Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault Talisman Sport Tourer - edustusluokan tyylikkyyttä - Ajankohtaista Wetterillä

Renault Talisman Sport Tourer - edustusluokan tyylikkyyttä

Renault Talisman Sport Tourer

Edustusluokan tyylikkyyttä!

Uusi Renault TALISMAN Sport Tourer. Yhdistelmä mukavuutta, ajamisen iloa ja teknistä etevyyttä.

Renault Talisman Sport Tourer antaa urheilullisuudellaan uudenlaista intohimoa luokkansa vakiintuneeseen tyyliin. Voimakkuutta ilmentävä etuosa, selkeä profiili, näyttävät muodot ja vakuuttava ulkonäkö. Suuret, harmoniset tilat tekevät Talismanista kiehtovan ja dynaamisen farmariauton, joka antaa rohkeasti lupauksen tulevista hienoista hetkistä.

Tunnet tien ja auton liikkeet luonnollisuudella, jota et ole ennen kokenut. Renault 4CONTROL-nelipyöräohjaus ohjaa takapyöriä aina siihen suuntaan, joka palvelee ajotilannetta parhaiten: kaupungissa ketterämmin, maantiellä vakaammin. Apunasi on myös automaattinen taskuparkkeeraus sekä järjestelmät, jotka valvovat puolestasi niitä kulmia, minne silmäsi eivät näe – sekä maantiellä että ahtaissa paikoissa. 

Asettumalla Renault Talisman Sport Tourerin ohjaimiin, saat tuntea vahvan, henkilökohtaisen ajokokemuksen. Kuljettajaympäristön ergonomia on tarkkaan harkittua. Todellista ajotuntuman vaihtelua tarjoava MULTI-SENSE -säädin sijaitsee aivan käden ulottuvilla keskikonsolissa. Ajokokemus muuttuu valitun ajotavan mukaisesti aina moottorin, automaattivaihteiston ja ohjauksen toiminnasta näyttöjen ja sisätilojen valaistuksen sekä kuljettajan hierovan istuimen aktivoitumiseen. Mukavuus on Renault Talismanissa etusijalla.

Renault Talisman kutsuu sinut multimedian maailmaan suuren näytön kautta. Hallitse ajoneuvosi kaikkia toimintoja helposti, luontevasti ja suomenkielellä* joko 7” tai 8,7” R-LINK 2 -kosketusnäytöllä, joka on aina yhteydessä ympäristöönsä*. Kuvakejärjestelmän ansiosta aloitussivut ovat muokattavia, joten kaikki suosikkitoiminnot ja eniten käytetyt toiminnot ovat aina helposti saatavilla. Säädä näytön tietoja, lataa suosikkisovelluksiasi* (esimerkiksi Twitter, sähköpostiohjelmia jne.), tallenna istuimen ja taustapeilien säädöt ja voit määrittää muistiin jopa kuusi käyttäjäprofiilia. Valitse haluamasi MULTI-SENSE -tila. Määritä teknisten ajoavustimien ja head-up-heijastusnäytön asetuksia, jotta matkustaminen sujuisi mukavammin. Renaultin innovatiivisuus on aina mukanasi.

* Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Osa sisällöstä kuten internetyhteyttäkäyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Sovellukset eivät välttämättä ole suomenkielisiä, eikä sisältö ole kohdennettu Suomeen. Osa sovelluksista on maksullisia.

 

MULTI-SENSE -JÄRJESTELMÄ

Ainutlaatuinen Renault MULTI-SENSE -järjestelmä mullistaa ajokokemuksesi hyödyntämällä 4CONTROL-nelipyöräohjausta ja siihen yhdistettyä elektronisesti ohjattua iskunvaimennusta. Yhdellä napin painalluksella voit mukauttaa auton ajokäytöksen aina tilanteeseen sopivaksi. Valittavanasi on viisi vaihtoehtoa sporttisesta ajosta mukavuuden maksimoivaan matkantekoon. Kaikki ajotuntumaan vaikuttavat teknologiat yhdistyvät harmonisesti: automaattisesti säätyvän iskunvaimennuksen reagointi, 4CONTROL-nelipyöräohjauksen ketteryys, EDC-vaihteiston vaihtonopeus, moottorin reagointi kiihdytykseen, ohjaustuntuma, sisätilojen valaistus, mittaristonäyttöjen määritykset, moottorin äänimaailma ja istuinmukavuus. Koe viisi ainutlaatuista ajotapaa.

 

VARAA KOEAJO

 

Renault Talisman Sport Tourer TCe 160 EDC7-aut Zen alk. 34 990 €

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot