Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA G-TEC -kaasuhybridimalleihin vuoden biokaasut veloituksetta

ŠKODA G-TEC -kaasuhybridimalleihin vuoden biokaasut veloituksetta

Skoda Octavia G-tec - Aja puhtaasti, aja huoletta. Nyt veloituksetta biokaasut vuodeksi.*

ŠKODA G-TEC -kaasuhybridimalleihin vuoden biokaasut veloituksetta

ŠKODA KAMIQ G-TEC, ŠKODA OCTAVIA G-TEC sekä ŠKODA SCALA G-TEC- kaasuhybridi -malleihin vuoden kaasut kaupan päälle!

Aja puhtaasti, aja huoletta. Nyt veloituksetta biokaasut vuodeksi.*

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

ŠKODA G-TEC -kaasuhybridimalleihin vuoden biokaasut veloituksetta

ŠKODA KAMIQ G-TEC

Uudessa odotetussa crossover-katumaasturissamme yhdistyvät runsaat sisätilat kompakteissa ulkomitoissa, laadukas viimeistely sekä tekninen edistyksellisyys. Nyt saatavilla myös KAMIQ G-TEC -kaasuhybridimallisto.

Uusi ŠKODA KAMIQ on Škodan suositun katumaasturimalliston kolmas automalli. KAMIQ yhdistää katumaasturin tunnetut hyvät puolet kuten suuremman maavaran ja korkean istuma-asennon kompakteihin ulkomittoihin sekä Škodalle tyypilliseen tunteita herättävään muotoiluun.

ŠKODA Kamiqiin on tarjolla neljä eri moottoriversiota, joiden tehot ovat 66–110 kW (90–150 hv). Asiakas voi valita mieleisensä vaihtoehdon kolmesta bensiiniversiosta ja ensimmäistä kertaa ŠKODA katumaasturimalliin tarjolla olevasta bio-/maakaasuversiosta (1.0 G-TEC). Tämä taloudellinen ja vähäpäästöinen paineistettua bio-/maakaasua käyttävä moottori 1.0 G-TEC tuottaa 66 kW:n (90 hv) tehon. Moottorin yhteydessä on aina 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto. Bio-/maakaasua käyttävän moottorin CO2- ja NOx-päästöt ovat pienemmät kuin perinteisiä polttoaineita käyttävien moottoreiden. KAMIQ G-TEC - mallien CO2-arvo on 101 g/km ja yhdistetty kulutus näin ollen 5,7 m3 /100 km (WLTP). G-TEC-malli tulee tarjolle kolmella eri varustetasolla; Ambition, Style sekä Monte Carlo.

ŠKODA KAMIQ G-TEC -mallisto alkaen 24.330,93 € (autoveroton suositushinta 22.195 € + arvioitu autovero CO2-päästöillä 101 g/km 1.535,93 € + toimituskulut 600 €). ŠKODA KAMIQ G-TEC -malliston CO2-päästöt 101 g/km ja yhdistetty EU-keskikulutus 5,7 m3/100km (uusi mittaustapa WLTP). *Etu on voimassa 1.9.2020-31.12.2020 välisenä aikana ja hyödynnettävissä ainoastaan uusiin kauppasopimuksiin. Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 600 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa noin 15 000 km vuosittaista ajoa.

 

Skoda Octavia G-TEc -malliin nyt veloituksetta biokaasut vuodeksi.*

ŠKODA OCTAVIA G-TEC

Käytössä taloudellinen

Bio/maakaasusta auton käyttövoimana hyötyvät sekä kukkaro että ympäristö. Pienet käyttökustannukset, pienemmän co2- ja NOx-päästöt eikä paikallisia hiukkaspäästöjä. 

 

ŠKODA OCTAVIA G-TEC – IL Vuoden Auto Suomessa 2020 kaasuautojen sarja

Maa/biokaasua hyödyntävä ŠKODA OCTAVIA G-TEC -kaasuhybridi palkittiin IL Vuoden Auto Suomessa 2020 tunnustuksella sarjassa vuoden kaasuauto lukijoiden valintana. ŠKODA OCTAVIA G-TEC -mallissa on 96-kilowattinen (130 hv) 1.5 TSI -moottori. Combi-mallina ja Ambition- tai Style-varustelulla tarjottava ŠKODA OCTAVIA G-TEC yltää jopa yli 400 kilometrin toimintamatkaan kaasulla. Sen mahdollistavat kolme kaasusäiliötä, joihin mahtuu yhteensä 17,7 kilogrammaa maa/biokaasua. Lisäksi autossa on 9 litran bensiinisäiliö, jolla turvataan matkanteko harvan maakaasutankkausverkoston alueilla.

Lukijoiden kommentteja OCTAVIA G-TEC -mallista:

  • ”Tyylikäs, luotettava ja käytännöllinen”
  • ”Se on taloudellinen ajettava”
  • ”Vaikuttaa järkevältä etenkin päästöjen kannalta”
ŠŠKODA OCTAVIA G-TEC -kaasuhybridimallisto alkaen 29 584,50 €, CO-päästöllä 103 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 3,8 m/100 km. *Etu on voimassa 1.9.2020-31.12.2020 välisenä aikana ja hyödynnettävissä ainoastaan uusiin kauppasopimuksiin. Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 600 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa noin 15 000 km vuosittaista ajoa.

 

Skoda Scala G-TEc -malliin nyt veloituksetta biokaasut vuodeksi.*

ŠKODA SCALA G-TEC

ŠKODA SCALA vie Škodan muotoilun uusiin ulottuvuuksiin ja mukautuu elämäsi muutoksiin.
Mihin ikinä elämä vie, Scala on aina valmis uuteen. Nyt saatavilla myös SCALA G-TEC-kaasuhybridimallisto.

 

ŠKODA SCALA G-TEC 

ŠKODA uudisti perheautokokoluokan mallistonsa Scalan myötä vuonna 2019. Bio-/maakaasukäyttöisen Scalan voimanlähde täydentää uuden perheautokokoluokan automallin moottorivalikoiman erityisen taloudellisella ja ympäristöä kunnioittavalla vaihtoehdolla. 1.0 G-TEC -moottorin suurin teho on 66 kW (90 hv) ja suurin vääntö 160 Nm. CO2-päästöt jäävät parhaimmillaan alle 100 g/km. Vaihteisto on kuusivaihteinen käsivalintainen. Erityisesti bio-/maakaasun (CNG) käyttöön suunniteltu SCALA G-TEC täyttää pakokaasun Euro 6d-TEMP -päästöstandardin vaatimukset. Kaasulla ajettaessa CO2-päästö on noin 25 prosenttia pienempi kuin bensiinillä ajettaessa, typen oksidien (NOx) päästö jää huomattavasti pienemmäksi eikä hiukkaspäästöjä synny.

Scalalla päästään noin 350 kilometrin toimintamatkaan pelkästään bio-/maakaasulla ajettaessa. Autossa on lisäksi yhdeksän litran bensiinisäiliö, joten kokonaistoimintamatkaksi kertyy yli 500 kilometriä (WLTP, yhdistetty). SCALA 1.0 G-TEC -malliin on saatavissa varustelut Ambition, Style sekä lifestyle-henkinen Monte Carlo.

Kolme maakaasusäiliötä, yhteensä 13,8 kiloa maakaasua ja 410 kilometrin toimintamatka

SCALA G-TEC -mallin kolme teräksestä valmistettua maa/biokaasusäiliötä on yhdistetty toisiinsa, ja säiliöiden yhteinen kaasumäärä on 13,8 kg. Tällä kaasumäärällä uusi perheautokokoluokan SCALA yltää noin 410 kilometrin toimintamatkaan ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Jos kaasu ajon aikana loppuu, SCALA kytkeytyy automaattisesti käyttämään bensiiniä, jolla saadaan noin 220 kilometriä lisää toimintamatkaa. Koska yhteenlaskettu toimintamatka on noin 630 kilometriä, SCALA G-TEC taittaa luotettavasti matkaa myös seuduilla, joilla maa/biokaasun tankkauspisteet ovat harvassa.

 

ŠKODA SCALA G-TEC -mallisto alkaen 23.123,27 € (autoveroton suositushinta 21-130 € + arvioitu autovero CO2-päästöillä 98 g/km 1.393,27 € + toimituskulut 600 €). ŠKODA SCALA G-TEC -malliston CO2-päästöt 98-102 g/km ja yhdistetty EU-keskikulutus 5,5-5,7 m3/100km (uusi mittaustapa WLTP). *Etu on voimassa 1.9.2020-31.12.2020 välisenä aikana ja hyödynnettävissä ainoastaan uusiin kauppasopimuksiin. Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 600 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa noin 15 000 km vuosittaista ajoa.

 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot