Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA Clever-kampanjamallit

ŠKODA Clever-kampanjamallit

 Erikoisvarustelluilla SKODA KAMIQ JA KAROQ Clever-katumaastureilla matkasi taittuu hieman näyttävämmin.

ŠKODA Clever-kampanjamallit 

Kadulle tai maastoon. Erikoisvarustelluilla SKODA KAMIQ JA KAROQ Clever-katumaastureilla matkasi taittuu hieman näyttävämmin.

Katso alta varuste-erot vastaavaan Ambition-malliin.

 

KAMIQ 1.0 TSI 110 Clever DSG Autom.

  • Kangasverhoilu
  • Kynnyslistat etuoviaukoissa
  • Koristelista krominvärisellä Hot Stamping -tehostelistalla kojelaudassa

 

KAROQ 1.5 TSI Clever DSG Autom.

  • 16” → 17” kevytmetallivanteet
  • Kangasverhoilu
  • Kynnyslistat etuoviaukoissa
  • Piano Black -koristelista kojelaudassa

 

Kysy lisää ŠKODA-myynnistämme:

VARAA KOEAJO

 

ŠKODA KAMIQ 1,0 TSI 110 Ambition Clever DSG Autom. hinta 25 389,54 €, CO₂-päästöllä 132 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,8 l/100 km. ŠKODA KAROQ 1,5 TSI Ambition BusinessLine Clever DSG Autom. hinta 33 592,70 €, CO₂-päästöllä 144 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 6,3 l/100 km. Kuvien autot erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.
 

 

ŠKODA KAMIQ

Kun olet saavuttanut elämässäsi sen pisteen, että tiedät, mitä todella haluat, saatat hyvinkin haluta juuri tämän auton. ŠKODA Kamiqissa kompaktit ulkomitat on yhdistetty voimakkaaseen muotokieleen ilmentäen auton hillityn tyylikkään olemuksen ja itsevarman luonteen täydellistä sulaumaa. Täydellinen auto, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi etenkin kaupunkiliikenteessä seikkaillessasi –ahtaisiin pysäköintiruutuihin pysäköimistä unohtamatta.

KAMIQ sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole aiemmin ollut tarjolla kompaktikokoisten crossover-katumaastureiden kokoluokassa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

 

Ajattele isosti ja uskalla unelmoida! Autosi jokainen yksityiskohta on suunniteltu siten, että voit nauttia aina mutkattoman sujuvista matkoista. Kaikki on toteutettu tarkoin harkitusti: matkatavaroiden pakkaaminen kätevästi, sisätilojen helppo mukautus erilaisiin kuljetus-tarpeisiin ja monipuoliset säilytysratkaisut kaikenlaisille tavaroille.

 

Tutustu lisää ŠKODA KAMIQ -malliin.

 


 

ŠKODA KAROQ

Vahva keulailme, jykevä sivuprofiili ja dynaamiset mittasuhteet kompaktissa koossa - jo ensi näkemältä huomaat, että ŠKODA KAROQ on valmis viemään sinut kaupungin vilinään ja seikkailuihin maalla. Korkealle sijoitetut ajovaloyksiköt ja jäähdyttimen kookas säleikkö ilmentävät itsevarmuutta ja kertovat uuden ŠKODA Karoqin saapumisesta. Selkeiden linjojen, dynaamisten muotojen ja vankkojen muotoiluyksityiskohtien summana syntuu tasapainoinen muotoilukokonaisuus. Perän muotoilun hallitsevimmat yksityiskohdat ovat kiilamuotoiset takavaloyksiköt, jotka yltävät sivuille saakka. Korkea takapuskurilinja viestii voimaa ja herättää kunnioitusta. Kokonaan ledeillä toteutetut ajovalot näyttävät hyvin ja näyttävät hyviltä. Takavaloyksiköiden ulommissa osissa on sivulta katsottaessa havaittavissa kristallihionnasta kertovat viistemuodot. 

 

Erinomainen muunneltavuus, monet nerokkaat yksityiskohdat ja reilut tilat edessä ja takana. Suurta tavaratilaa unohtamatta. Mitä muuta autolta voi edes toivoa? Karoqissa on reilun riittävät tilat sinulle, perheellesi ja matkatavaroillesi työmatkoja ja lomamatkoja varten. Kokoluokkansa suurimman tavaratilan tilavuus on peräti 521 litraa. Tavaratila suurenee 1 630 litraan, kun takaistuimet käännetään alas. Tehtävämme on ollut tehdä arjestasi Karoqin kanssa mahdollisimman helppoa. VarioFlex-takaistuinjärjestelmällä sisätilat voi mukauttaa kulloiseenkin tilantarpeeseen, ja lukuisat Simply Clever -ratkaisut tuovat lisää kätevää käytännöllisyyttä.

 

Tutustu lisää ŠKODA KAROQ -malliin.

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot