Škoda Superb

Skoda Superb

Uusi Škoda Superb

Eleganssin ja ylellisyyden täydellinen sulauma. Malliuudistuksen myötä Superbin kauniiseen muotoiluun on tehty pieniä, kokonaisuuden täydelliseksi hiovia muutoksia. Lopputuloksena muotoilu on ikonisen tyylikäs täynnä dynaamisuutta ja arvokkuutta.


Tutustu Škoda Superb -hinnastoon.

Tutustu myös Škoda Superb Combi -malliin!
 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

VARAA KOEAJO

 


 

Skoda Superb

Superbin sisä- ja ulkotilat


Sulavalinjainen ja moderni muotoilu

Vankat mittasuhteet ja teräväpiirteiset linjat, sirot ajovaloyksiköt, Dark Chrome -yksityiskohdat ja jopa 19-tuumaiset kevytmetallivanteet luovat edukseen erottuvan, nykyaikaisen ja dynaamisen ulkopuolen muotoilun, josta Superbin tunnistaa välittömästi Škodan lippulaivamalliksi. 
 

Kekseliäästi toteutetut ja suuret sisätilat

Superb on aina ollut tunnettu väljistä sisätiloista ja suuresta tavaratilasta. Kun niihin yhdistetään uusin tekniikka, lukuisat innovatiiviset ratkaisut ja runsaat liitettävyysominaisuudet. Superbiin voit luottaa joka tilanteessa, niin työmatkoilla kuin perheen lomareissuillakin. 

Kuljettajan paikkaa hallitsee monitoimiohjauspyörä. Infotainment-järjestelmän vapaasti seisova kosketusnäyttö on sijoitettu kojelaudan keskelle ja mainiosti kuljettajan ulottuville. Automaattivaihteiston valitsin on siirretty ohjauspyörän viereen, joten keskikonsolista on saatu väljä ja selkeälinjainen kokonaisuus. Kojelaudan ja oviverhousten tunnelmavalaistus lisää sisätilojen kutsuvuutta entisestään.

Superbissa ei tarvitse miettiä, onko jotakin jätettävä kotiin, sillä mukaan mahtuu kaikki tarpeellinen. Tavaratilaa löytyy 645 litraa, ja takaistuimen selkänojat eteen taittamalla tila suurenee hulppeaan 1795 litraan. Superbin tavaratila onkin yksi autokokoluokkansa suurimmista.

Saatavilla oleva Head Up - tuulilasinäyttö heijastaa ajonopeuden, navigoinnin opastuksen ja muita tärkeitä tietoja tuulilasille. Kooltaan 10-tuumaisessa digitaalisessa mittaristossa on tarjolla jopa viisi erilaista näkymää, joiden sisältö on valittavissa ja mukautettavissa. 

Superb sisältää runsaasti käytännöllistä lokerotilaa automatkoilla tarvittaville pienemmille tavaroille. Superbissa on monia Simply Clever -ratkaisuja, jotka helpottavat auton päivittäistä käyttöä.
 

Laatu ja vastuullisuus käsi kädessä

Superbin sisustus on kauttaaltaan huolella suunniteltu ja ensiluokkaisesti valmistettu käyttäen korkealaatuisia materiaaleja, joiden valinnassa on erityisesti panostettu vastuullisuuteen ja luonnonvarojen säästämiseen. Siksi esimerkiksi sisustuksen ruskean Suite-designvalinnan konjakinruskea nahka on värjätty oliivinkäsittelyssä käytetyllä vedellä. Kaikkien designvalintojen kangasverhoiluosat on valmistettu kierrätetystä polyesteristä.
 

Ykkösluokan mukavuus

Huippumallisten ErgoSeat-etuistuimien hieronta- ja tuuletustoiminnot, kolmialueinen automaatti-ilmastointi ja monet muut mukavuusvarusteet tekevät ajoelämyksestä aidosti upean. 
 


 

Skoda SUPERB Simply Clever

Turvallisuus ja tekniikka

Edistyksellisimmät avustinjärjestelmät toimivat Superbin kuljettajan ja matkustajien turvana. Onnettomuuden sattuessa kuljettajaa ja matkustajia suojaa jopa 10 turvatyynyä, ja apua soittaa eCall-hätäpuhelujärjestelmä.
 

Avustinjärjestelmät

Superbissa on huippuluokan avustinjärjestelmät, jotka varmistavat kuljettajan ja matkustajien sekä muiden tienkäyttäjien turvallisuuden. Näihin avustinjärjestelmiin voit luottaa sekä vilkkaassa kaupunkiliikenteessä että maantie- ja moottoritietaipaleilla.

Superbissa on vankka korirakenne ja kookkaat muodonmuutosvyöhykkeet sekä jopa kymmenen turvatyynyä, joiden toiminta on tarkasti sovitettu kolmipisteturvavöihin ja pääntukiin. Muita turvallisuutta lisääviä varusteita ovat modernit elektroniset järjestelmät, jotka on suunniteltu lieventämään onnettomuuden seurauksia. Näitä järjestelmiä ovat esimerkiksi Multi-Collision Brake -monitörmäysjarrutusjärjestelmä sekä ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist.
 

Runsaasti moottorivaihtoehtoja

Škoda Superbiin on saatavissa taloudelliset nelisylinteriset bensiini- ja dieselmoottorit useampana tehoversiona. Superb-malleissa on DSG-vaihteisto, etuveto tai neliveto, ja kaikki moottorit täyttävät uusimmat päästöstandardit. Tarjolla on myös kevythybridi. Bensiimoottorinen ladattava hybridi on saatavilla vain Combi-farmarina. 
 

Progresiivinen ohjaus

Progressiivinen ohjaus mahdollistaa auton dynaamisen hallinnan, sillä kuljettajan ei tarvitse muuttaa otettaan ohjauspyörästä esimerkiksi ahtaissa paikoissa ajaessaan tai pysäköidessään, jolloin jo ohjauspyörän pieni kääntäminen kääntää etupyöriä enemmän.


Automaattinen DSG-vaihteisto

Automaattivaihteisto helpottaa ajamista. DSG-vaihteisto on vakiovaruste kaikkien mootorien yhteydessä. Vaihteiston merkittävimmät edut ovat vaihteiden sulava, erittäin nopea kytkeytyminen ja pienempi polttoaineen kulutus. 
 

Ajoavustinkokonaisuus Travel Assist

Tarjolla oleva ajoavustinkokonaisuus Travel Assist auttaa auton hallinnassa tehden ajamisesta kuljettajalle helpompaa. Travel Assist sisältää useita eri järjestelmiä ja toimintoja. Kun kokonaisuuden eri osat toimivat yhdessä, autolla ajaminen on helpompaa, ja matkustusmukavuus paranee. Kun Travel Assist on aktivoituna, auto voi ruuhkassa jarruttaa ja lähteä automaattisesti liikkeelle sekä seurata edellä ajavaa ajoneuvoa. Lisäksi se pysyy omalla kaistallaan ja näyttää ympäröivän liikennetilanteen kuljettajalle näytössä.
 

Travel Assist sisältää seuraavat järjestelmät:

  • Ennakoiva ja mukautuva vakionopeuden säädin
  • Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä
  • Mukautuva kaista-avustin
  • Liikenneruuhka-avustin
  • Hätätila-avustin
     

 

Škoda - Heti toimitukseen - uudet autot