Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault CLIO & ZOE & CAPTUR & MEGANE - Anna sähkön liikuttaa

Renault CLIO & ZOE & CAPTUR & MEGANE - Anna sähkön liikuttaa

Anna sähkön liikuttaa - CLIO & ZOE & CAPTUR & MEGANE

Renault CLIO & ZOE & CAPTUR & MEGANE

Anna sähkön liikuttaa

Renault henkilöautoihin nyt jopa 6 vuoden takuu kampanjahinnalla vain 190 €!

Takuu koko Renault-henkilöautomallistoon 6 vuotta / 100 000 km* nyt hintaan 190 €. Normaalihinnat 330 € (Clio, Captur ja ZOE) ja 460 € (Megane ja Kadjar)

*Kumpi ehdoista täyttyy ensin. Vain uusiin asiakastilauksiin 4.1.2021 alkaen.

Jos valintasi on hybridi, tarjoamme ajomukavuuteesi E-TECH-huipputeknologiaa edustavia vaihtoehtoja. Clio Hybrid, Captur Plug-in hybrid ja Mégane Plug-in hybrid -mallien suunnittelun lähtökohtana on ollut tehdä sähköauto, jota polttomoottori avustaa. F1-maailman osaaminen ja tehokkuus ovat nyt ulottuvillasi moottorien ja vaihteiden käytön automaationa. E-TECH-hybrideissä on moderni 1,6-litrainen bensiinimoottori, kaksi sähkömoottoria ja älykäs automaattinen monitilavaihteisto. Mallistomme täyssähköinen Renault ZOE on Euroopan myydyin sähköauto. 

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

CLIO - Hybrid

ZOE - 100 % sähköä

CAPTUR - Plug-in hybrid

MEGANE - Plug-in hybrid - Ennakkomyynnissä

Renault on valmistanut sähköautoja jo yli kymmenen vuoden ajan ja se on Euroopassa sektorin johtava merkki. Henkilöautoissa Zoe on edennyt jo kolmanteen sukupolveen ja pakettiautoissa Kangoo Z.E. on markkinajohtaja. Ensimmäistä kertaa historiansa aikana Renault tuo nyt sähköauton lisäksi mallistoonsa myös muita sähköistettyjä vaihtoehtoja. Renault on kehittynyt niin hybrideissä kuin lataushybrideissä nopein askelin.

Lue lisää Renault E-Tech Hybridit -malleista.

 

VARAA KOEAJO
 
 
Sähköinen mallisto alkaen Clio E-TECH Hybrid Zen 24 590 €, WLTP-painotettu CO2 99 g/km, kulutus 4,4 l/100 km. Hinta sis. toimituskulut 600 €.  Kuvan autot erikoisvarustein. *Takuu koko Renault-henkilöautomallistoon 6 vuotta / 100 000 km nyt hintaan 190 €.

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot