Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Škoda Karoq -mallistoon nyt Winter Max -paketti veloituksetta - Ajankohtaista Wetterillä

Škoda Karoq -mallistoon nyt Winter Max -paketti veloituksetta

Škoda Karoq -mallistoon nyt Winter Max -paketti veloituksetta

Škoda Karoq -mallistoon nyt Winter Max -paketti veloituksetta

Etusi yli 2 000 €*

 

Winter Max -paketti sisältää:

  • Kauko-ohjattava polttoainetoiminen lisälämmitin
  • Lämmitettävä tuulilasi**
  • Lämmitettävät takasivuistuimet

Etu voimassa vain uusiin tilaussopimuksiin toistaiseksi.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

Mikkeli 020 7788 571

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 020 7788 883

 

VARAA KOEAJO

 


 

ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ - KAROQ:n kohokohdat

Itsevarma keulailme

Korkealle sijoitetut ajovaloyksiköt ja jäähdyttimen kookas säleikkö ilmentävät itsevarmuutta ja näyttävät ŠKODA Karoqin saapuneen paikalle. Selkeiden linjojen, dynaamisten kaarimuotojen ja vankkojen yksityiskohtien summana syntyy tasapainoinen kokonaisuus.

 

Erottuva takaapäin

Perän muotoilun hallitsevimmat yksityiskohdat ovat tyylikäs ŠKODA-tekstilogo takaluukun pinnassa ja kiilamuotoiset täys-LED-takavaloyksiköt, jotka yltävät sivuille saakka. Korkea takapuskurilinja viestii vahvuudesta.

 

Kirkkaasti näkevä

Saatavissa olevat Matrix LED -ajovalot valaisevat tietä turvallisen tehokkaasti ja tuovat keulaan teknisesti korkealaatuisen ilmeen. Myös takavalot on toteutettu LED-tekniikalla. Takavaloyksiköiden ulommissa osissa on sivulta katsottaessa havaittavissa kristallimaiset viistemuodot.

 

Lämpimästi tervetuloa

Kun etuovi avataan, maahan oven eteen heijastuu kutsuva tervetuloa-valo. Sisätiloissa siihen yhdistyy kaunis tunnelmavalaistus, jonka värivaihtoehtoja on 10. Tunnelmavalaistus syttyy, kun ulkovalot kytketään päälle. Sen kirkkaus ja väri säädetään tietoviihdejärjestelmän kautta, joten värisävy ja kirkkaus on helppo säätää omien mieltymysten ja mielialan mukaan.

 

Tutustu lisää ŠKODA KAROQ -malliiin.

 

* Škoda Karoq -mallisto alk. 31 359,38 €, CO₂-päästöllä (WLTP) 133 g/km ja yhdistetyllä WLTP- kulutuksella 5,9 l/100 km. Škoda Karoq -malliston CO₂-päästöt (WLTP) 124–171 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 4,7–7,5 l/100 km. Edun arvo 1.0 TSI -mallissa alle 2000 €. **Ei 1.0 TSI -mallissa. Etu voimassa vain uusiin tilaussopimuksiin toistaiseksi. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €

Škoda - Heti toimitukseen - uudet autot