Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault Kadjar - Ajankohtaista Wetterillä

Renault Kadjar

Renault Kadjar

Renault Kadjar 

  • 0 % korko + kulut ja 6 kk lyhennysvapaa. 

Renault KADJAR on loistava katumaasturin ominaisuudet täyttävä auto. Haastavampikin tie taittuu mukavasti korkean 20 cm maavaran ansioista. Nykyaikainen ohjaamo, erinomainen ergonomia ja mukavat istuimet kutsuvat nauttimaan ajomatkojen jokaisesta hetkestä. Reilun kokoiseen tavaratilaan (472 l) mahtuu kaikki tarvittava helposti. Valittavissa on kaksi kattavaa varustelutasoa sekä tehokkaat 140 ja 160 hevosvoimaiset 1,3 litraiset bensiinimoottorit. Kokonaisuuden kruunaa markkinoiden paras hinta-laatusuhde.

 

Katso Renault Kadjar hinnasto tästä.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Muotoiltu ajettavaksi

Renault KADJAR on muodoiltaan dynaaminen. Auton etuosassa on persoonallinen ulkomuoto, joka näkyy kromikoristeisena, led-valojen kehystämänä etusäleikkönä. KADJARissa on SUV-henkiset etu- ja takasuojalevyt sekä jopa 18” kevytmetallivanteet. Katolla oleva haineväantenni sulautuu erinomaisesti auton virtaviivaiseen tyyliin.

Renault KADJAR on suurenmoinen myös sisätiloiltaan. Auton lastaaminen on helppoa, kun säätää tavaratilan välipohjan korotettuun asentoon. Saat helposti lisää tavaratilaa, kun takapenkin ja matkustajan etuistuimen selkänojat kääntää alas yksinkertaisilla Easy break -vivuilla, jotka sijaitsevat tavaratilan reunoilla. Maastopyörä, retkeilyvarusteet, lumilauta tai sukset – kaikki mahtuvat mukaan. Matkustajien mukavuutta on ajateltu muun muassa etuosassa olevilla reiluilla mukitelineillä, takaosan ilmastoinnin tuuletussuuttimilla ja takapenkin USB-virtaliitännöillä. Etuistuimet ovat lämmitettäviä ja kyynärnoja liu’utettavissa kuljettajalle sopivaan kohtaan.

Matalia ääniä syventämällä ja korkeita ääniä tarkentamalla, Bose®- äänentoistojärjestelmä luo akustisen todellisuuden ja muuttaa crossoverin sisätilat konserttisaliksi. Seitsemän tehokasta kaiutinta, erillinen bassokaiutin sekä erikoisasetuksin säädetty digitaalinen vahvistin välittävät kuulijoille laaja-alaisen äänimaailman. Kirkas sointi, ryhdikkäät rytmit, syvälliset soinnut… Sekä etu- että takaistuimilla ääni on rikasta, tasapainoista ja tarkkaa. Renault Kadjarissa mukavuuteen kuuluu myös musiikki.

 


 

Monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä

Keskikonsoliin integroitu R-LINK 2 -multimediajärjestelmän 7-tuumainen kosketusnäyttö istuu kojelautaan saumattoman tyylikkäästi ja se on helppokäyttöinen. Useimmin käytettävät säätimet esim. ilmastointilaitteen säätö on ergonomisesti erillisinä kytkiminä kojelaudassa.

R-LINK2 parantaa matkustusmukavuutta antamalla mahdollisuuden nauttia sujuvasti toimivasta ja yksilöllisestä multimediasta. Järjestelmässä on sisäänrakennettu nettiyhteys, jonka avulla saat käyttöösi palveluja, kuten reaaliaikaiset TomTom Traffic* -liikennetiedotteet. Android AutoTM – ja Apple CarPlayTM -tuen** avulla voit käyttää älypuhelimen sovelluksia helposti R-LINK 2 -järjestelmän näytöltä.

*Internetyhteyden vaatimat toiminnot, kuten TomTom Traffic, tarvitsevat maksullisen palvelun tilaamisen koeajan päätyttyä. R-Link ja R-Link Storen sovellusvalikoima, niiden kieli ja alueellinen tuki vaihtelevat maakohtaisesti. **Älypuhelimen peilaukseen Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -tuki: Toiminnot vaativat yhteensopivan puhelinmallin ja niissä on maa-, kieli- ja puhelinkohtaisia rajoituksia. Android-puhelimet tarvitsevat puhelimeen Android Auto -sovelluksen, jonka saatavuus on Suomessa rajoitettua. Apple CarPlay™ ja Android Auto™ käyttävät matkapuhelimeen datansiirtoa. Apple CarPlay™ on Apple Inc:n tavaramerkki ja Android Auto™ on Google Inc:n tavaramerkki.

 


 

Mottorit ja vaihteistot

Suorituskykyä ja ajonautintoa uhkuva turboahdettu TCe 160 bensiinimoottori reagoi hyvin herkästi ja kiihtyy nopeasti kaikilla käyntinopeuksilla. 140 hv:n ja 160 hv:n TCe turbomoottorit ovat saatavilla automaattisella 7-vaihteisella kaksoiskytkinautomaatilla ja 140 hv:n moottori myös 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla.

Moottoreiden tehokkuus sekä kulutus- ja päästöarvot ovat markkinoiden huippuluokkaa ja niiden mahdollistama ajomukavuus on aivan omaa luokkaansa!

  • TCe 140 ja 160 – suorituskykyä ja mukavuutta. Uudessa bensiinimoottorisukupolvessa on parantunut suorituskyky ja hiukkassuodatin (GPF). Moottorin teho ja vääntö on kasvanut alhaisilta kierroksilta lähtien tarjoten lisää ajomukavuutta. Uudessa moottorissa on lukuisia kehittyneitä ratkaisuja, kuten uusittu nokka-akselien muuttuva ajoitusjärjestelmä ja uudenlainen sylinteriputkien pinnoitus kitkan vähentämiseksi. Osittain integroitu pakosarja ja sähköisesti ohjattu turboahdin mahdollistavat entistä paremman yhdistelmän suorituskykyä ja polttoainetaloutta. Moottori on saatavilla 140 ja 160 hevosvoimaisina versioina. Molemmat EDC-automaattivaihteistolla ja 140 hevosvoimainen myös manuaalina.
  • Bensiinimoottorien pakokaasujen hiukkassuodatin. Hiukkaspäästöjen vähentämiseksi uudet suorasuihkutusmoottorit on varustettu pakokaasujen hiukkassuodattimella (GPF). Suodatin pysäyttää pakokaasujen hiukkaspäästöjä ja puhdistaa ne polttamalla automaattisella toiminnolla. Hiukkassuodatin ei tarvitse säännöllisiä huoltotoimenpiteitä.
  • EDC-vaihteisto. Nykyaikainen automaattinen EDC-kaksoiskytkin-vaihteisto yhdistää perinteisen automaattivaihteiston mukavuuden ja manuaalivaihteiston taloudellisuuden sekä suorituskyvyn. Vaihteisto on 7-vaihteinen ja se tarjoaa joustavuutta, suorituskykyä sekä alhaisen polttoaineenkulutuksen.

 


 

Ajoavustimet - hallitut ajolinjat

Jotta jokainen ajomatkasi olisi mahdollisimman hyvin hallinnassasi, KADJARin kamera, 12 anturia ja tutka valvovat jatkuvasti auton liikkeitä. Ylititkö sulku- tai keskiviivan kytkemättä suuntavilkkua? Kaistavahti varoittaa siitä ja voit korjata ajolinjan. Ylititkö nopeusrajoituskyltissä ilmoitetun ajonopeuden? Ylinopeusvaroitin huomauttaa siitä ja voit laskea nopeutta sallittuun nopeuteen. Haluatko pysäköidä kahden ajoneuvon väliin? Easy Park Assist -pysäköintiavustin hoitaa sen puolestasi.* Nyt saatavilla myös mukautuva vakionopeudensäädin, jonka avulla ajaminen on helppoa ja rentoa. Kadjarilla ajat turvallisesti.

Aktiivinen pysäköintiavustin – Easy Park Assist

Aktiivisen pysäköintiavustimen (Easy Park Assist) kanssa pysäköinti taskuparkkiin on myös helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.

Sokean kulman valvontajärjestelmä

Järjestelmä, joka tunnistaa katvealueella olevat ajoneuvot. Se ilmoittaa tilanteesta kuljettajalle automaattisesti vasempaan tai oikeaan taustapeiliin ilmestyvällä merkkivalolla.

Aktiivinen hätäjarru

Järjestelmä varoittaa kuljettajaa mahdollisesta peräänajovaarasta suhteessa edellä kulkevaan ajoneuvoon. Jos kuljettaja ei reagoi tai jos reaktio ei riitä, jarrut aktivoituvat estääkseen tai vaimentaakseen törmäystä.

Mäkilähtöavustin

Kun auto on pysähtynyt mäkeen, mäkilähtöavustin pitää auton automaattisesti paikallaan kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii rauhassa lähteä liikkeelle ilman, että auto luisuu mäkeä alas.

 

*Saatavana malliversion mukaisesti joko vakio- tai lisävarusteena.

 

VARAA KOEAJO

 

*Rahoitusesimerkki: Auton hinta 17 990 € (sis. toimituskulut 600 €), vaihtoauto/käsiraha 4 000 €, rahoitettava osuus 14 180 € (sis. perustamiskulun 190 €), rahoitusaika max. 60 kk, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 0 %, kk-erä 164,59 €. Poikkeava viimeinen erä 5 000 €. Todellinen vuosikorko 1,52 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 14 720 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 18 720 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Kuvan auto erikoisvarustein. Tarjous koskee uusia asiakastilauksia. Autojen rekisteröinti 31.8.2022 mennessä.

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot