ŠKODA KAROQ

Sinun valintasi.

ŠKODA KAROQ.

ŠKODA KAROQ näyttää, kuinka yhteen autoon voi mahtua paljon laatua, tyyliä sekä varustelua ja silti tilaa riittää kaikille ja kaikelle.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

VARAA KOEAJO

 


 

Kohokohdat:

TYYLIKÄS MUOTOILU

Vahva keulailme, jykevä sivuprofiili ja dynaamiset mittasuhteet kompaktissa koossa - jo ensi näkemältä huomaat, että ŠKODA KAROQ on valmis viemään sinut kaupungin vilinään ja seikkailuihin maalla. Korkealle sijoitetut ajovaloyksiköt ja jäähdyttimen kookas säleikkö ilmentävät itsevarmuutta ja kertovat uuden ŠKODA Karoqin saapumisesta. Selkeiden linjojen, dynaamisten muotojen ja vankkojen muotoiluyksityiskohtien summana syntuu tasapainoinen muotoilukokonaisuus. Perän muotoilun hallitsevimmat yksityiskohdat ovat kiilamuotoiset takavaloyksiköt, jotka yltävät sivuille saakka. Korkea takapuskurilinja viestii voimaa ja herättää kunnioitusta. Kokonaan ledeillä toteutetut ajovalot näyttävät hyvin ja näyttävät hyviltä. Takavaloyksiköiden ulommissa osissa on sivulta katsottaessa havaittavissa kristallihionnasta kertovat viistemuodot. 

 

HUIPPULUOKAN MUKAVUUSVARUSTEET

KAROQ täyttää käytännöllisesti katsoen kaikki toiveet. Se on täynnä varusteita ja ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä ajamisesta niin hauskaa ja mukavaa, ettei autosta edes haluaisi poistua. Karoqin kaksiosainen panoraamakattoikkuna on sähkötoiminen. Sen lasilevy on valmistettu tummennetusta lasista, joka eristää tehokkaasti valoa ja lämpöä. Lisäksi sen etureunan tuulenohjain vähentää matkustamoon tulevaa melua ja suoraa ilmavirtaa. Näin matkustajat nauttivat aina ensiluokkaisesta mukavuudesta.

 


 

VALMIS KAIKKEEN

Erinomainen muunneltavuus, monet nerokkaat yksityiskohdat ja reilut tilat edessä ja takana. Suurta tavaratilaa unohtamatta. Mitä muuta autolta voi edes toivoa? Karoqissa on reilun riittävät tilat sinulle, perheellesi ja matkatavaroillesi työmatkoja ja lomamatkoja varten. Kokoluokkansa suurimman tavaratilan tilavuus on peräti 521 litraa. Tavaratila suurenee 1 630 litraan, kun takaistuimet käännetään alas. Tehtävämme on ollut tehdä arjestasi Karoqin kanssa mahdollisimman helppoa. VarioFlex-takaistuinjärjestelmällä sisätilat voi mukauttaa kulloiseenkin tilantarpeeseen, ja lukuisat Simply Clever -ratkaisut tuovat lisää kätevää käytännöllisyyttä.

 

TURVALLISUUS ILMAN KOMPROMISSEJA

ŠKODA Karoqista löytyy lukuisia turvallisuusvarusteita ja avustimia, jotka turvaavat ajamista ja matkustamista kaikissa tilanteissa. Jopa yhdeksän turvatyynyä ja tarkasti niiden toimintaan sovitetut kolmipisteturvavyöt ja pääntuet suojaavat kuljettajaa ja matkustajia vammoilta. Kuljettajan vireystason tunnistusjärjestelmä pienentää väsymyksestä aiheutuvien onnettomuuksien riskiä. Järjestelmä tarkkailee kuljettajan käyttäytymistä ja arvioi sen perusteella kuljettajan väsymyksen tasoa ja kehoittaa tarvittaessa pitämään tauon. Välittömän törmäysvaaran uhatessa ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist valmistelee kuljettajan ja matkustajat törmäyksen varalle: järjestelmä kiristää turvavyöt sekä sulkee sivuikkunat ja panoraamakattoluukun minimoiden mahdollisen törmäyksen seurauksia.

Tervetuloa koeajamaan haluttu katumaasturi Wetterille!

 

Katso ŠKODA KAROQ hinnasto.

VARAA KOEAJO

 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot