Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Oulun Wetteriltä erä Renault CLIO Fête Sport Tourer malleja alk. 159€/kk - Ajankohtaista Wetterillä

Oulun Wetteriltä erä Renault CLIO Fête Sport Tourer -farmari malleja alk. 159€/kk

Oulun Wetteriltä erä Renault Clio Sport Tourer -malleja huippuedulliseen kuukausierään alk. 159€/kk

Oulun Wetteriltä erä Renault CLIO Fête Sport Tourer -farmari malleja huippueduin

Saat nyt Oulun Wetteriltä erän Renault Clio Féte Sport Tourer -malleja edulliseen kuukausierään alk. 159€/kk.

Clio Sport Tourer Fête nyt 14 990€ 18 090€ - Etusi 3100 €

Clio TCe 90 Fête on turbomoottorilla ja erittäin kattavasti varusteltu; mm. ilmastointi, suomenkielinen navigointi, vakionopeudensäädin, mäkilähtöavustin,16” muotovanteet, led-päiväajovalot...

 

Renault CLIO Sport Tourer – Suomen kaunein farmariauto

Clio on kautta aikojen parhaiten myyty ranskalainen automalli ja se on voittanut peräti kaksi kertaa vuoden auto tittelin. Tällä hetkelläkin CLIO on segmenttinsä myydyin auto Euroopassa.

Persoonallinen ja moderni Renault Clio Sport Tourer herättää intohimoisia tunteita. Sen aistilliset muodot, rohkeat kaaret ja pokkaukset, sekä muotokielen vahva voima viettelevät urheilullisella olemuksellaan. Clio Sport Tourer on moderni kaikkia yksityiskohtia myöten. Se on tyylikäs ja nykyaikainen farkku, jossa yhdistyvät ympäristön huomioiminen ja kaikkien matkustajien matkustusmukavuus. EDC-automaattivaihteistolla saat käyttöösi automaatin mukavuuden sekä manuaalivaihteistoa vastaavan reaktiivisuuden ja taloudellisuuden, samalla polttoaineenkulutus laskee ja päästöt vähenevät. Clio Sport Tourer on täynnä uusinta autotekniikkaa ja hienoja teknisiä oivalluksia, joita löytyy yleensä huomattavasti kalliimmista autoista, eikä välttämättä niistäkään.

Intens varustetasolla uudessa Clio Sport Tourerissa on täys-LED-ajovalot ja muista uusista Renault malleista tunnistettava päiväajovalojen C-muoto. Täys-LED-valoissa sekä lähi- että kaukovalomoduulit on toteutettu LED-teknologialla. Perinteiseen valaistusjärjestelmään verrattuna tämä LED Pure Vision teknologia tarjoaa 20 % paremman näkyvyyden aiheuttamatta häikäistymistä. Muissa varustetasoissa on LED-päiväajovalot ja kromin väriset koristelistat.

Etuosan Renault-logoa ympäröivä etusäleikkö on muotoiltu uudelleen, kuten myös etupuskurin säleikön alempi osa, joka on leveämpi, lisäten entisestään modernia ilmettä. Takaosassa korin helmat on muotoiltu uudelleen entistä jykevämmän ilmeen aikaansaamiseksi.

Yksi Clio Sport Tourerin monista käytännöllisistä yksityiskohdista on suuntavalojen kaistanvaihtotoiminto. Tämä on erityisesti moottoritiellä kaistanvaihdoissa käytännöllinen toiminto vilkuttaa suuntavaloja kolme kertaa suuntavilkun viiksen kertapainalluksella.

 
CLIO Sport Tourer -farmari TCe 90 Féte 14 990 €. Uuden mittaustavan (WLTP) mukaisesti CO2 135 g/km, yhd. kulutus 6,3 l/100 km. Hinnat sis. toimituskulut 600 €.
*Rahoitusesimerkki Renault Clio Sport Tourer TCe 90 Féte: auton hinta 14990 €, käsiraha/vaihtoauto 2500 €, rahoitettava osuus 12689 €, avausmaksu 199 €, sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 16 €, korko 0,6 %, kk-erä 159,36 €, viimeinen suurempi erä 2790,00 €. Todellinen vuosikorko 3,53 %. Luottokustannukset yht. 1630,64€, luotto ja luottokustannukset yhteensä 14319,64€.  Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gerbhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Koskee rajattua erää autoja ja voimassa uusiin asiakastilauksiin. Tarjous voimassa toistaiseksi. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Kuvan auto erikoisvarustein.

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot