Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault MEGANE talvikampanja - Ajakohtaista Wetterillä

Renault MEGANE talvikampanja

Renault Megane talviedut

Renault MEGANE talvikampanja

Nauti talvesta & Renault-eduista:

  • • Talvirenkaat 0 €
  • • Korko 0,9 % + kulut
  • Wetteriltä Renaultit 6 vuoden takuulla

Kokonaisetu jopa 2 450 € + edullinen rahoitus!

 

Nyt alkaen MEGANE Hatchback TCe 140 Zen 24 590 €

Takuu koko Renault-henkilöautomallistoon 6 vuotta / 100 000 km* nyt hintaan 190 €. Normaalihinta Meganeen 650 €. Huom! Rengas- ja rahoitustarjous voimassa varastoautojen uusiin asiakastilauksiin 31.3.2021 asti. 

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Tyylin uudet säännöt

Renault Mégane on aina ollut yksi suosituimmista malleistamme. Méganen neljää sukupolvea on myyty kaikkiaan Euroopassa jo yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Uusi Renault Mégane hatchback on luokkansa nopein viisiovinen urheilullinen hatchback. Siinä on erottuva design, joka huokuu eleganssia ja tuoreutta. Keulassa korostuvat kauniit, Renaultille ominaiset C:n muotoiset LED-ajovalot. Etusäleikkö on saanut uudelleen muotoillussa puskurissa kromikorostukset ja takana leveät valopaneelit korostavat sporttista liikettä.

Uusi Mégane hatchback on saatavilla Zen- ja Intens varustelutasoissa. Intens -varustelutasossa varustelista on lähes hengästyttävän pitkä, sillä vakiona ovat muun muassa älyavainkortti, kaukovaloavustin, kuljettajan vireystilan valvonta, lämmitettävä ohjauspyörä, tummennetut takalasit ja tummentuva kehyksetön sisätaustapeili ja monipuolinen Multi-Sense -järjestelmä.

VARAA KOEAJO

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot