Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA IV-MALLISTO LADATTAVAT HYBRIDIT

ŠKODA iV-mallisto ladattavat hybridit

Uusi Skoda Octavia iV kadulla

Seuraa sydäntäsi. Se tietää minne haluat mennä.

Kuvittele auto, jota ei ole tehty vain tulevaisuutta varten. Vaan sinua varten. Laajentuneen ŠKODA iV -malliston ladattavat hybridit ja täyssähköautot ovat suunniteltu täydentämään elämääsi ja viimeistelemään ajonautintosi. Siitähän autoilussa on loppujen lopuksi kyse.

ŠKODA OCTAVIA iV plug-in hybridimallisto alk. 36 135 €
ŠKODA SUPERB iV plug-in hybridimallisto alk. 43 135 €

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

Täysin uusi Skoda Octavia iV

OCTAVIA iV

Täysin uusi ŠKODA OCTAVIA iV - ladattava hybridi täyttää vaativimmatkin toiveet modernin auton ulkonäön, sisätilojen mukavuuden, uusimman tekniikan ja liitettävyysmahdollisuuksien osalta. OCTAVIA iV:n pehmeä ajonautinto on koettava itse.

Tutustu tarkemmin uuteen ŠKODA OCTAVIA iV -malliin tästä.

 

Skoda Octavia iV lataus

Liiku päästöttömästi kaupungissa

Siirry kaupunkiajon uudelle aikakaudelle. Lataa akku ja suuntaa kaupunkiin päivittäisille asioille hiljaisuudesta ja mukavuudesta samalla nauttien. WLTP-testimenetelmän mukainen toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 60 km. Tällöin paikallisia päästöjä ei synny lainkaan.

Lähde pitkille taipaleille rauhallisin mielin

Pidemmillä matkoilla taival taittuu 1.4 TSI-bensiinimoottorilla polttoainesäiliön riittäessä satojen kilometrin ajamiseen. Auton voimanlähteiden yhteisteho on 150 kW. Maksimaalisen ajomukavuuden takaa 6-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto.

Lataa helposti kotona ja matkan päällä

Ladattavassa iV-mallissa perinteisen bensiinin tankkauksen rinnalla voidaan ladata auton akku. Toisin kuin huoltoasemalla tehtävään polttoaineen tankkaamiseen, auton akun lataamiseen on tarjolla useita eri mahdollisuuksia ja paikkoja: sen voi tehdä mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi kotona autotallissa, työpaikalla tai ostoskeskuksessa. 

Valitse monikäyttöinen auto

OCTAVIA iV soveltuu erinomaisesti niin työmatkoille kuin pitkille koko perheen viikonloppureissuille. Kaikki tarpeellinen mahtuu 450-litraiseen tavaratilaan etu- ja takamatkustajien nauttiessa väljistä tiloista.

Nauti eMobility-eduista

Sähköinen liikkuvuus (eMobility) on täällä. Sähköä voimalinjassaan hyödyntävän ŠKODAN kuljettajana voit saada monia etuja: hankintatuen, verohelpotuksen tai pysäköintietuja. Lue lisää eMobilitystä.

 

 

 

 

 

Uusi Skoda Octavia iV RS

OCTAVIA RS iV

ŠKODA RS-malliston ensimmäinen lataushybridin, OCTAVIA RS iV:n, tunnistaa heti ensi silmäyksellä Škodan suosikkiautomallin urheilullisimmaksi versioksi. Enemmän tehoa, enemmän suorituskykyä ja enemmän nautintoa. Korin mustat yksityiskohdat viimeistelevät RS iV:n sporttisen ulkomuodon ja 245 hevosvoimaa nostavat hymyn huulille yhä uudestaan.

Tutustu tarkemmin uuteen ŠKODA OCTAVIA RS iV -malliin tästä.

 

Uusi Skoda Octavia RS muotoilu

Voimaa huokuva muotoilu

OCTAVIN dynaamista muotoilua on korostettu entisestään mustilla yksityiskohdilla ja muilla RS-mallikohtaisilla varusteilla, joista esimerkkinä mustat, 18-tuumaiset Comet-kevytmetallivanteet.

Nauti jokaisesta ajosta

Ota kunnon ote ohjauspyörästä ja paina kunnolla kaasupoljinta. Auton syöksyessä eteenpäin tunnet 245 hevosvoiman painavan sinut tiukasti kiinni istuimeen. Auto seuraa tarkoin jokaista käskyäsi, joten voit nauttia kaarreajon jännityksestä täysin siemauksin. Tämä on täydellinen perheauto juuri sinulle.

Valitse omaan tyyliisi sopiva voimanpesä

Valitse mieleisesi vaihtoehto kolmesta tehokkaasta voimanpesästä. RS iV -lataushybridin myötä erinomainen dynaamisuus ja pelkällä sähköllä ajaminen yhdistyvät ainutlaatuisesti. Tehokas bensiinimoottori takaa aina maksimaalisen ajonautinnon. Dieselmoottori soveltuu parhaiten nopeaan ajoon pitkille taipaleille. Mikä OCTAVIA RS on oikea juuri sinulle?

Liiku päästöttömästi kaupungissa

Siirry kaupunkiajon uudelle aikakaudelle. Lataa akku ja suuntaa kaupunkiin päivittäisille asioille hiljaisuudesta ja mukavuudesta samalla nauttien. WLTP-testimenetelmän mukainen toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 60 km. Tällöin paikallisia päästöjä ei synny lainkaan.

Urheilulliset sisätilat

RS-mallissa sporttiset yksityiskohdat yhdistyvät täysin uuden OCTAVIAN moderneihin sisätiloihin. Autossa on vakiona 10,25-tuumaisella näytöllä varustettu Virtual Cockpit -mittaristo, tunnelmavalaistut ja muita hienoja varusteita.

 

 

 

 

 

Uusi Skoda Superb iV

SUPERB iV

Nopea lataus ja pitkä toimintamatka sähköllä yhdistyvät hienostuneeseen muotoiluun, houkuttelevaan mukavuuteen ja moderniin tekniikkaan. ŠKODA SUPERB iV:n konepellin alta löytyy edistyksellinen sähköä hyödyntävä voimalinja, jossa sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin parhaat puolet yhdistyvät ympäristövastuulliseksi ja dynaamiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu tarkemmin uuteen ŠKODA SUPERB iV -malliin tästä.

 

Uusi Skoda Superb iV sisusta

Innovaatioita pursuava

Ladattavasta iV-hybridistä on tarjolla varustelultaan neljä erilaista versiota: Ambition, Style, L&K ja SportLine. Valitse niistä sinulle parhaiten sopiva, ja saat mieltymystesi mukaisen vakiovarustuksen, sekä myös tietyt iV-kohtaiset varusteet. Tarjolla on myös runsaasti ylellisiä lisävarusteita.

Ensimmäinen ladattava hybridimme

ŠKODA SUPERB iV:n konepellin alta löytyy edistyksellinen sähköä hyödyntävä voimalinja, jossa sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin parhaat puolet yhdistyvät ympäristövastuulliseksi ja dynaamiseksi kokonaisuudeksi. 

Matkantekoa iV-tyylillä

Hiljaista ajamista kaupungissa paikallisia päästöjä tuottamatta ja rentoa maantiematkustamista satojen kilometrien verran - huolettomana kumppanina SUPERB iV.

Tutustu sähköllä liikkumisen maailmaan

Sähkön liikkuvuuden aikakausi on koittanut. Sähköä voimalinjassaan hyödyntävän ŠKODAN kuljettajana voit saada monia etuja: hankintakannustimen, verohelpotuksen tai ilmaisen pysäköinnin. Kannattaa katsoa tarkemmin.

 
 
 
 
 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot