ŠKODA FABIA

ŠKODA FABIA

ŠKODA FABIA

FABIA on itsevarmasti erilaisen näköinen ja tilava pieni auto, johon ihastuvat yhtä lailla kaupungin kulkijat kuin nuoret perheet.

 

FABIA-malliperhe

  • ŠKODA FABIA
  • ŠKODA FABIA MONTE CARLO
  • ŠKODA FABIA COMBI

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

 

FABIA on itsevarmasti erilaisen näköinen ja tilava pieni auto, johon ihastuvat yhtä lailla kaupungin kulkijat kuin nuoret perheet.

Esittely

Tekemämme valinnat ovat eräänlaisia vihjeitä, jotka kertovat aina jotain siitä, millaisia olemme. Toisinaan valintojen tekeminen voi olla vaikeaa. Tosinaan se voi olla helppoa. ŠKODA FABIAN kyydissä se on joka tapauksessa mukavampaa kuin missään muualla. Jos päätät ilmaista kantasi, valinta on helppo: FABIA on kokonaisuudessaan tyylikäs. Ainutlaatuinen kristallimainen ŠKODA-design kääntää katseet aina uudelleen. Voit tuoda oman persoonasi esiin ajaessasi, sillä värivalikoima tarjoaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. LED-valot valaisevat tien tehokkaasti ja ovat samalla todiste panostuksesta uusimpaan tekniikkaan. Kompaktin kokonsa ansiosta FABIA soveltuu erinomaisesti ketteryyttä vaativaan kaupunkiajoon, minkä lisäksi se tarjoaa riittävästi tilaa niin matkustajille kuin matkatavaroille. Nerokkaat Simply Clever -ratkaisut tekevät totutusti Fabiasta yhden fiksuimmista autovalinnoista. FABIA on jälleen yksi todiste intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit aikoinaan. Sitä on Simply Clever. Sitä on ŠKODA.

 


 

Muotoilu

 

Helposti tunnistettava. Huomion kiinnittävä. Tunnusomainen jäähdyttimen säleikkö, edukseen erottuva etu- ja takapuskurin design, terävälinjaiset ajovaloyksiköt ja saatavilla olevat LED-valot takaavat, että FABIA huomataan kaikkialla, minne ikinä menetkin.

 

COMBI-MALLI Jos haluat olla valmistautunut kaikkeen, mitä elämä voi sinulle tarjota, valintasi on FABIA COMBI. Tämä perheautokokoluokan malli on mittasuhteiltaan tasapainoinen auto, jossa väljät tilat ja hienostunut tyyli on yhdistetty toisiinsa raikkaalla tavalla.

 

PANORAAMALASIKATTO Auton tyylikästä ulkonäköä voi korostaa panoraamalasikatolla, jonka lasipinta-ala yltää tuulilasin yläreunasta katon takareunan kattospoileriin saakka. Se takaa uskomattoman vapauden ja avaruuden tunteen.

 

PERÄ ŠKODA-tekstilogo takaluukun pinnassa paljastaa heti auton sukujuuret. Takavaloyksiköt ulottuvat kylkien puolelle parantaen auton havaittavuutta sivultapäin. Takapuskuriin integroidut heijastimet tehostavat auton näkyvyyttä entisestään.

 

 

Valot

Hienostuneet valot korostavat auton tunteita herättävää ilmettä. Lisäksi ne parantavat turvallisuuttasi ja tekevät pimeällä matkustamisesta todellisen ajonautinnon. Ajovalovaihtoehdoista täydellisimmät ovat ledeillä toteutetut ajovalot, joissa muotoilu ja toiminnallisuus yhdistyvät upeasti.

 


 

 

Kun suljet autosi oven, suljet kaaoksen sen ulkopuolelle. Kojelaudan koristelistat ja verhoiluvaihtoehdot sekä lukuisat tarkkaan viimeistellyt yksityiskohdat takaavat sisätilan miellyttävän tunnelman.

TYYLIKKYYS JA TOIMIVUUS Fabiaan on tarjolla laaja valikoima erilaisia koristelistoja ja koristeompelein tyyliteltyjä verhoiluvaihtoehtoja. Tyylikkäät yksityiskohdat kohtaavat täydellisen toiminnallisuuden. Mittaristo sijaitsee suoraan ja hyvin kuljettajan näkökentässä. Näin kaikki tärkeät tiedot ovat nähtävissä helposti yhdellä silmäyksellä.

 

ŠKODA Connect

Online-tilassa oleminen tarkoittaa paljon enemmän kuin vain pääsyä viihteen ja tiedon maailmaan. Se tarkoittaa myös avustusta matkan aikana. ŠKODA Connect on väylä kommunikaation maailman rajoittamattomiin mahdollisuuksiin.

ŠKODA CONNECT ŠKODA Connect sisältää kahdenlaisia palveluja. Infotainment Online antaa runsaasti erilaista tietoa ja välittää esimerkiksi liikennetilannetta koskevat reaaliaikaiset tiedot auton navigointijärjestelmään. Care Connect puolestaan keskittyy opastukseen sekä turvallisuuteen ja mahdollistaa auton tiettyjen toimintojen etäkäytön. Se myös varmistaa tarvittaessa avun saamisen.

 

Tavaratila

Tavaratila vakuuttaa mitoillaan: Hatchback-mallissa tilaa on 330/1 150 litraa ja Combi-mallissa 530/1 395 litraa. Tilavuuden lisäksi kyse on paljon muustakin. Käytettävissä oleva tila on hyödynnetty nerokkaasti ja maksimoitu siten, että voit kuljettaa kaikki tavarasi aina siististi ja turvallisesti.

 

ŠKODA FABIA -hinnasto.

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot