Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA KAMIQ - Ajankohtaista Wetterillä

ŠKODA KAMIQ

Skoda Kamiq

ŠKODA KAMIQ

Kun olet saavuttanut elämässäsi sen pisteen, että tiedät, mitä todella haluat, saatat hyvinkin haluta juuri tämän auton. ŠKODA Kamiqissa kompaktit ulkomitat on yhdistetty voimakkaaseen muotokieleen ilmentäen auton hillityn tyylikkään olemuksen ja itsevarman luonteen täydellistä sulaumaa. Täydellinen auto, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi etenkin kaupunkiliikenteessä seikkaillessasi –ahtaisiin pysäköintiruutuihin pysäköimistä unohtamatta.

KAMIQ sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole aiemmin ollut tarjolla kompaktikokoisten crossover-katumaastureiden kokoluokassa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Sisätilat

Kamiqin kyydissä olet kuin kotonasi. Itsevarmuutta huokuvat sisätilat ovat täydellisen toimivat ulkopuolen muotoilua myötäillen. Ne ihastuttavat poikkeuksellisella tilavuudella, laadukkailla materiaaleilla, kauniilla koriste-elementeillä ja huippuluokan digitekniikalla.

Kamiqissa sisätilojen hyvä ergonomia ja tunteisiin vetoava muotoilu yhdistyvät kaikille ŠKODA-automalleille tyypillisen reiluihin tiloihin. 

KAMIQ on Škodan toinen automalli, jossa uusi sisätilakonsepti toteutuu. Sisätilojen ilmettä hallitsee vapaastiseisova, ihanteellisesti kuljettajan näkökenttään sijoitettu näyttö. Se voi olla jopa 9,2-tuumainen eli yksi autokokoluokan suurimmista. Näyttöä alhaalta rajaava muotoilulinja välittää konepellin muotoilua sisätilaan. Muotoilulinja toimii myös ergonomisena rannetukena kosketusnäytön käyttämistä varten. Muunneltavassa digitaalisessa Virtual Cockpit -mittaristossa on tämän autoko-koluokan suurin 10,25-tuumainen näyttö. Kojelaudan uusi muotoilu jatkaa ulkonäön uutta, tunteisiin vetoavaa muotokieltä. Kojelaudanpäissä ilmasuuttimet yltävät oviverhouksiin saakka, mikä visuaalisesti korostaa Kamiqin sisätilojen väljyyttä.

 


 

Edestä katsottuna uuden ŠKODA Kamiqin ilme on voimakas ja itsevarma. Ilmettä hallitsevat leveä ja pysty jäähdyttimen säleikkö, jossa Škodan katumaasturimallien tapaan on kaksoisrivat. Säleikön muotoilu jatkuu konepellin veistoksellisuutena. Korostava vyötärölinja pidentää autoa visuaalisesti ja muodostaa harmonisen muotoyhteyden dynaamisen kattolinjan kanssa. Jykevä hopeanvärinen etuspoileri vahvistaa maasturipiirteitä. Keulailmeen ehdottomana kohokohtana ovat uudet kaksiosaiset ajovaloyksiköt, joiden yläpuolelle päivävalonauhat on sijoitettu. Tätä valoilmettä ŠKODA käyttää nyt ensimmäisen kerran. KAMIQ on myös ensimmäinen ŠKODA, jossa etu- ja takavilkut ovat dynaamiset.

Uusi ŠKODA KAMIQ on 4 241mm pitkä, 1 793mm leveä ja 1 531mm korkea. Akseliväli on 2 651mm. Pitkän akselivälin ansiosta takana matkustavilla on polvitilaa 73 millimetriä. Tavaratilan tilavuus on 400litraa, jonka saa takaistuimen selkänojat kääntämällä suurennettua 1 395 litraan.

 


 

Ajattele isosti ja uskalla unelmoida! Autosi jokainen yksityiskohta on suunniteltu siten, että voit nauttia aina mutkattoman sujuvista matkoista. Kaikki on toteutettu tarkoin harkitusti: matkatavaroiden pakkaaminen kätevästi, sisätilojen helppo mukautus erilaisiin kuljetus-tarpeisiin ja monipuoliset säilytysratkaisut kaikenlaisille tavaroille.

 

Luova, kekseliäs muotoilu näkyy myös Kamiqin tavaratilassa. Tavaratilassa on runsaasti erilaisia varusteita, joiden ansiosta matkatavarat pysyvät aina siististi paikoillaan ja tavaratilan sisäpinnat säilyvät puhtaina. Lisäksi: Kookas tavaratila on kooltaan 400 litraa tai peräti 1 395 litraa, kun takaistuinten selkänojat on käännetty eteen. Näillä mitoilla KAMIQ sijoittuu oman autokokoluokkansa kärkeen.

 

Katso ŠKODA KAMIQ -hinnasto.

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot