Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA SUPERB - Ajankohtaista Wetterillä

ŠKODA SUPERB

Skoda SUPERB

ŠKODA SUPERB

Malliuudistuksen myötä Superbin kauniiseen muotoiluun on tehty pieniä, kokonaisuuden täydelliseksi hiovia muutoksia. Lopputuloksena muotoilu on ikonisen tyylikäs täynnä dynaamisuutta ja arvokkuutta.

Tutustu ŠKODA SUPERB hinnastoon.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Skoda SUPERB takaa

TÄYDELLISEKSI HIOTTU MUOTOILU

Muotokielessä kohtaavat puhtaat geometriset muodot, huomiota herättävästi muotoillut pinnat, veistokselliset muodot, selkeät ja tarkan tyylikkäät linjat – kokonaisuus on kuin kiehtovasti veistetty yhdestä kappaleesta. Vaikuttava ulkonäkö saa saumattomasti arvoisensa jatkon sisätiloissa.

Superbin sisätiloja on uudistettu hillitysti monista yksityiskohdista. Tuloksena ovat sisätilat kuin kalliimman luokan autossa. Uutta ovat esimerkiksi kromikoristeiset osat kojelaudassa ja oviverhouksissa sekä keskikonsolin koristelista. Kooltaan sisätilat edelleen hakevat vertaistaan. ŠKODA SUPERB on tiloiltaan omaa luokkaansa. Esimerkiksi polvitilamitta takana on upeat 157 mm.

 

ERINOMAINEN MATKUSTUSMUKAVUUS JA TURVALLISUUS

Enää ei tarvitse käsitellä avainta auton keskuslukituksen lukitsemiseksi tai avaamiseksi. KESSY-ohjausyksikkö tunnistaa autoon kuuluvan avaimen ja avaa keskuslukituksen automaattisesti, kun kosket etu- tai takaoven tai takaluukun kahvaan. Moottorin käynnistät sitten start-painiketta painamalla. Avaimeton käynnistys Easy Start on nyt vakiovaruste.

Melkoinen määrä avustinjärjestelmiä on tarjolla varmistamaan turvallisuutesi. Malliuudistuksen myötä Superbin turvallisuusvarustus on laajentunut uusimmilla innovaatioilla kuten automaattiseen hätäjarrutusjärjestelmään Front Assist sisältyvällä ennakoivalla jalankulkijasuojalla ja Side Assist -sivualueavustimella, jonka havainnointietäisyys on jopa 70 m.

ŠKODA Superbissa on sateenvarjolokero kummassakin etuovessa. Kuljettajan puoleisessa lokerossa on myös sateenvarjo valmiina. Siten sade ei pääse yllättämään. Lokerot ovat vettä hylkivät, joten niihin voi laittaa myös märän sateenvarjon. Sateenvarjosta tippuva vesi ohjautuu valumaan auton ulkopuolelle.

 

LUOTETTAVAA SUORITSUKYKYÄ

ŠKODA Superbin konepellin alta löytyy riittävästi turvallista voimaa kaikkiin tilanteisiin. Yhtä hyvin ohituksiin kuin nopeisiin kaistanvaihtoihin. Tehokkaimman bensiinimoottorin 2.0 TSI 4×4 teho on 200 kW ja suurin vääntö 350 Nm. Vahvin dieselmoottori kehittää tehoa 140 kW ja vääntöä peräti 400 Nm. Kaikki moottorivaihtoehdot ovat polttoaineen kulutukseltaan taloudellisia, ja ne täyttävät uusimpien pakokaasupäästöstandardien vaatimukset.

Superbiin on tarjolla runsaasti erilaisia vanteita, joten löydät varmasti täsmälleen omaan makuusi sopivan vaihtoehdon. Laajasta 16‒19-tuumaisten kevytmetallivanteiden valikoimasta löytyvät myös innovatiiviset Aero design -vanteet.

 


 

Skoda SUPERB Simply Clever

SIMPLY CLEVER -TEKNIIKKA

Matriisiajovalot: Sisätaustapeiliin sijoitettu kamera havaitsee vastaan tulevien ajoneuvojen valot, ja tämän tiedon perusteella täys-LED-ajovalojen matriisitoiminto varjostaa kaukovalokuiosta kyseisen valonlähteen alueen sammuttamalla osan ledeistä. Siten edessä olevaa tietä muuten valaistaan silti tehokkaasti ja turvallisesti.

Ennakoiva vakionopeuden säädin: Mukautuvan vakionopeuden säätimen uutena toimintona muistiin tallennettu ajonopeus säätyy automaattisesti nopeusrajoitusliikennemerkkien mukaan. Esimerkiksi jos Superbilla ajetaan moottoritiellä, jolla eteen tulee alhaisempi 80 km/n:n nopeusrajoitus, auton nopeus hidastuu rajoituksen mukaiseen nopeuteen. Rajoituksen päätyttyä Superbin nopeus kiihtyy jälleen alun perin muistiin tallennettuun.

Front Assist ja ennakoiva jalankulkijasuoja: Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä Front Assist on törmäysvaarasta hälyttävä järjestelmä. Jos törmäystä ei voida välttää, järjestelmä käyttää auton jarruja törmäyksen seurausten minimoimiseksi. Se tekee myös hätäjarrutuksen, jos jalankulkija tulee yllättäen auton eteen.

Pysäköintiavustin: Puoliautomaattinen pysäköintiavustin ohjaa autoa poikittain kadun suuntaan nähden pysäköitäessä (eteenpäin ajaen tai peruuttaen) sekä taskupysäköintiruutuun pysäköitäessä ja siitä poistuessa. Järjestelmä avustaa tekemällä automaattisesti ohjausliikkeet, jotka mahdollistavat auton vaivattoman pysäköinnin pysäköintiruudun viivojen väliin. Kuljettajan tarvitsee ainoastaan painaa kaasu- ja jarrupoljinta.

 


 

Skoda SUPERB ohjaamo

KAIKKEEN VALMIS LIITETTÄVYYS

Valitse oma suosikkisi kolmesta huippulaadukkaasta tietoviihdejärjestelmästä, joiden näyttöjen koot ovat välillä 8,0 ja 9,2 tuumaa. Upeimmassa Columbus-tietoviihdejärjestelmässä on 3D-navigoiti, ŠKODA Connect, eleohjaus ja Wi-FI-lähiverkko (WLAN). Lisäksi saatavissa ovat Media Command ja 610-wattinen CANTON Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Škodan liitettävyysratkaisut merkitsevät online-navigointia ja informaatiopalveluja. Lisävarusteena auton tiettyjä toimintoja voidaan etäkäyttää älypuhelimella, ja auto pitää yhteyttä suosikiksi valitsemaasi ŠKODA-huoltokumppaniliikkeeseen. Automaattisesti soitettava hätäpuhelu sisältyy myös liitettävyysvarustukseen.

Matkan tiedot -toiminto on hyödyllinen, kun esimerkiksi haluat harjoitella taloudellisempaa ajamista tai saada yhteenvedon ajomatkastasi. Tämä toiminto ja muita etäkäyttötoimintoja sisältyy ŠKODA Connect -palveluihin. Voit käyttää niitä älypuhelimeen asennettavalla ŠKODA Connect -sovelluksella.

SmartLink+ luo yhteyden älypuhelimesi ja autosi integroidun tietoviihdejärjestelmän välille joko Apple CarPlayn, Android Auton tai MirrorLinkin™ avulla. Voit käyttää puhelimen sovelluksia navigointiin, musiikin tai podcastien kuuntelemiseen. Ja tietenkin soittaa puhelimella tai lähettää sillä tekstiviestejä.

 

VARAA KOEAJO

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot