Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA Huolenpitosopimus nyt veloituksetta

ŠKODA Huolenpitosopimus nyt veloituksetta

Nauti huolettomista hetkistä

Uuden Škodan ostajalle nyt kolmen vuoden huolenpitosopimus veloituksetta

 

 

Kesällä kuuluu nauttia – viettää aikaa läheisten kanssa tai olla ihan vaan jouten. Tuntea, kuinka lämmin tuulenvire kulkee iholla ja vie huolet mennessään. Juuri silloin on myös otollinen hetki suunnata katse tulevaan ja tarttua tilaisuuteen. Nimittäin uuden Škodan ostaja saa nyt kolmen vuoden huollot veloituksetta. Ihan parasta.

 

Uuden Škodan ostajalle nyt kolmen vuoden huolenpitosopimus veloituksetta.

 

 

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

 

TUTUSTU ŠKODA MALLISTOON

 

 


 

 

 

ŠKODA huolenpitosopimus

 

ŠKODA Huolenpitosopimuksella varmistat parhaan jälleenmyyntiarvon uudelle autollesi. Laadukkaasti huollettu auto on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto. ŠKODA Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: saat kuukausimaksuja vastaan oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa valtuutetussa SKODA Service -merkkihuollossa Suomessa ilman erillistä korvausta. Näin tiedät tarkalleen autosi huoltokustannukset ja varmistat, että autosi huolletaan ja korjataan parhaalla ammattitaidolla ja alkuperäisillä ŠKODA-varaosilla.

 

Miksi ŠKODA Huolenpitosopimus?

 

  • Se on erittäin helppoa: Huolenpitosopimus kattaa normaalit huolto- ja korjauskulut, jotka tulevat muutoinkin eteen, kiinteällä kuukausierällä.
  • Se on voimassa kaikissa valtuutetuissa ŠKODA Service -merkkihuolloissa Suomessa.
  • Tiedät autoilun kulusi, kun huolto- ja korjaustoimenpiteet eivät aiheuta talouteesi kulupiikkejä.
  • Siirrät riskin ennalta arvaamattomista vioista ja korjaustarpeista meille.
  • Omistat erittäin halutun vaihtoauton, josta on täysi varmuus, että se on huollettu oikein ja kaikki tarvittavat lisätyöt on tehty ajallaan ja alkuperäisillä varaosilla.
  • Se tarjoaa helppouden autokulujen parempaan hallintaan.
  • Lisäpalvelut, kuten sijaisauto ja kausirengassäilytys, tuovat lisähelpotusta arkeesi.
  • Olet varma, että ŠKODA Ajoturva on voimassa, koska autosi huolletaan ja korjataan aina valmistajan edellyttämällä tavalla.

 

 

 


 

Koeaja ŠKODA ja voita all-inclusive ruskaretki

Koeaja ŠKODA ja voita all-inclusive ruskaretki

Eikö olisikin mahtavaa lähteä nauttimaan Kuusamon ruskasta? Ihailla syksyistä väriloistoa, siemailla nokipannukahvit laavulla ja viettää yö luonnon syleilyssä, kenties revontulien alla. Nyt siihen avautuu mahdollisuus, sillä huolettoman kesän päätteeksi arvomme kaikkien Škodaa kesän aikana koeajaneiden kesken upean ruskareissun täyshoidolla kokeneen eräoppaan ohjauksessa. Eikä majoituskaan ole ihan mikä tahansa teltta, vaan upea AuroraHut lasi-iglu keskellä Suomen kauneinta luontoa, aivan Heikinjärven rannalla.

 

Osallistu ŠKODAN ruskaretki arvontaan.

 

Ruskareissu järjestetään 17.9. - 19.9.2021. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 


 

ŠKODA SUPERB iV

 

Nyt Winter-paketti veloituksetta  |  Etusi jopa 1800 €

 

Todellista arjen ylellisyyttä - toimintamatka jopa 60 km* + 850 km bensiinillä. Panosta aidosti merkityksellisiin asioihin. Tyylikäs ja näyttävä ŠKODA SUPERB iV -ladattava hybridi edustaa luksusta ilman kuluneita kliseitä. Sen hienostunut muotoilu, nerokkaat yksityiskohdat ja ajonautinnon viimeistelevät teknologiat tarjoavat arjen ylellisyyttä hieman vaativampaankin makuun. SUPERB iV tekee vaikutuksen asioilla, joilla on aidosti merkitystä. Tervetuloa tutustumaan ladattavien hybridien SUPERB iV -mallistoomme.

 

 

TUTUSTU MALLIIN

 

 

 

ŠKODA OCTAVIA -mallisto alkaen 26 097,58 €, CO₂-päästöllä 117 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,2 l/100 km. ŠKODA OCTAVIA -malliston CO₂-päästöt 21–165 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 1,0–7,3 l/100 km. ŠKODA SUPERB -mallisto alkaen 30 877,28 €, CO₂-päästöllä 135 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 6,0 l/100 km. ŠKODA SUPERB -malliston CO₂-päästöt 23–191 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 1,0–8,4 l/100 km. *ŠKODA Huolenpitosopimus (36 kk/45 000 km). Etu ei koske ENYAQ iV - ja KODIAQ-mallistoja. Katso tarkemmat tiedot skoda.fi/huoleton. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää skoda.fi/huolenpitosopimus. Etu on voimassa 31.7.2021 asti ja hyödynnettävissä ainoastaan uusiin kauppasopimuksiin.

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot