Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault MEGANE E-Tech nyt loistavin kesäeduin

Renault MEGANE Sport Tourer E-Tech

Renault Megane E-Tech

Renault MEGANE Sport Tourer E-Tech 

Malleja myös nopeaan toimitukseen!

 

  • Formulamaailmasta tuotu E-Tech hybriditeknologia entistäkin edullisemmin. Hinta nyt alkaen 30 990 €
  • 0,0 % korko + kulut ja 6 kk lyhennysvapaa. Myös ilman käsirahaa!
  • Lisäksi saatavilla edullinen SmartDrive -vakuutus, johon voit ottaa takaisinmaksuturvan äkillisen tulon menetyksen varalta

 

Katso Renault Megane Sport Tourer hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Omassa luokassaan uudet standardit 

Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH Plug-in hybridillä ajat niin kaupungissa kuin maantielläkin nauttien sekä polttomoottorin, että sähkön parhaista ominaisuuksista, kun auto ottaa kummastakin voimalinjasta parhaan hyödyn irti. Uusi Renault MEGANE Sport Tourer E-ETCH Plug-in hybrid on vastuullisempi valinta sinulle, joka haluat saada hyödynnettyä sähköä, pienennettyä päästöjä, mutta pitää silti tutut polttomoottorin hyödyt.

 

Renaultin suuren suosion saavuttanut malli sai uuden käyttövoiman

MEGANEn neljää sukupolvea on myyty kaikkiaan Euroopassa jo yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Nyt uudella Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH Plug-in hybridillä voit nauttia joustavasta ja tarpeesi täyttävästä sähköistetystä ajosta, rajoittamatta toimintamatkaa. Ajat lataushybridillä niin kaupungissa kuin maantielläkin nauttien sekä polttomoottorin, että sähkön parhaista ominaisuuksista, kun auto ottaa kummastakin voimalinjasta parhaan hyödyn irti. Uusi Renault MEGANE Sport Tourer E-ETCH Plug-in hybrid on vastuullisempi valinta sinulle, joka haluat saada hyödynnettyä sähköä, pienennettyä päästöjä, mutta pitää silti tutut polttomoottorin hyödyt.

 

Edustava ja sporttinen

lkonäöltään ja sisustukseltaan MEGANE Sport Tourer E-TECH Plug-in hybrid on lähes samanlainen kuin muut uudistuneet Meganet.  Renault MEGANE Sport Tourerin linjakkuus löytyy niin polttomoottoriversiosta, kuin hybridistäkin. Veistoksellisen patsaan lailla autossa korostuvat harmoniset muodot, kromikoristeltu etusäleikkö, tyylikkäät vanteet ja C:n muotoisten ajovalojen linja keulassa. Arvokasta ulkonäköä täydentää täys-LED Pure Vision sekä LED-takavalot dynaamisella vilkulla. Ulkoasun ilmettä korostavat E-TECH tunnukset. Huomattavin ero on latauspistokkeen luukku auton oikealla puolella samassa paikassa, missä vasemmalla puolella on polttoainetankin luukku.

 

Sopeutumiskykyä ja mukavuutta

Uusi MEGANE Sport Tourer E-TECH Plug-in hybrid tekee matkasi aina yhtä mukavaksi, matkustat sitten yksin tai muiden kanssa. Matkustamo on erittäin miellyttävä ja sen viimeistelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Ajokokemus on laadukas. Uuden Renault MEGANE E-TECH Plug-in hybridin sisätilat on suunniteltu myös takamatkustajien mukavuutta silmällä pitäen.

 

VARAA KOEAJO
 
 
 
*Rahoitusesimerkki: auton hinta toimituskuluineen esim. 28 990 €, käsiraha 4 100 €, perustamiskulu 190 €, rahoitettava osuus 25 080 €, rahoitusaika 72 kk, korko 0,0 %, käsittelymaksu 9 €/erä, kk-erä 298,86 €, todellinen vuosikorko 0,94 %, korko sopimusajalta 0 €, luotto ja kustannukset 25 728 €. Poikkeava viimeinen erä 4 500 €, todellinen luottohinta 29 828 €. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.12.2021 asti.

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot