Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Škoda Kodiaq - Ajankohtaista Wetterillä

ŠKODA KODIAQ

ŠKODA KODIAQ 

KODIAQ malliperhe

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistäämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

KODIAQ esittely

KODIAQ-mallin tyylikäs muotoilu näyttää, millainen katumaasturi upeimmillaan voi olla. Sen neliveto kuljettaa vaivatta läpi vaikeampienkin tilanteiden. Sen monipuoliset liitettävyysmahdollisuudet ovat uusinta uutta. Sen erinomainen mukavuus houkuttelee koko perhettä tekemään seikkailuretkiä autolla. Tuttuun ŠKODA-tapaan lukuisat Simply Clever -ratkaisut lisäävät mainiota käytännöllisyyttä.

KODIAQ todistaa jälleen kerran intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka keskittyvät kuljettajan ja matkustajien tarpeisiin ja jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit aikoinaan.

 

Nerokasta sisätiloissa

 • Sähkötoimiset lapsilukot
 • Sleep Pack -unituet
 • Tablettiteline
 • Jumbo box -kyynärnoja

Nerokasta ulkopuolella

 • Virtuaalinen poljin
 • Esiin kääntyvä vetokoukku
 • Ovien reunasuojukset
 • Sateenvarjo

Mukavuusvarusteet

 • KESSY
 • Tunnelmavalaistus
 • Panoraamakattoikkuna
 • Tuulilasilämmitys

Tavaratila

 • Siirrettävät kiinnikkeet kuljetettavan tavaran tuentaan
 • Kassikoukut tavaratilassa
 • Verkkojärjestelmä

 


 

Liitettävyys

Škodan uudet liitettävyysratkaisut merkitsevät online navigointia ja informaatiopalveluja.

Tilavuus

Perhekäyttöön soveltuvat sisätilat. Seitsemän istuinpaikkaa sekä luokkansa suurin tavaratila. 

Turvallisuus

Škoda Kodiaqissa on toteutettu monipuoliset turvallisuusjärjestelmät ja -varusteet sekä avustinjärjestelmät. Viiden tähden turvallisuus kovastaa Kodiaqin turvallisuutta. Auton passiiviset turvajärjestelmät, kuten turvatyynyt, ottavat vastuun äärimmäisissä vaaratilanteissa, joissa kuljettaja ei pysty vaikuttamaan lopputulokseen. Autossa voi olla kaikkiaan jopa yhdeksän turvatyynyä.

KODIAQ on erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa lapsilleen parasta mahdollista turvaa autossa. Kodiaqin luja korirakenne ja monet edistykselliset turvallisuusvarusteet ja -järjestelmät suojaavat perheen pienempiä vaaratilanteissa. Erinomainen matkustusmukavuus yhdistyy erinomaiseen turvallisuuteen.

 


 

Muotoilu

Valmis vaativiin olosuhteisiin. ŠKODA KODIAQ säteilee vahvaa voimaa. Täsmälliset ja terävät linjat tekevät korin muotoilusta edukseen erottuvan, tunteisiin vetoavan ja ajattoman. Muotoilun yksityiskohtia ja kokonaisuutta tarkasteltaessa käy heti selväksi, että muoto ja toiminnallisuus ovat täydellisessä sopusoinnussa. Kodiaqin karhumainen kauneus henkii mainioita offroad-ominaisuuksia. AJOVALOT JA SUMUVALOT Ajovaloyksiköiden toteutus on yksi KODIAQmallin muotoilun omaleimaisista piirteistä. Terävämuotoiset sumuvalot on sijoitettu jäähdyttimen säleikön alareunan korkeudelle korostaen auton offroad-luonnetta. 

 

ŠKODA Kodiaqin ylellisin varusteluversio on nimetty tehtaan perustajien Laurin ja Klement mukaan.

 

KODIAQ L&K

ŠKODA Kodiaqin ylellisin varusteluversio on nimetty tehtaan perustajien Laurin ja Klement mukaan. Koska varusteluversio kantaa heidän nimiään, missään ei ole säästelty – kromikoristeinen jäähdyttimensäleikkö, tyylikkäät Laurin & Klement -logot, ainutlaatuiset 19" Sirius-kevytmetallivanteet värinä antrasiitti ja sisätilan koristelistat takaavat, että uusien taipaleiden valloitus tapahtuu tinkimättömän tyylikkäästi.

 


 

KODIAQ SCOUT

Jotta voit voittaa kohtaamasi vaikeudet, sinun on ensin sopeuduttava tilanteeseen. Se on uuden ŠKODA Kodiaq Scoutin perusmotto. Aina nelivetoisena saatava SCOUT-malli vie Kodiaqin maastoajoasenteen uudelle tasolle. Perusmallia lihaksikkaampi olemus takaa, että kulkeminen haastavimmassakin maastossa onnistuu vaivattomasti ilman turhaa hikoilua.

 

Skoda Kodiaq Sportline

KODIAQ SPORTLINE

Nyt voit yhdistää kesyttämättömän luonteen ja urheilullisen ulkonäön. ŠKODA KODIAQ SPORTLINE uudistaa kaikki matkaelämykset tyylikkäällä tavalla.

 

KODIAQ RS

Kodiaqin vahva itsevarmuus korostuu RS-kuosissa. Tämän sporttisen auton sydämenä on voimakas kaksilitrainen kaksoisahdettu dieselmoottori, josta löytyy tehoa 240 hevosvoimaa (176 kW). Vaikuttavan tehon seurana on väkevä 500 Nm:n suurin vääntö. Tämä teho ja voima valjastetaan nelivedolla ja edistyksellisellä, juuri tähän automalliin suunnitellulla alustatekniikalla. Ajamisen nautinnon ja mukavuuden varmistaa mukautuva alustan säätöjärjestelmä Dynamic Chassis Control (DCC).

 

Tutustu ŠKODA KODIAQ hinnastoon.

 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot