Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA SUPERB iV - Koeaja uusi ladattava hybridi

ŠKODA SUPERB iV - Koeaja uusi ladattava hybridi

ŠKODA SUPERB iV - KOEAJA UUSI LADATTAVA HYBRIDI.

ŠKODA SUPERB iV - Koeaja uusi ladattava hybridi

Todellista arjen ylellisyyttä - toimintamatka jopa 60 km* + 850 km bensiinillä. Panosta aidosti merkityksellisiin asioihin. Tyylikäs ja näyttävä ŠKODA SUPERB iV -ladattava hybridi edustaa luksusta ilman kuluneita kliseitä. Sen hienostunut muotoilu, nerokkaat yksityiskohdat ja ajonautinnon viimeistelevät teknologiat tarjoavat arjen ylellisyyttä hieman vaativampaankin makuun. SUPERB iV tekee vaikutuksen asioilla, joilla on aidosti merkitystä. Tervetuloa tutustumaan ladattavien hybridien SUPERB iV -mallistoomme.

 

Tutustu ŠKODA SUPERB -hinnastoon.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

VARAA KOEAJO

 


 

Ensimmäinen ladattava hybridimme

ŠKODA SUPERB iV:n konepellin alta löytyy edistyksellinen sähköä hyödyntävä voimalinja, jossa sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin parhaat puolet yhdistyvät ympäristövastuulliseksi ja dynaamiseksi kokonaisuudeksi.

Uusi ŠKODA SUBERB iV yhdistää innovatiivisen hybriditekniikan SUPERB-mallin ikoniseen muotoiluun ja
esimerkilliseen tilavuuteen. Tämä auto pystyy täyttämään vaativimmatkin toiveet koskien auton ulkonäköä, sisätilan mukavuutta, tekniikkaa ja liitettävyysmahdollisuuksia. Tarjolla ovat varusteluversiot Ambition, Style ja Laurin & Klement sekä ainutlaatuinen SPORTLINE-malli.

 

Matkantekoa iV-tyylillä

Hiljasta ajamista kaupungissa paikallisia päästöjä tuottamatta ja rentoa maantiematkustamista satojen kilometrien verran - huolettomana kumppanina ŠKODA SUPERB iV.

 

Innovaatioita pursuava

Ladattavasta iV-hybridistä on tarjolla varustelultaan neljä erilaista versiota: Ambition, Style, L&K ja SportLine. Valitse niistä sinulle parhaiten sopiva, ja saat mieltymystesi mukaisen vakiovarustuksen, sekä myös tietyt iV-kohtaiset varusteet. Tarjolla on myös runsaasti ylellisiä lisävarusteita.

 

Tutustu sähköllä liikkumisen maailmaan

Sähköisen liikkuvuuden aikakausi on koittanut. Sähköä voimalinjassaan hyödyntävän Škodan kuljettajana voit saada monia etuja: hankintakannustimen, verohelpotuksen tai ilmaisen pysäköinnin. Kannattaa katsoa tarkemmin.

 


 

ŠKODA Superb iv

Esittely

Lataaminen

Etumaskiin integroidun latauspistokkeen ansiosta ajoakun lataaminen onnistuu kätevästi. Ajoakkua
voidaan ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, kotilatauslaitteella tai mahdollisuuksien mukaan myös
julkisesta latausasemasta vaihtovirralla (AC). Edellä mainittuihin lataustapoihin soveltuvat latauskaapelit
kuuluvat SUPERB iV -mallin vakiovarustukseen.

 

Asetukset ja toiminnot 


Hybrid-asetuksen yhteydessä auton elektroniikka koordinoi automaattisesti bensiinimoottorin ja sähkömoottorin välistä yhteistoimintaa ja vaihtelua näiden voimanlähteiden välillä. Tähän asetukseen liittyvät esimerkiksi toiminnot Akun latauksen ylläpito (akun lataustasoa ylläpidetään) ja Akun lataus (akkua ladataan TSI-bensiinimoottorin voimalla), joita käytetään tietoviihdejärjestelmän näytöstä. Keskikonsolin näppäimillä voit valita E-MODE-asetuksen, joka mahdollistaa pelkällä sähköllä ajamisen, ja Sport-asetuksen, joka tarjoaa käyttöön hybridivoimalinjan 160 kW:n (218 hv) yhteistehon. Autossa on myös jarrutusenergian talteenotto. Se mahdollistaa liike-energian muuntamisen auton akkua lataavaksi sähköksi. Sen myötä sähkövoimanlähteen mahdollistama toimintamatka pidentyy.

 

 
 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot