Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault MEGANE E-Tech nyt loistavin kesäeduin

Renault MEGANE E-Tech nyt loistavin kesäeduin

Renault Megane E-Tech

Renault MEGANE E-Tech nyt loistavin kesäeduin

 

  • Formulamaailmasta tuotua E-Tech hybriditeknologiaa nyt kesähinnoin alk. 30 990 €, etusi 2000 €. 
  • Saat auton jopa kesän lomareissulle ajoosi!
  • 1,9 % korko + kulut*  ja 6 kk lyhennysvapaa. Myös ilman käsirahaa!
  • Lisäksi saatavilla edullinen SmartDrive -vakuutus, johon voit ottaa takaisinmaksuturvan äkillisen tulon menetyksen varalta

 

Sport Tourer E-TECH Plug-in hybrid Zen nyt 30 990 €

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Omassa luokassaan uudet standardit 

Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH Plug-in hybridillä ajat niin kaupungissa kuin maantielläkin nauttien sekä polttomoottorin, että sähkön parhaista ominaisuuksista, kun auto ottaa kummastakin voimalinjasta parhaan hyödyn irti. Uusi Renault MEGANE Sport Tourer E-ETCH Plug-in hybrid on vastuullisempi valinta sinulle, joka haluat saada hyödynnettyä sähköä, pienennettyä päästöjä, mutta pitää silti tutut polttomoottorin hyödyt.

 

Renaultin suuren suosion saavuttanut malli sai uuden käyttövoiman

MEGANEn neljää sukupolvea on myyty kaikkiaan Euroopassa jo yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Nyt uudella Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH Plug-in hybridillä voit nauttia joustavasta ja tarpeesi täyttävästä sähköistetystä ajosta, rajoittamatta toimintamatkaa. Ajat lataushybridillä niin kaupungissa kuin maantielläkin nauttien sekä polttomoottorin, että sähkön parhaista ominaisuuksista, kun auto ottaa kummastakin voimalinjasta parhaan hyödyn irti. Uusi Renault MEGANE Sport Tourer E-ETCH Plug-in hybrid on vastuullisempi valinta sinulle, joka haluat saada hyödynnettyä sähköä, pienennettyä päästöjä, mutta pitää silti tutut polttomoottorin hyödyt.

 

Edustava ja sporttinen

lkonäöltään ja sisustukseltaan MEGANE Sport Tourer E-TECH Plug-in hybrid on lähes samanlainen kuin muut uudistuneet Meganet.  Renault MEGANE Sport Tourerin linjakkuus löytyy niin polttomoottoriversiosta, kuin hybridistäkin. Veistoksellisen patsaan lailla autossa korostuvat harmoniset muodot, kromikoristeltu etusäleikkö, tyylikkäät vanteet ja C:n muotoisten ajovalojen linja keulassa. Arvokasta ulkonäköä täydentää täys-LED Pure Vision sekä LED-takavalot dynaamisella vilkulla. Ulkoasun ilmettä korostavat E-TECH tunnukset. Huomattavin ero on latauspistokkeen luukku auton oikealla puolella samassa paikassa, missä vasemmalla puolella on polttoainetankin luukku.

 

Sopeutumiskykyä ja mukavuutta

Uusi MEGANE Sport Tourer E-TECH Plug-in hybrid tekee matkasi aina yhtä mukavaksi, matkustat sitten yksin tai muiden kanssa. Matkustamo on erittäin miellyttävä ja sen viimeistelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Ajokokemus on laadukas. Uuden Renault MEGANE E-TECH Plug-in hybridin sisätilat on suunniteltu myös takamatkustajien mukavuutta silmällä pitäen.

 

VARAA KOEAJO
 
 
 
*Rahoitusesimerkki: auton hinta 18 590 € (sis. toimituskulut 600 €), vaihtoauto/käsiraha 3 300 €, rahoitettava osuus 15 480 € (sis. perustamiskulun 190 €), rahoitusaika max. 72 kk, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 1,9 %, kk-erä 199,79 €. Poikkeava viimeinen erä 3 000 €. Todellinen vuosikorko 3,43 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 17 194,22 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 20 494,22 €. Ilman käsirahaa 249 €/kk. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Kampanjat voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.8.2021 asti erään varastoautoja. Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot