Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault CAPTUR - Valitse nyt oma Captur suosikkisi

Renault CAPTUR - Valitse nyt oma Captur suosikkisi

Renault CAPTUR - valitse oma suosikkisi

Renault CAPTUR

Valitse nyt oma Captur suosikkisi 

Manuaali TCe 90 Zen

  • 22 590 € tai 219 €/kk
  • Talvirenkaat 0 €

Automaatti  TCe 130 EDC-Aut Intens

  • 26 590 € tai 269 €/kk
  • Talvirenkaat 0 €

Ladattava hybrid automaatti E-TECH Plug-in hybrid Intens

  • 29 990 € tai 299 €/kk

 

Saatavilla Festival-paketti veloituksetta! Voidaan yhdistää muihin kampanjoihin eli etu jopa 3 780 €!

Festival-paketin sisältö: Vaaleat sisustan yksityiskohdat, Bose-äänentoisto, Haineväantenni, EasyLink-multimediajärjestelmä isolla 9,3” kosketusnäytöllä, Älypuhelimen langaton latausalusta ja Kaksivärimaalaus

 

Korko 0 % + kulut koko henkilöautomallistoon

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

VARAA KOEAJO

 


 

Rakkaudesta mukavaan autoiluun

Renault CAPTUR on vallankumouksellinen auto, joka vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Uudelle edistykselliselle perusrakenteelle suunniteltu Renault Captur nousee luokkansa huipulle – eikä suotta. Korin muotoilu viehättää silmää crossover-tyylisellä ulkonäöllään ja sisustusta on suunniteltu ennakkoluulottomasti. Auto ja sen tilat ovat kasvaneet huomattavasti ja modernit ja tehokkaat moottorit antavat aiempaa paremman suorituskyvyn ja taloudellisuuden. Capturin uusi kehitysversio 1,3 litraisesta turbomoottorista on saanut 12V mikrohybriditekniikan.

Uuden Capturin toisen sukupolven vetovoima lisääntyi entisestään lataushybridin liittyessä mallisarjaan. Renault Captur Plug-in lataushybridissä on moderni 1,6-litrainen bensiinimoottori, kaksi sähkömoottoria ja älykäs automaattinen monitilavaihteisto. Lähdet liikkeelle aina sähköllä ja ajat sillä 50 km, kaupungissa jopa 63 km. Latausaika 3–6 h latauspisteestä riippuen.

 

Captur on luokkansa eniten myyty automalli kotimaansa Ranskan lisäksi koko Euroopassa. Menestyäkseen tässä luokassa auton on täytettävä asiakkaan monipuoliset odotukset. Captur on paitsi kaunis myös käytännöllinen: kasvanutta säilytystilaa on niin retkeilijän kuin urbaanin seikkailijan varusteille ja vakiovarusteita autossa on runsaasti. Saatavissa olevat sisätilan valaistukset ja puhelimen lataustaso sekä liikuteltava takapenkki vakiona ovat esimerkkejä Capturin erinomaisuudesta mukavaan autoiluun.

Ajomukavuus, laadukas viimeistely ja uusi teknologia vakuuttavat sinutkin. Tilava matkustamo, jossa on pehmeät materiaaliratkaisut ja laadukas viimeistely vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Alustarakenne on suunniteltu täysin uudestaan, jonka myötä ajettavuus on erittäin miellyttävää ja matkustusmukavuus viimeistellään ensiluokkaisella iskunvaimennuksella. Korkeasta maavarasta huolimatta jyrkemmät mutkatkin taittuvat ilman ylimääräistä kallistelua. Täys-LED Pure Vision -etuvalot ja C:n muotoiset LED-päiväajovalot antavat viimeisen silauksen Renault Capturin koetulle laadulle.

 

Tutustu lisää Renault Captur -malliin.

 

Rahoitusesimerkki: TCe 90 Zen 22 590 € (sis. toimituskulut 600 €), vaihtoauto/käsiraha 3 500 €, rahoitettava osuus 19 280 € (sis. perustamiskulun 190 €), rahoitusaika max. 72 kk, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 0 %, kk-erä 219,99 €. Poikkeava viimeinen erä 4 300 €. Todellinen vuosikorko 1,18 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 19 928 €.
Auton todellinen luottohinta yhteensä 23 428 €. Ilman käsirahaa 269 €/kk. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Kampanjat voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.5.2021 asti erään varastoautoja. Talvirengaskampanja ei koske E-TECH -mallistoa. Kuvan autot erikoisvarustein.

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot