Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Lapissa Škodat myy ja huoltaa Wetteri - Ajankohtaista Wetterillä

Lapissa Škodat myy ja huoltaa Wetteri

Lapissa Škodat myy ja huoltaa Wetteri

Škoda myynti ja huolto Lapissa Kemin ja Rovaniemen toimipisteillämme

Lapissa Škodat myy ja huoltaa Wetteri. Löydät nyt molemmilta toimipisteiltä sekä liudan Suomen suosituimpia automalleja että ammattitaitoisen merkkihuollon, varaosamyynnin ja vauriokorjaamon. Tutustu mallistoomme ja huoltopalveluihimme lisää alta ja ota yhteyttä!

 

Tarkemmat yhteystiedot:

 

 

ŠKODA Karoq ja Kodiaq 4X4 Edition

Neljän vuodenajan nelivedot

Neljän vuodenajan maassa on hyvä olla mahdollisimman hyvin neljään vuodenaikaan soveltuva auto. Škoda 4x4 Edition -mallisto koostuu valikoiduista KAROQ- ja KODIAQ-malleista, joissa yhdistyy muun muassa 4x4-neliveto sekä automaattinen DSG-vaihteisto. Lisäksi tarjoamme nyt veloituksetta sähköisesti esiin taitettavan vetokoukun sekä kauko-ohjaimella varustetun polttoainetoimisen lisälämmittimen.

Valittavanasi on eri moottorivaihtoehdoilla ja varustetasoilla varustettuja erinomaisia autoja, joissa etu vaihtelee mallikohtaisesti. Autoja on rajoitettu erä ja etu on voimassa toistaiseksi. Tarkista mallikohtainen etu oheisesta taulukosta.

Toimi pian ja pääset jo tänä talvena nauttimaan uudesta, upeasta nelivedostasi. Tervetuloa koeajolle!

 

VARAA KOEAJO

 

4x4 Edition -malliston tarkemmat hinnat ja tiedot:

 

 

Uusi ŠKODA SUPERB

Simply Clever

Hienostunut muotoilu, houkutteleva mukavuus, saumaton toimivuus - tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen huippumalliin!

Malliuudistuksen myötä Superbin kauniiseen muotoiluun on tehty pieniä, kokonaisuuden täydelliseksi hiovia muutoksia. Lopputuloksena muotoilu on ikonisen tyylikäs täynnä dynaamisuutta ja arvokkuutta. Škoda Superb Combi jatkaa Škoda Superbin ikonista ja dynaamista muotokieltä. Linjakas muotoilu sopii mainiosti myös farmarimalliin.

Škoda Superb -mallisto alkaen 30 020,28 €.

 

VARAA KOEAJO

 

Saatavilla nyt myös Škoda Superb iV plug-in hybridi:

 

Katso lisää Škoda Superb iV plug-in hybridistä.

 

ŠKODA SUPERB -mallisto alkaen 30 020,28 € CO2-päästöllä 146 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 6,4 l/100 km. ŠKODA SUPERB -malliston CO2-päästöt 146–198 g/km ja yhdistetty EU-kulutus 5,7–8,7 l/100 km. Kuvien autot erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

 

Uusi ŠKODA KAMIQ nyt Wetterillä!

ŠKODA KAMIQ -mallisto alkaen 21 110,40 €.

Ota rennosti. KAMIQ on urbaani crossover-katumaasturi, jossa suuremman katumaasturin edut ja erityinen ŠKODA-design on yhdistetty toisiinsa dynaamisia muotoja sekä teräviä linjoja korostaen. Auto soveltuu täydellisesti oman tiensä kulkijoille, jotka trendien seuraamisen sijaan luovat oman tyylinsä.

Uusi ŠKODA KAMIQ on Vuoden Auto Suomessa 2020.

 

Itsevarmuus

Vahvuus ja rohkeus kumpuavat aina sisimmästä. KAMIQ ei ole tässä suhteessa poikkeus, vaan sisätilan ja ulkopuolen design sulautuu tunnepitoisesti yhteen. Tyylikäs sisätila on esimerkillisen ergonominen ja täynnä laadukkaita materiaaleja.

 

Rennosti kaupunkiliikenteessä

Päivittäiset matkan kaupungin vilkkailla kaduilla voivat olla haastavia. KAMIQ tarjoaa parhaat ratkaisut kaupunkiviidakkoon, joten voit aina nauttia vaivattoman rennosta ajosta.

 

Turvasatama

Kaikkien ŠKODA-automallien tavoin myös Kamiqissa turvallisuus on etusijalla. Autoon on tarjolla jopa yhdeksän turvatyynyä, sekä lukuisia edistyksellisiä kuljettajan avustinjärjestelmiä, kuten Side Assist -kaistanvaihtovaroitin ja ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist. Täydet viisi tähteä on kiistaton todiste ŠKODA Kamiqin ensiluokkaisesta turvallisuudesta.

 

Ratkaisut sormenpäissä

ŠKODA-automallit tunnetaan ainutlaatuisista Simply Clever -ratkaisuista. Nämä edistykselliset ratkaisut helpottavat päivittäistä arkeasi, ja niitä on Kamiqissa kaikkialla. Katso itse.

 

Urheilullista ajoa napin painalluksella

ŠKODA KAMIQ perustuu skaalautuvaan MQB-perusrakenteeseen, mikä mahdollistaa edistyksellisten teknologioiden hyödyntämisen autossa. Dynaamisemmasta ajosta kiinnostuneet kuljettajat arvostavat varmasti esimerkiksi Sport-alustansäätöjärjestelmää (Sport Chassis Control) ja säätyvää iskunvaimennusta.

 

Innovaatiot ja tyylikkyys sulavasti yhdessä

Tarjolla olevaa laajaa 16-18-tuumaisten kevytmetallivanteiden valikoimaa täydentävät innovatiiviset Aero-vanteet, jotka on optimoitu minimoimaan ilmanvastus.

 

VARAA KOEAJO

 

ŠKODA KAMIQ -mallisto alkaen 21 110,40 €.

 

ŠKODA merkkihuolto Wetterillä

Valtuutettu merkkihuolto on luotettava valinta

Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Merkkihuoltojen mekaanikot ovat erikoistuneet yhteen automerkkiin, ja jokainen työpäivä kerryttää lisää kokemusta juuri siitä tietystä merkistä.

Sen lisäksi, että valtuutetuissa merkkihuolloissa autostasi pitävät huolta maan ammattitaitoisimmat mekaanikot, voit luottaa siihen, että käytettävät laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan ainoastaan juuri sitä varten suunniteltuja alkuperäisiä varaosia.

Kokeneiden mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena – ja samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana.

 

ŠKODA merkkihuoltomme edut:

  • Merkkikohtaisesti koulutetut mekaanikot
  • Huolto tehtaan ohjeiden mukaan ja alkuperäisosilla
  • Kampanjoiden tarkistus
  • Käytetään merkkikohtaisia erikoistyökaluja ja testeriä
  • Varmistaa takuun säilymisen
  • Pitävä hinta-arvio ja edullinen huollon sijaisauto

 

VARAA HUOLTO

 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot