Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault Koleos - kookas ja tyylikäs katumaasturi - Ajankohtaista Wetterillä

Renault Koleos - kookas ja tyylikäs katumaasturi

Renault Koleos - nyt talvirenkaat veloituksetta!

Renault Koleos

Kookas ja tyylikäs katumaasturi

Uusi Renault Koleos on isokokoinen ja edustava crossover, jonka suuret sisätilat luovat upeat puitteet mukavalle matkustamiselle. Koleoksen korkealuokkaiset ajo-ominaisuudet sekä mukavuus ovat sen kantavia elementtejä ja siksi se sopii luonteensa puolesta niin kaupunkiin kuin haastavimmille teillekin.

Renault Koleos dCi 175 X-Tronic Zen alk. 39 590 €

 

VARAA KOEAJO

 

Huomion herättämisen taito

Tämän karismaattisen katumaasturin yksityiskohdat ja luonne pääsevät oikeuksiinsa voimakkaan ulkonäön ja urheilullisten linjojen myötä. Kromisomisteet korostavat tyylikkäästi auton dynaamista ja voimakasta ilmettä. Valaistuksen ja LED Pure Vision -valojen tyylikäs muotoilu vangitsee katseet ja piirtyy mieliin. Koleoksen tyyliin sopiva vannevalikoima viimeistelee auton ulkonäön.

 

SISÄTILAT

Karkumatka arjen pyörteistä alkaa sisätiloista

Uuden Koleoksen tarjoama ajokokemus on sukellus tekniseen ja hienostuneeseen maailmaan, joka vie sinut karkumatkalle arjen pyörteistä. Kaikki on suunniteltu sinun ajonautintoasi silmällä pitäen. Keskikonsolin ergonomia tuo tärkeimmät kytkimet helposti käden ulottuville ja R-LINK 2 -multimediajärjestelmän jopa 8,7” kosketusnäytön avulla ohjaat teknisiä järjestelmiä helposti. Myös digitaalinen mittaristo on mahdollista muokata yksilöllisesti. Innovatiiviset, kuljettajaa avustavat järjestelmät mahdollistavat ainutlaatuisen mukavan ja miellyttävän ajokokemuksen.

Runsaasti tilaa käytettävissä

Uuden Koleoksen muotoilu ja materiaalivalinnat ovat hienostuneita. Koristetikatun nahkaverhoilun viimeistelyn, kromikoristeiden kiillon ja ovien huolitellun verhoilun ansiosta voit nauttia ensiluokkaisesta mukavuudesta. Koleoksen tilavat sisätilat takaavat sinun ja muiden matkustajien mukavuuden. Matkustamon takaosa on ennennäkemättömän tilava, mukitelineet pitävät juomat paikoillaan kaikissa tilanteissa. Käytössäsi on runsas valikoima liitäntämahdollisuuksia erilaisia laitteita varten.

 

Renault KOLEOS –Suorituskykyä ja nautintoa

Koe uuden Koleoksen ALL MODE 4×4-i -nelivetotekniikan tehokkuus, eri moottorivaihtoehdot ja uusi X-Tronic -vaihteisto, sen lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmät ja ainutlaatuinen Bose®-äänentoistojärjestelmä. Uudessa Koleoksessa on suorituskykyä, joka vie sinut aina vain syvemmälle kaupunkien seikkailuihin tai päällystämättömien teiden tuolle puolen.

Voimakkaat ja taloudelliset moottorit sekä täysin uusi X-Tronic-automaattivaihteisto takaavat miellyttävän ajokokemuksen.

 

VARAA KOEAJO

 

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot