Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA KAROQ - Wetteri

ŠKODA KAROQ

Skoda Karoq

Luotettava kumppani kaikille teille.

ŠKODA KAROQ.

ŠKODA KAROQ on suosittu katumaasturi, innovatiivinen ilmeeltään ja tekniikaltaan.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

VARAA KOEAJO

 


 

KAROQ:n kohokohdat

Itsevarma keulailme

Korkealle sijoitetut ajovaloyksiköt ja jäähdyttimen kookas säleikkö ilmentävät itsevarmuutta ja näyttävät ŠKODA Karoqin saapuneen paikalle. Selkeiden linjojen, dynaamisten kaarimuotojen ja vankkojen yksityiskohtien summana syntyy tasapainoinen kokonaisuus.

Erottuva takaapäin

Perän muotoilun hallitsevimmat yksityiskohdat ovat tyylikäs ŠKODA-tekstilogo takaluukun pinnassa ja kiilamuotoiset täys-LED-takavaloyksiköt, jotka yltävät sivuille saakka. Korkea takapuskurilinja viestii vahvuudesta.

 

Skoda Karoq

 

Kirkkaasti näkevä

Saatavissa olevat Matrix LED -ajovalot valaisevat tietä turvallisen tehokkaasti ja tuovat keulaan teknisesti korkealaatuisen ilmeen. Myös takavalot on toteutettu LED-tekniikalla. Takavaloyksiköiden ulommissa osissa on sivulta katsottaessa havaittavissa kristallimaiset viistemuodot.

Lämpimästi tervetuloa

Kun etuovi avataan, maahan oven eteen heijastuu kutsuva tervetuloa-valo. Sisätiloissa siihen yhdistyy kaunis tunnelmavalaistus, jonka värivaihtoehtoja on 10. Tunnelmavalaistus syttyy, kun ulkovalot kytketään päälle. Sen kirkkaus ja väri säädetään tietoviihdejärjestelmän kautta, joten värisävy ja kirkkaus on helppo säätää omien mieltymysten ja mielialan mukaan.

 


 

Edistyksellisimmät kuljettajan avustinjärjestelmät

Ajoavustinkokonaisuus Travel-assist

Travel Assist sisältää useita avustinjärjestelmiä ja toimintoja. Kokonaisuutena toimivat järjestelmän eri osat tekevät autolla ajamisesta paljon helpompaa ja parantavat matkustusmukavuutta. Toimintaan kytketty Travel Assist pitää auton omalla kaistalla tai seuraa edellä ajavaa ajoneuvoa.

Mukautuva kaista-avustin

Kaista-avustin havaitsee tahattoman kaistalta pois ajautumisen. Kaista-avustin käyttää toiminnassaan kameraa, jolla se tunnistaa kaistamerkinnät. Kameralla pystytään tunnistamaan myös tietyömaiden keltaiset kaistaviivat, liikenteenohjauskartiot sekä muut tien tai kaistan reunarajaukset. Mukautuva kaista-avustin on järjestelmä, joka tarvittaessa ohjaten osaa pitää auton valitulla kaistalla päästämättä autoa "vaeltamaan" kaistalla reunasta toiseen.

Liikennemerkkien tunnistus

Kuvantunnistusmoduuli etsii kameran kuvasta tiettyjä liikennemerkkejä ja vertaa tuloksia navigointitietoihin. Järjestelmä tunnistaa ja näyttää kuljettajalle nopeusrajoitusten, ohituskieltojen ja yksisuuntaisten teiden liikennemerkit sekä niiden mahdolliset lisäkilvet. Lisäksi se tunnistaa myös rajoitusten päättymisen liikennemerkit.

Ennakoiva ja mukautuva vakionopeuden säädin

Ennakoiva ja mukautuva vakionopeuden säädin laajentaa mukautuvan vakionopeuden säätimen toimintoja. Se säätää ajonopeuden edellä ajavan ajoneuvon mukaisesti, minkä lisäksi se myös vertaa tunnistamiaan liikennemerkkejä ja nopeusrajoituksia navigointijärjestelmän tietoihin. Siten se pystyy säätämään nopeuden hyvissä ajoin, esimerkiksi kaarretta, liikenneympyrää, risteystä tai nopeusrajoituksen muutosta lähestyttäessä.

Liikenneruuhka-avustin

Liikenneruuhka-avustin helpottaa ajamista ruuhkaliikenteessä. Se hyödyntää toiminnassaan mukautuvaa vakionopeuden säädintä ja mukautuvaa kaista-avustinta, sekä ohjaa moottorin, jarrujen ja ohjauksen toimintaa. Tämän ansiosta auto lähtee ruuhkaliikenteessä liikkeelle, jarruttaa ja ohjautuu ympärillä olevien ajoneuvojen mukaisesti.

Hätätilanneavustin

Hätätilanneavustin vähentää onnettomuusriskiä esimerkiksi kuljettajan sairauskohtauksen yhteydessä. Jos auto havaitsee, että kuljettaja ei pidä kiinni ohjauspyörästä eikä reagoi varoituksiin, hätätilanneavustin aktivoituu. Järjestelmä jarruttaa auton hallitusti pysähdyksiin pitäen sen kaistallaan ja kytkee hätävilkut päälle.

 


 

Aina online, myös matkan päällä

Škoda Connect

Škodan liitettävyysratkaisut merkitsevät online-navigointia ja informaatiopalveluja. Haluttaessa auton tiettyjä toimintoja voidaan etäkäyttää älypuhelimella, ja auto pitää yhteyttä suosikiksi valitsemaasi ŠKODA-huoltokumppaniliikkeeseen.

SmartLink

SmartLink tuo yhteyden yhteensopivan älypuhelimen ja auton tietoviihdejärjestelmän välille Apple CarPlayn tai Android Auton avulla. Voit esimerkiksi kuunnella musiikkia, käyttää navigointia, lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä sekä soittaa puheluja tai kuunnella suosikkipodcastejasi.

PhoneBox - matkapuhelinlokero

Phone Box -matkapuhelinlokero on nimensä mukaisesti tarkoitettu matkapuhelimen säilyttämiseen. Lokeroon laitettua yhteensopivaa puhelinta voidaan myös ladata langattomasti. 

Jopa neljä USB-C-liitäntää

ŠKODA Karoqissa on älypuhelimen ja multimediasoittimen liittämiseen vakiovarusteena USB-C-liitäntä. Bolero-audiovarustuksen ja navigoinnillisten tietoviihdejärjestelmien yhteydessä autossa on vakiona kaksi USB-C-liitäntää. Saatavana on vielä lisäksi kaksi USB-C-liitäntää: yksi liitäntä eteen taustapeilin juureen tuulilasikameran latausta varten ja taakse liitäntä takamatkustajien mobiililaitteiden latausta varten.

Puhelinpalveluiden näppäimet

Oikeanpuoleisella punaisella näppäimellä voit soittaa heti apua , jos olet joutunut autollasi onnettomuuteen tai tulet onnettomuuspaikalle. Keskimmäisellä näppäimellä voit soittaa ŠKODA Ajoturva -puhelun, jos autosi jättää tien päälle. Vasemmanpuoleisella näppäimellä voit kysyä neuvoja auton tekniikkaan ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä soittamalla ŠKODA Asiakaspalvelu -puhelun.

 

Katso ŠKODA KAROQ hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 

Škoda - Heti toimitukseen - uudet autot