Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA Citigo - kompaktin vaikuttava

ŠKODA Citigo - kompaktin vaikuttava

ŠKODA Citigo

Kompaktin vaikuttava

Kaupunki on täynnä tilaisuuksia. Kuin kangas, jolle maalata unelmat. Kaikenlaisen kiinnostavan kätkö. Unelmien toteuttamisessa tarvitaan kumppani, joka reagoi herkästi, vastaa odotuksiin ja on valmis seikkailemaan mukana. Siihen kaikkeen soveltuu ŠKODA CITIGO.

Se on ulkoiselta kooltaan pieni, mutta säväyttää raikkaalla olemuksella, yllättävän suurilla sisätiloilla ja huolella harkitulla tekniikalla. Sillä kaikella se on kuin luotu mukaan kaupunkielämään. Minne matka suuntautuukin, CITIGO vie

CITIGO on jälleen yksi todiste intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit aikoinaan.

Sitä on Simply Clever. Sitä on ŠKODA.

ŠKODA CITIGO alk. 13 066 €

 

6 syytä miksi Citigo

  • Tyylikkään hienostuneet muodot. Kun katseesi kohtaa tämän auton ensimmäisen kerran, tiedät heti, että kyseessä on aito ŠKODA. Tämä kaupunkien kulkija osoittaa luonetta, josta automerkki tunnetaan.
  • Kompaktit ulkomitat. Citigon suunnittelijat ovat tehneet kaikkensa, että auton koko tila on onnistuttu hyödyntämään optimaalisesti viimeistä millimetriä myöten.
  • Vanteiden matkassa. Saatavana on laaja valikoima 14-, 15- ja 16-tuumaisia kevytmetallivanteita. Lisää inspiraatiota voit hakea valitsemalla ŠKODA Citigoon vanteet alkuperäisten ŠKODA-lisävarusteiden valikoimasta.
  • Turvallisin Citigo. Kaikkien ŠKODA-automallien lailla turvallisuus on myös Citigossa ensisijaista. Passiivinen ja aktiivinen turvallisuus ovat erinomaisella tasolla.
  • Mahtavat tilat. Älä anna ulkonäön hämätä. Citigon kuljetuskapasiteetti on hämmästyttävä. Tavaratilan perustilavuus on 251 litraa.

 

VARAA KOEAJO

 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot