Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault KADJAR talvikampanja - Ajankohtaista Wetterillä

Renault KADJAR talvikampanja

Renault Kadjar

Renault KADJAR talvikampanja

Loistava myös hinnaltaan

 

Nauti talvesta & Renault-eduista:

 

  • Talvirenkaat 0 €
  • Korko 0,9 % + kulut
  • Wetteriltä Renaultit 6 vuoden takuulla

Kokonaisetu jopa 2 550 € + edullinen rahoitus!

 

Renault KADJAR on loistava katumaasturin ominaisuudet täyttävä auto. Haastavampikin tie taittuu mukavasti korkean 20 cm maavaran ansioista. Nykyaikainen ohjaamo, erinomainen ergonomia ja mukavat istuimet kutsuvat nauttimaan ajomatkojen jokaisesta hetkestä. Reilun kokoiseen tavaratilaan (472 l) mahtuu kaikki tarvittava helposti. Valittavissa on kaksi kattavaa varustelutasoa sekä tehokkaat 140 ja 160 hevosvoimaiset 1,3 litraiset bensiinimoottorit. Kokonaisuuden kruunaa markkinoiden paras hinta laatusuhde.

Nyt alkaen KADJAR TCe 140 Zen 23 990 €

Takuu koko Renault-henkilöautomallistoon 6 vuotta / 100 000 km* nyt hintaan 190 €. Normaalihinta Kadjariin 650 €. Huom! Rengas- ja rahoitustarjous voimassa varastoautojen uusiin asiakastilauksiin 31.3.2021 asti. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi!

Kuvan auto erikoisvarustein. Hinta sis. toimituskulut 600 €.

 


 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

Uusi Renault Kadjar entistä tyylikkäämpänä ja taloudellisempana

Kolme vuotta sitten esitelty Renault Kadjar nousi nopeasti yhdeksi suosituimmista autoista luokassaan, sillä niitä on myyty viidessäkymmenessä maassa lähes puoli miljoonaa kappaletta. Kadjar on saanut erityisesti kiitosta kauniista linjoistaan.

Uudistuksen yhteydessä Kadjarin korin päälinjat on säilytetty ennallaan, mutta edestä katsottuna se näyttää aiempaa leveämmältä. Etuvalojen C-muoto on aiempaa selkeämpi ja niihin on nyt integroitu myös vilkut ja päiväajovalot. Bose-varustetasossa niin ajo- kuin sumuvalot toimivat LEDeillä. Kadjarin tyylikkäitä linjoja korostetaan uudistuksen myötä entistä runsaammalla kromin käytöllä korissa.

Kadjarin sisätilat ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta niin medialta kuin omistajilta. Uudistuksen yhteydessä on keskitetty laadun parantamiseen entisestään. Työn tulokset näkyvät ja tuntuvat pienissä yksityiskohdissa, kuten osien sovituksessa ja materiaaleissa.

Kojelaudassa on uusi kosketusnäyttö, joka on helppolukuisempi aiempaa kirkkaamman näytön ansiosta. Tietoviihdejärjestelmän käyttöpääte istuu kojelautaan saumattomasti, mikä antaa tyylikkään vaikutelman. Muita parannuksia ovat ilmastointilaitteen entistä ergonomisemmat ja modernimmat kytkimet.

Suurin ero aiempaan on uudistuneessa Kadjarissa konepellin alla. Sieltä löytyvät täysin uudet bensiinimoottorit ja lähes kokonaan muuttunut turbodiesel.

Selkeät linjat

Etuvalojen C-muoto on aiempaa selkeämpi ja niihin on nyt integroitu myös vilkut ja päiväajovalot.

Laadukkaat sisätilat

Kojelaudassa on uusi kosketusnäyttö, joka on helppolukuisempi aiempaa kirkkaamman näytön ansiosta.

Huippuvarustelu

Bose-varustelussa on jopa 19″ tyylikkäät kevytmetallivanteet.

 

VARAA KOEAJO

 

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot