Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA ENYAQ iV ROAD TOUR 2021 - Ajankohtaista Wetterillä

ŠKODA ENYAQ iV Road Tour 2021

ŠKODA ENYAQ iV ROAD TOUR 2021

ŠKODA ENYAQ iV Road Tour 2021

ŠKODA ENYAQ iV - Ennakkomyynnissä nyt.

Joka solultaan sähköautoksi suunniteltu ENYAQ iV aloittaa täysin uuden luvun Škodan historiassa. Sen kunniaksi järjestämme ENYAQ iV ROAD TOUR -kiertueen, jotta sinäkin pääsisit kokemaan, miten sen ainutlaatuinen tekniikka, katseita kääntävä muotoilu ja jopa 530 kilometrin* toimintamatka tarjoavat uudenlaisia kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen.

Katso kiertueaikataulu alta ja koe täyssähköinen tunnelma lähimmällä Wetterillä. ENYAQ iV nähtävissä ja tutustuttavissa liikkeiden aukioloaikojen mukaisesti. Ei koeajomahdollisuutta. 

 

Kiertueaikataulu

  • Wetteri Rovaniemi 18.–19.1.
  • Wetteri Oulu 20.–21.1
  • Wetteri Ylivieska 17.–18.2.
  • Wetteri Kemi 22.–23.2.

 

Lue lisää ŠKODA ENYAQ iv -mallista.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 
 
 
*Toimintamatkaesimerkki määritelty ENYAQ 80 Launch Edition iV -mallille. Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila ,keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. n kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa.
SKODA ENYAQ iV -täyssähköautomallisto alkaen 43 791,89 €, CO₂-päästöllä 0 g/km, yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 15,8 kWh/100km. Täyssähköisen ENYAQ iV-malliston yhdistetty WLTP-kulutus 15,8 – 17,9 kWh/100 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Todellinen kulutus saattaa poiketa ilmoitetusta arvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot