Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault Megane - Sportti vai perheauto, valinta on sinun.

Renault Megane - Sportti vai perheauto, valinta on sinun.

Renault MEGANE nyt huippuhintaan Wetteriltä!

Renault Megane

Tyylikkäässä Renault MEGANEssa on nyt täysin uusi 1,3 litrainen bensiinimoottori, jossa on entistä parempi suorituskyky ja polttoaine- taloudellisuus. Valittavana kahtena eri tehoversiona, manuaalina tai automaattina. Moottorin teho ja vääntö ovat kasvaneet alhaisilta kierroksilta lähtien, tarjoten lisää ajomukavuutta. MEGANEn muotoilu on viety jokaiseen yksityiskohtaan, jopa perinteisen avaimen sijaan saatavilla on tyylikäs avainkortti. 5-ovisena Hatchbackina tai Sport Tourer farmarina.

Renault Méganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa on Renaultille tunnistettavat ja selväpiirteiset valot, jotka houkuttelevat istumaan ohjauspyörän taakse ja palaamaan todellisen ajonautinnon pariin. Pelkkä tunteen kuvailu ei ole mitään. Se on koettava. 

LED-teknologialla varustetut ajopäivävalot luovat selkeän vaikutelman ja takavaloyksiköissä on jatkuvasti palavat LED-valot, joiden 3D-efekti korostaa auton luonnetta. 18″ timanttihiotut vanteet tuovat oman lisänsä auton tyylikkyyteen. Urheilullinen, räväkkä ja joustava.

Myös Meganessa on nyt täysin uudet bensiinimoottorit ja lähes kokonaan muuttunut turbodiesel.

MEGANE nyt huippuhintaan! Esim.

  • Renault Megane Hatchback TCe 140 Zen 23 490 € NYT 18 990 €
  • Renault Megane Hatchback TCe 140 EDC7-aut Zen 23 490 € NYT 21 390 €
  • Renault Megane Sport Tourer TCe 140 Zen 24 990 € NYT 19 990 €
  • Renault Megane Sport Tourer TCe 140 EDC7-aut Zen 26 990 € NYT 22 390 €
  • Renault Megane Sport Tourer Blue dCi 115 EDC7-aut Zen 28 590 € NYT 24 390 €

 

Katso video: Uusi Renault MEGANE | Muotoilun dynamiikkaa ja uutta teknologiaa

 

VARAA KOEAJO

 

Kampanjahinta on voimassa uusiin asiakastilauksiin yksityishenkilöille, rekisteröinti 31.3.2020 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Hinta sis. toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot