Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault CLIO - nyt X-Tronic-automaatilla

Renault CLIO - nyt X-Tronic-automaatilla

Renault CLIO Enemmän kuin kaunis

Renault CLIO - nyt X-Tronic-automaatilla

Valitse nyt oma CLIO suosikkisi, tutustu tarjouksiin ja koeaja!

 

 • Ensiesittelyssä uusi X-Tronic-automaattivaihteisto
  • Saat sen nyt veloituksetta Clio mallistoon alk. 18 590 €, etusi 2000 € 
    
 • Täysverinen E-TECH Hybrid automaatti nyt kesähinnoin
  • Hinta alkaen 22 590 €, etusi 2000 €
    
 • Haluatko mieluummin manuaalin? Nyt erään autoja 1000 € kesäalennus.
  • Hinta alkaen 17 590 €
    
 • 1,9 % korko + kulut ja 6 kk lyhennysvapaa. Myös ilman käsirahaa.
 • Lisäksi saatavilla edullinen SmartDrive -vakuutus, johon voit ottaa takaisinmaksuturvan äkillisen tulon menetyksen varalta!

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

 
VARAA KOEAJO

 


 

Enemmän kuin kaunis ja uudella perusrakenteella

Renault Clion viides sukupolvi jatkaa upealla tavalla vuonna 1990 alkanutta tarinaa. Vaikka uusimman Clion linjoissa on paljon tuttua, on nykyinen Clio kokonaan uusi. Täysin uusi perusrakenne muodostaa lähtökohdan, jolle on asennettu aiempaa tehokkaammat moottorit. Myös sisustuksen materiaalit ja varustelu on nostettu erittäin korkealle tasolle. Kotimaassaan Ranskassa Clio on autoilijoiden ylivoimainen suosikki, minkä lisäksi se on ollut vuodesta 2013 lähtien luokkansa ykkönen myös Euroopassa.

Renault Cliossa on Renault-Nissan Allianssin yhteinen CMF-B (Common Module Family) -perusrakenne, jonka ansiosta auton rakenne on aikaisempaan verrattuna lujempi ja jäykempi tarjoten paremmat ajo-ominaisuudet sekä mukavuuden. Ohjaus reagoi nopeasti ja pieni kääntöympyrä tekee auton käsittelystä helppoa. Melutasoa alentaa esimerkiksi tuulilasin ääntä eristävä kalvo sekä ovien ja ikkunoiden kaksoistiivisteet.

Renault haluaa ottaa ympäristön entistä paremmin huomioon, mikä tarkoittaa kulutuksen ja päästöjen alentamista. Yksi parhaista keinoista päästä tuohon tavoitteeseen on pudottaa auton painoa. Niinpä uusi Clio on 50 kiloa aiempaa kevyempi. Toimivat ilmanohjaimet, tarkasti suunnitellut korin muodot ja esimerkiksi tasainen pohja pienentävät ilmanvastusta, joka parantaa polttoainetaloutta ja alentaa päästöjä. Matalat päästöt mahdollistavat romutuspalkkiokampanjan hyödyntämisen Clio-malliston  manuaalivaihteisissa autoissa sekä hybridissä.

 

Tutustu lisää Renault Clio -malliin.

 
 
*Rahoitusesimerkki: Clio TCe 90 Zen 18 590 € (sis. toimituskulut 600 €), vaihtoauto/käsiraha 3 300 €, rahoitettava osuus 15 480 € (sis. perustamiskulun 190 €), rahoitusaika max. 72 kk, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 1,9 %, kk-erä 199,79 €. Poikkeava viimeinen erä 3 000 €. Todellinen vuosikorko 3,43 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 17 194,22 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 20 494,22 €. Ilman käsirahaa 249 €/kk. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot