Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA SUPERB iV - Koeaja uusi ladattava hybridi

ŠKODA SUPERB iV - Koeaja uusi ladattava hybridi

ŠKODA SUPERB iV - KOEAJA UUSI LADATTAVA HYBRIDI.

ŠKODA SUPERB iV - Koeaja uusi ladattava hybridi

ŠKODA-malliston ensimmäinen ladattava plug-in hybridi

Nopea lataus ja pitkä toimintamatka sähköllä yhdistyvät hienostuneeseen muotoiluun, houkuttelevaan mukavuuteen ja moderniin tekniikkaan.

Tule koeajamaan sähköä voimalinjassaan hyödyntävä ŠKODA SUPERB iV.

ŠKODA SUPERB iV -mallisto alkaen 43 135,49 €

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

Ensimmäinen ladattava hybridimme

ŠKODA SUPERB iV:n konepellin alta löytyy edistyksellinen sähköä hyödyntävä voimalinja, jossa sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin parhaat puolet yhdistyvät ympäristövastuulliseksi ja dynaamiseksi kokonaisuudeksi.

 

Matkantekoa iV-tyylillä

Hiljasta ajamista kaupungissa paikallisia päästöjä tuottamatta ja rentoa maantiematkustamista satojen kilometrien verran - huolettomana kumppanina ŠKODA SUPERB iV.

 

Innovaatioita pursuava

Ladattavasta iV-hybridistä on tarjolla varustelultaan neljä erilaista versiota: Ambition, Style, L&K ja SportLine. Valitse niistä sinulle parhaiten sopiva, ja saat mieltymystesi mukaisen vakiovarustuksen, sekä myös tietyt iV-kohtaiset varusteet. Tarjolla on myös runsaasti ylellisiä lisävarusteita.

 

Tutustu sähköllä liikkumisen maailmaan

Sähköisen liikkuvuuden aikakausi on koittanut. Sähköä voimalinjassaan hyödyntävän Škodan kuljettajana voit saada monia etuja: hankintakannustimen, verohelpotuksen tai ilmaisen pysäköinnin. Kannattaa katsoa tarkemmin.

 

ŠKODA SUPERB iV -mallisto alkaen 43 135,49 €, CO2-päästöllä 28 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,2 l/100km. ŠKODA SUPERB iV Combi -mallisto alkaen 44 110,04 €, CO2-päästöllä 30 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,3 l/100km. ŠKODA SUPERB iV -malliston CO2-päästöt 28–34 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 1,2–1,5 l/100km. *Toimintamatka määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Todellinen toimintamatka saattaa poiketa ilmoitetusta arvosta. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää skoda. /huolenpitosopimus.

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot