysin uusi perusrakenne muodostaa lähtökohdan, jolle on asennettu aiempaa tehokkaammat moottorit. Myös sisustuksen materiaalit ja varustelu on nostettu erittäin korkealle tasolle. Kotimaassaan Ranskassa Clio on autoilijoiden ylivoimainen suosikki, minkä lisäksi se on ollut vuodesta 2013 lähtien luokkansa ykkönen myös Euroopassa.

Renault CLIOn edistyksellisestä moottorivalikoimasta löydät sopivan juuri sinun käyttöösi; perusmallin vapaasti hengittävä SCe 65 -moottori, TCe 90 -turbomoottori manuaalina tai automaattina sekä nykyaikainen täyshybridi E-TECH ainutlaatuisella ja älykkäällä monitilavaihteistolla.

Tutustu lisää Renault Clio -malliin.

 


 

Arkana

Arkana

Renaultin visioon tulevaisuuden liikkumisesta kuuluvat autonomisuus, sähköistäminen ja liitettävyys toteutuvat astetta isommin täysin uudessa Renault Arkana E-Tech full hybridissä, kun hybriditeknologia viedään tilavaan ja urheilullisen tyylikkääseen Arkanaan.

 

  • toimitus jopa parissa viikossa
  • sähköinen ajokokemus täyshybridillä, kulutus 4,7 l/ 100 km*
  • suuri tavaratila 480 dm3 vda

*)Malliston CO2 106 - 109 g/km, WLTP-yhd. kulutus 4,7 - 4,8 l/100 km. Ilmoitettu kulutus ja CO2- arvo ovat
WLTP-testistandardin mukaisen laboratoriotestin mukaisia tuloksia. Kuvan auto erikoisvarustein.

Täysin uusi Renault ARKANA on saatavana mild hybrid bensiini -version lisäksi täysverisenä E-TECH hybridinä. Upean ulkonäön lisäksi autossa on runsaasti tilaa ja kaikki voimalinjat ovat sähköistettyjä. Tähän saakka vain premium-merkit ovat valmistaneet tyylikkäitä, uuden ARKANAN kaltaisia katumaastureita.

 

Tutustu lisää Renault Arkana -malliin

VARAA KOEAJO
 

 

Tarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin, jotka rekisteröidään syyskuun loppuun 30.9.2023 mennessä.

 

 

 

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot