Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault Talisman - vuoden kaunein auto - Ajankohtaista Wetterillä

Renault Talisman - vuoden kaunein auto

Renault Talisman - vuoden kaunein auto

Upea Renault Talisman. Yhdistelmä mukavuutta, ajamisen iloa ja teknistä etevyyttä.

Renault Talisman antaa urheilullisuudellaan uudenlaista intohimoa luokkansa vakiintuneeseen tyyliin. Voimakkuutta ilmentävä etuosa, selkeä profiili, näyttävät muodot ja vakuuttava ulkonäkö. Suuret, harmoniset tilat tekevät Talismanista kiehtovan ja dynaamisen henkilöauton, joka antaa rohkeasti lupauksen tulevista hienoista hetkistä.

Tunnet tien ja auton liikkeet luonnollisuudella, jota et ole ennen kokenut. Renault 4CONTROL-nelipyöräohjaus ohjaa takapyöriä aina siihen suuntaan, joka palvelee ajotilannetta parhaiten: kaupungissa ketterämmin, maantiellä vakaammin. Apunasi on myös automaattinen taskuparkkeeraus sekä järjestelmät, jotka valvovat puolestasi niitä kulmia, minne silmäsi eivät näe – sekä maantiellä että ahtaissa paikoissa. 

 

 

Ulkoasu

Jokainen yksityiskohta ilmentää auton persoonallisuutta. Renault Talismanin muotoja korostavat 19” vanteet ja sivuilmanottoaukkojen kromikoristeet auton etuosassa. Tunnistettavissa, selväpiirteisissä ajovaloissa Pure Vision -ledien läpitunkeva katse yhdistyy C-kirjaimen muotoisten huomiovalojen erottuvaan muotoiluun. Lukuisat eri elementit paljastavat auton nykyaikaisen luonteen.

 

Sisätilat

Runsaat sisätilat lisäävät hyvinvointia. Matkustamossa on reilusti tilaa ja matkustaminen on mukavan väljää. Hierovat, lämmitettävät ja tuulettuvat etuistuimet tuovat matkustamiseen ylellisyyden tuntua. Takaistuimillakin on riittävästi tilaa sekä jaloille että hartioille.

 

 

Yksilöllisesti muokattava ajokokemus

  • Head-up -heijastusnäyttö. Käytössä on myös alas kojelautaan painuva head-up -heijastusnäyttö.
  • 4CONTROL. Renault Talisman hallitsee kaarteet ainutlaatuisen 4CONTROL-nelipyöräohjauksen ja automaattisesti säätyvän iskunvaimennuksen avulla.
  • TFT-mittaristonäyttö. TFT-mittaristonäyttö mukautuu Multi-Sense-teknologian ansiosta valittavaan ajotapaan.

Asettumalla Renault Talismanin ohjaimiin, saat tuntea vahvan, henkilökohtaisen ajokokemuksen. Kuljettajaympäristön ergonomia on tarkkaan harkittua. Todellista ajotuntuman vaihtelua tarjoava MULTI-SENSE -säädin sijaitsee aivan käden ulottuvilla keskikonsolissa. Ajokokemus muuttuu valitun ajotavan mukaisesti aina moottorin, automaattivaihteiston ja ohjauksen toiminnasta näyttöjen ja sisätilojen valaistuksen sekä kuljettajan hierovan istuimen aktivoitumiseen. Mukavuus on Renault Talismanissa etusijalla.

 

 

R-Link 2 -multimediajärjestelmä

Renault Talisman kutsuu sinut multimedian maailmaan suuren näytön kautta. Hallitse ajoneuvosi kaikkia toimintoja helposti, luontevasti ja suomenkielellä* joko 7” tai 8,7” R-LINK 2 -kosketusnäytöllä, joka on aina yhteydessä ympäristöönsä*. Kuvakejärjestelmän ansiosta aloitussivut ovat muokattavia, joten kaikki suosikkitoiminnot ja eniten käytetyt toiminnot ovat aina helposti saatavilla. Säädä näytön tietoja, lataa suosikkisovelluksiasi* (esimerkiksi Twitter, sähköpostiohjelmia jne.), tallenna istuimen ja taustapeilien säädöt ja voit määrittää muistiin jopa kuusi käyttäjäprofiilia. Valitse haluamasi MULTI-SENSE -tila. Määritä teknisten ajoavustimien ja head-up-heijastusnäytön asetuksia, jotta matkustaminen sujuisi mukavammin. Renaultin innovatiivisuus on aina mukanasi.

* Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Osa sisällöstä kuten internetyhteyttäkäyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Sovellukset eivät välttämättä ole suomenkielisiä, eikä sisältö ole kohdennettu Suomeen. Osa sovelluksista on maksullisia.

 

Multi-Sense -järjestelmä

Ainutlaatuinen Renault MULTI-SENSE -järjestelmä mullistaa ajokokemuksesi hyödyntämällä 4CONTROL-nelipyöräohjausta ja siihen yhdistettyä elektronisesti ohjattua iskunvaimennusta. Yhdellä napin painalluksella voit mukauttaa auton ajokäytöksen aina tilanteeseen sopivaksi. Valittavanasi on viisi vaihtoehtoa sporttisesta ajosta mukavuuden maksimoivaan matkantekoon. Kaikki ajotuntumaan vaikuttavat teknologiat yhdistyvät harmonisesti: automaattisesti säätyvän iskunvaimennuksen reagointi, 4CONTROL-nelipyöräohjauksen ketteryys, EDC-vaihteiston vaihtonopeus, moottorin reagointi kiihdytykseen, ohjaustuntuma, sisätilojen valaistus, mittaristonäyttöjen määritykset, moottorin äänimaailma ja istuinmukavuus. Koe viisi ainutlaatuista ajotapaa.

 

4CONTROL, auto on yhtä tien kanssa

Renault 4CONTROL on ainutlaatuinen järjestelmä, jossa neljä ohjaavaa pyörää auttavat ajamaan jyrkätkin kaarteet rennoin mielin. Kaupunkiajossa etu- ja takapyörät kääntyvät vastakkaisiin suuntiin, mikä tekee Talismanista yhtä näppärästi käsiteltävän kuin pienet cityautot. Kun tarvitaan dynaamista ajettavuutta, takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä tekee ajamisesta hyvin tarkkaa ja pidosta erittäin voimakkaan, joten auton ajovakaus on vailla vertaansa. Alustan reagointi mukautuu valitun MULTI-SENSE -ajotilan mukaan.

 

 

Moottorit ja vaihteistot

Uusimman sukupolven tekniikoiden ansiosta Renault Talismanin ENERGY-moottorit ovat sekä suorituskykyisiä että tehokkaita niin ajomukavuuden kuin kulutuksenkin näkökulmasta. Kaikissa on Stop&Start -järjestelmä ja jarrutusenergian talteenottojärjestelmä.

 

ENERGY TCe 150 EDC & ENERGY TCe 200 EDC – Vahvaa tunnetta

ENERGY TCe 150- ja ENERGY TCe 200 -mallit ovat Renault Sport Technologiesin kehittämiä moottoriversioita. Ne keskittyvät suorituskykyyn ja dynamiikkaan. 7-portaisella EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla varustetut moottorit tarjoavat joustavuutta ja reaktiivisuutta kaikilla käyntinopeuksilla.

ENERGY dCi 160 EDC – Miellyttävää dynaamisuutta

Twin Turbo -moottorin ja EDC-kaksoiskytkinautomaatti-vaihteiston ansiosta ENERGY dCi 160 EDC -moottorissa yhdistyvät joustavuus ja eloisuus. Kaikilla käyntinopeuksilla ilmenevä reaktiivisuus tarjoaa odottamattoman miellyttävää ajonautintoa.

ENERGY dCi 110 ECO2  – Hallittua reaktiivisuutta

ENERGY dCi 110 ECO2 -moottori hämmästyttää miellyttävyydellään ja 6-portaisella manuaalivaihteistolla varustettuna sen CO2-päästöt* ovat vain 95 g/km. Korkeatasoisella tehokkuudellaan se täyttää uudet ECO2-vaatimukset. ENERGY dCi 110 - moottori on saatavilla myös EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla varustettuna.

*EU-yhdistetty. Polttoaineenkulutus- ja CO2 -päästöarvot on mitattu virallisten EU-määräysten mukaisesti. ECO2 on merkki moottorimallista, jolla on Renault-automallin pienin hiilijalanjälki. Nämä ominaisuudet on saavutettu teknisillä ratkaisuilla, joiden ansiosta CO2-päästöjä ja polttoaineenkulutusta on voitu pienentää paremmalle tasolle.

 

 

Ajoavustimet

Renault Talisman helpottaa ajamista sekä tuo ajoon tyyneyttä, varmuutta ja tasaisuutta. Varustelutasosta riippuen vakio- tai lisävarusteena olevien ajoavustimien ansiosta nopeuden sääteleminen, kaistalla pysyminen, katvealueiden tarkkaileminen, pysäköiminen sekä lähi- ja kaukovalojen automaattinen vaihto muun liikenteen mukaisesti, ei ole koskaan ollut helpompaa. Talismanilla ajat turvallisesti.

  • Mukautuva vakionopeussäädin. Mukautuva vakionopeussäädin on käytettävissä, kun nopeus on välillä 50 -140 km/h. Järjestelmä jarruttaa, kun se havaitsee, että etäisyys on liian lyhyt edelläajavaan ja kiihdyttää, kun tie on jälleen esteetön.
  • Liikennemerkkitunnistin. Järjestelmän avulla pystyt sovittamaan ajon kameran tunnistamien liikennemerkkien mukaisesti. Liikennemerkistä tunnistettu nopeusrajoitus näytetään mittaristossa ja järjestelmä varoittaa ylinopeudesta.
  • Aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa mahdollisesta peräänajovaarasta suhteessa edellä kulkevaan ajoneuvoon. Jos kuljettaja ei reagoi tai jos reaktio ei riitä, jarrut aktivoituvat estääkseen tai vaimentaakseen törmäystä.
  • Aktiivinen pysäköintiavustin. Pysäköinti taskuparkkiin on aktiivisen pysäköintiavustimen avulla helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi.
  • Mäkilähtöavustin. Kun auto on pysähtynyt mäkeen, mäkilähtöavustin pitää auton automaattisesti paikallaan kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii rauhassa lähteä liikkeelle ilman, että auto luisuu mäkeä alas.

 

Bose-järjestelmä, ääntä puhtaimmillaan

Bose® Surround -äänentoistojärjestelmä tarjoaa Renault Talismanin matkustajille sukelluksen musiikin maailmaan. Ääni on rikasta ja tasapainoista kaikkialla matkustamossa. Äänimaailman tarkkuus, voimakkaat ja todentuntuiset bassoäänet... 11 tehokasta kaiutinta antavat vaikutelman, kuin olisit tärkeä kutsuvieras yksityiskonsertissa. Ainutlaatuinen Bose®-järjestelmä tuottaa ääntä huomioiden Renault Talismanin akustiset ominaisuudet. Juuri tätä automallia varten suunniteltu järjestelmä tarjoaa automatkoillesi loputtoman nautinnollista äänentoistoa.

 

VARAA KOEAJO

 

Renault Talisman Sedan dCi 110 Life alk. 28 890 €

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot