Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault tavara-autoihin korko 2,9% (+kulut), talvirenkaat ja jatkotakuu veloituksetta!

Renault tavara-autoihin korko 2,9% (+kulut), talvirenkaat ja jatkotakuu veloituksetta!

RENAULT PRO + TRAFIC & MASTER Parhaat työkaverisi

RENAULT EXPRESS, TRAFIC & MASTER - Työkavereiden valiojoukko

Renault tavara-autoihin korko 2,9% (+kulut) ja talvirenkaat veloituksetta!

 

Koko tavara-automalliston uusiin asiakastilauksiin

 • Korko vain 2,9 %
  • Avausmaksu 190 €
  • Käsittelykulu 9 €/kk
 • Jatkotakuu 5 vuotta / 160 000 km veloituksetta, etu jopa 540 €
 • Talvirenkaat alkuperäisin vantein veloituksetta

 

Trafic ja Master -mallistoon lisäksi

 • Vanerointi veloituksetta

Kampanjatarjouksia ei voi yhdistää muihin etuihin, eikä se koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia, suurasiakas- tai leasingyhtiökauppoja. Autojen rekisteröinti 30.11.2023 mennessä

 

Katso Renault tavara-automalliston hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa

 

VARAA KOEAJO

 

Rahoitusesimerkki: Express Blue dCi 75 3,3 m3 24 990 € (sis. toimituskulut 600 €), vaihtoauto/käsiraha 4 000 €, rahoitettava osuus 21 180 € (sis. perustamiskulun 190 €), rahoitusaika 72 kk, käsittelymaksu 9 €/kk, korko 2,9 %, kk-erä 243,72 €. Poikkeava viimeinen erä 7 000 €. Todellinen vuosikorko 3,95 %, luottokustannukset 3 322,96 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 28 312,96 €.
Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Kuvan autot erikoisvarustein.
 

 

Uusi Renault Trafic

 

Vain koeajamalla tiedät, miltä uusi työpaikkasi tuntuu!

Renault päivittää Masterin ja Traficin ja ne kohoavat luokkiensa kärkeen niin ulkonäöltään, sisustukseltaan, tekniikaltaan kuin varusteiltaan.

Vuodesta 1980 lähtien Master ja Trafic ovat olleet merkittäviä malleja pakettiautomarkkinoilla. Yhteensä niitä on myyty yli neljä miljoonaa kappaletta. Vastatakseen uusien asiakkaiden tarpeisiin, uusi Master ja uusi Trafic ovat saaneet uuden muotoilun, uusia moottoreita, ammattilaisten tarpeisiin suunnitellun ohjaamon, entistä enemmän mukavuutta ja yhdistettävyyden.

Renault on ollut Euroopan ykkönen kevyissä tavara-autoissa jo vuodesta 1998 lähtien eli kahden vuosikymmenen ajan. Suomessa Renault-pakettiautot ovat vakiinnuttaneet paikkansa suosituimpien merkkien joukossa.

 

Uusi Renault TRAFIC - lastaamisen sujuvuutta

Jopa 4.15 m tavaratilan lastauspituutta. Tavaratila saa lisäpituutta etumatkustajan penkin alta. Tästä johtuen uusi Renault Trafic kuuluu luokkansa parhaimmistoon.

Jopa 8.9 mlastaustilavuus. Tavaratilan suorakaiteen muotoinen optimaalinen lastaustila mahdollistaa jopa 8.9 m3 tilan L2H2 versiossa.

Jopa 18 sidontalenkkipistettä. Trafic ottaa huomioon turvallisuuden. Uudessa Traficissa on jopa 18 sidontalenkkipistettä, mikä mahdollistaa tavaran kiinnityksen turvallisesti.

Jopa 2500 kg vetomassa. Tarvitsetko lisää tavaraa mukaan? Uudella Renault Trafic -mallilla voi vetää jopa 2500 kg peräkärryä.

 

Aidosti liikkuva toimisto

Ota mukaan tietokoneesi ja tee uudesta Traficista liikkuva toimistosi. Traficin kätevä taittuva etumatkustajan istuin tarjoaa toimivan työtason päivittäisen työn suorittamisen avuksi. Oli istuin sitten kiinni tai auki, sen väljä sovitus pitää sisällään 84 litraa säilytystilaa.

Turvallisuus 

10 kuljettajaa avustavaa toimintoa. Kaistavahti, Katvealueen varoitusjärjestelmä, Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä ja paljon muuta… Uusi Trafic pyrkii pitämään sinut aina turvassa, jotta voit keskittyä sinun työhösi tien päällä.

Automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto (EDC). Saatavilla kahdella moottorivaihtoehdolla, 150 hv tai 170 hv. Uudessa Traficissa on kuusivaihteinen automaattinen EDC-kaksoiskytkinvaihteisto. Tämä EDC-teknologia mahdollistaa alhaisemman polttoaineen kulutuksen ja korkeamman ajomukavuuden.

Matkustajan turvatyynyt. Paremman turvallisuuden ja mielenrauhan antamiseksi uudessa Traficissa on vahvistettu korirakenne ja kaksinkertainen suoja, kiitos kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyjen.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Uusi Renault Master

Uusi Renault MASTER

Renault Master on vaikuttava. Voimakkaampi ilme tulee vaakasuorasta etusäleiköstä, joka korostaa uuden Masterin leveyttä ja tukevaa otetta tiestä. Uudet C-muotoiset LED-päiväajovalot auttavat tunnistamaan Masterin välittömästi osaksi Renault PRO+ perhettä. Uuden Masterin ohjaamo on paljon henkilöautomaisempi kuin ennen, mikä tarkoittaa entistä parempaa ergonomiaa ja korkeatasoisempia materiaaleja. Täysin uudessa kojelaudassa on paljon työkäytössä hyödyllisiä avoimia ja kannellisia säilytystiloja. Kuljettaja saa entistä enemmän tietoa, sillä mittaristossa on 3,5-tuumainen näyttöruutu ja navigaattorin näyttö on integroitu kiinteäksi osaksi kojelautaa. Tehovaihtoehtoina on 150 hv ja 180 hv ja nyt kummankin tehovaihtoehdon saa niin manuaalivaihteisena kuin Quickshift-automaattina.

 

Sisätilat 

Autoa työkseen ajavat viettävät usein rankkoja ja intensiivisiä päiviä sateisissa ja kylmissä olosuhteissa. Siksi uuden Renault MASTER-mallin matkustamo on uudistettu entistä laadukkaammaksi ja tyylikkäämmäksi tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta ja käytännöllisyydestä. Uudessa linjakkaassa ja harmonisessa kojelaudassa on useita käteviä säilytyslokeroita, joiden lisäksi autoon on valittavissa mm. suuri 10,5 litran ”Easy Life” -hansikaslokero, sekä pöytälevy, jonka saa ulos napin painalluksella. Näiden innovaatioiden ansiosta Renaultin matkustamo muuntuu miellyttäväksi työ- tai lounastilaksi. Keskiasennossa taso sopii myös alustaksi tietokoneellesi, jolloin voit esimerkiksi päivittää muistiinpanosi työtehtävien välissä. Induktiolaturin ansiosta älypuhelimesi latautuu langattomasti ajon aikana (lisävaruste).

 


 

Moottorit 

Renaultin uuden MASTER-malliston TwinTurbo -moottorivaihtoehdot on modernisoitu vastaamaan uusiin suorituskyky- ja päästövaatimuksiin. Moottoriversioissa on jopa 10 hv lisää tehoa ja 40Nm enemmän vääntöä edeltäjiin verrattuna, jolloin ajaminen on entistäkin mukavampaa ja auton suorituskyky on korkealla tasolla. Kaikki tämä vähentää myös merkittävästi polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

 

TwinTurbo-teknologia

Kaksoisahtamisen ansiosta moottorin voimantuotto matalilla kierroksilla paranee, mikä vaikuttaa suoraan ajamiseen.

 • Ensimmäinen herkkäliikkeinen turboahdin tuottaa suuren alakierrosväännön ja takaa nopean reagoinnin liikkeellelähdöissä ja matalien kierroksien kiihdytyksissä.
 • Toinen suurempi turboahdin ottaa ohjat korkeammilla kierroksilla ja tuottaa suuren huipputehon sekä lineaarisen voimantuottokäyrän ja kiihtyvyyden.

 

Valittavana on 4 moottorivaihtoehtoa, kaikki uusilla tehokkailla TwinTurbo-moottoreilla

Moottorimallit dCi 150 ja dCi 180 sopivat tarpeisiisi täydellisesti. Molempiin tehoversioihin on valittavissa myös kuusiportainen Quickshift-robottiautomaattivaihteisto.

 


 

Uusi Renault Master

Apuna ajossa 

Yksi prioriteeteistamme on turvallisuutesi varmistaminen. Uudessa Renault MASTER-mallistossa on useita ajoapulaitteita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja sujuvampaa. Esimerkkinä voidaan mainita vaikkapa digitaalinen taustapeili, joka on Renaultin innovaatio tässä autoluokassa. Auton takaosassa on kamera, jonka avulla matkustamon taustapeilin paikalla sijaitsevalle näytölle saadaan erinomainen keski- ja pitkän matkan näkymä ympäristöstä eteenpäin ajettaessa. Kaistan vaihtaminen umpipakettiautolla on vihdoin mahdollista rauhallisin mielin. Tämä toiminto yhdistettynä peruutuskameraan tekee suurenkin auton käsittelystä entistäkin helpompaa.

 

Kuolleen kulman varoitusjärjestelmä:

Uuteen MASTER-mallistoon on saatavana  järjestelmä, joka tunnistaa kaikki peilien kuolleessa kulmassa olevat ajoneuvot. Järjestelmä on käytössä ajonopeuden ollessa 30–140 km/h, jolloin merkkivalo ilmoittaa mahdollisista esteistä välittömästi ja helpottaa ympäristön havainnointia sivusuunnassa

Sivutuuliavustin:

Uudessa MASTER-mallissa on järjestelmä, joka auttaa ajolinjan ylläpitämisessä yli 70 km tuntinopeudessa, kun autoon kohdistuu voimakas sivutuuli tai kun toinen auto ohittaa.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä:

MASTER-mallistoon on saatavana myös aktiivinen turvajärjestelmä, joka tunnistaa edessä olevat ajoneuvot. Automaattinen hätäjarrutus suoritetaan, jos kuljettaja reagoi tilanteeseen myöhässä.

 


 

Renault MASTER NAVI EDITION -mallisto

Renault MASTER -malliston Navi Edition -mallit tarjoavat luokkansa parhaan varustelun.

MASTER Navi Edition -malleissa on vakiovarusteena esimerkiksi:

 • 12 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa
 • 3 istumapaikkaa ohjaamossa
 • Ajotietokone
 • ESC, Hill Start Assistent & Extended Grip -järjestelmä
 • Ilmastointi + Raitisilmasuodatin
 • Kuormansidontalenkit tavaratilassa
 • LED-päiväajovalot
 • Peruutuskamera ja -tutka
 • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastimella
 • Sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit
 • Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin
 • Vararengas
 • Lisävarusteina saatavilla esimerkiksi:

Lisävarusteina saatavilla esimerkiksi:

 • 2 LED-valaisinta tavaratilassa
 • Easy Life -pöytätaso
 • Easy Life -vetolaatikko, korvaa hansikaslokeron
 • Etusäleikön ja sisätilojen kromisomisteet
 • Handsfree-avain (etuovien automaattinen avaaminen)
 • Puhelimen langaton latausalusta
 • Takalasien huurteenpoisto
 • Vetokoukku ja perävaunun vakautusjärjestelmä

 

VARAA KOEAJO

 


 

 

 

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot