Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODAN mallistoedut Wetteriltä - Ajankohtaista Wetterillä

ŠKODAN mallistoedut

ŠKODA mallistoedut Wetteriltä - Talvirenkaat veloituksetta

ŠKODAN mallistoedut

Talvirenkaat ŠKODA-mallistoon veloituksetta. (Ei koske ENYAQ iV-mallistoa) .Talvirenkaiden tuumakoko auton varustelutason mukaisesti, kuitenkin maks. 18”

 

Etu voimassa mm. alla oleviin malleihin:

ŠKODA FABIA & KAMIQ

Talvirenkaat veloituksetta

ŠKODA SCALA

Talvirenkaat veloituksetta

ŠKODA KAROQ, OCTAVIA ja SUPERB

Talvirenkaat veloituksetta

 

Talvirengastarjous koskee yksityis- ja yritysasiakkaiden tekemiä uusia kauppa- ja tilaussopimuksia ajalla 28.4.2021-31.5.2021. Ei yhdistettävssä muihin tarjouksiin.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

VARAA KOEAJO

 


 

ŠKODA FABIA

ŠKODA FABIA

 

FABIA on itsevarmasti erilaisen näköinen ja tilava pieni auto, johon ihastuvat yhtä lailla kaupungin kulkijat kuin nuoret perheet.

Ainutlaatuinen kristallimainen ŠKODA-design kääntää katseet aina uudelleen. Voit tuoda oman persoonasi esiin ajaessasi, sillä värivalikoima tarjoaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. LED-valot valaisevat tien tehokkaasti ja ovat samalla todiste panostuksesta uusimpaan tekniikkaan. Kompaktin kokonsa ansiosta FABIA soveltuu erinomaisesti ketteryyttä vaativaan kaupunkiajoon, minkä lisäksi se tarjoaa riittävästi tilaa niin matkustajille kuin matkatavaroille. Nerokkaat Simply Clever -ratkaisut tekevät totutusti Fabiasta yhden fiksuimmista autovalinnoista. FABIA on jälleen yksi todiste intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit aikoinaan.

 

Tutustu lisää ŠKODA FABIA -malliin.

 


 

Skoda Kamiq - Tervetuloa koeajolle Wetterille!

ŠKODA KAMIQ

Kun olet saavuttanut elämässäsi sen pisteen, että tiedät, mitä todella haluat, saatat hyvinkin haluta juuri tämän auton. ŠKODA Kamiqissa kompaktit ulkomitat on yhdistetty voimakkaaseen muotokieleen ilmentäen auton hillityn tyylikkään olemuksen ja itsevarman luonteen täydellistä sulaumaa. Täydellinen auto, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi etenkin kaupunkiliikenteessä seikkaillessasi –ahtaisiin pysäköintiruutuihin pysäköimistä unohtamatta.

KAMIQ sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole aiemmin ollut tarjolla kompaktikokoisten crossover-katumaastureiden kokoluokassa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

 

Tutustu lisää ŠKODA KAMIQ -malliin.

 


 

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

Upeat mittasuhteet ja sulavat linjat ihastuttavat

Aina valmis uuteen.

ŠKODA Scala vie Škodan muotoilun uusiin ulottuvuuksiin ja mukautuu elämäsi muutoksiin. Mihin ikinä elämä vie, Scala on aina valmis uuteen.

 

ŠKODA Scalan myötä automerkki siirtyy päättäväisin askelein eteenpäin. Auton hienostuneissa muodoissa valo ja varjot vaihtelevat kauniisti ajattoman muotoilun yhdistyessä urheilulliseen luonteeseen. Dynaamisen olemuksen kruunaa esimerkillinen käytännöllisyys, joka tekee autosta täydellisen kumppanin elämän eri vaiheisiin.

Scala sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole ollut aiemmin tarjolla perheautokokoluokan hatchback-malleissa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

 

Tutustu lisää ŠKODA SCALA -malliin.

 


 

ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ

Vahva keulailme, jykevä sivuprofiili ja dynaamiset mittasuhteet kompaktissa koossa - jo ensi näkemältä huomaat, että ŠKODA KAROQ on valmis viemään sinut kaupungin vilinään ja seikkailuihin maalla. Korkealle sijoitetut ajovaloyksiköt ja jäähdyttimen kookas säleikkö ilmentävät itsevarmuutta ja kertovat uuden ŠKODA Karoqin saapumisesta. Selkeiden linjojen, dynaamisten muotojen ja vankkojen muotoiluyksityiskohtien summana syntuu tasapainoinen muotoilukokonaisuus. Perän muotoilun hallitsevimmat yksityiskohdat ovat kiilamuotoiset takavaloyksiköt, jotka yltävät sivuille saakka. Korkea takapuskurilinja viestii voimaa ja herättää kunnioitusta. Kokonaan ledeillä toteutetut ajovalot näyttävät hyvin ja näyttävät hyviltä. Takavaloyksiköiden ulommissa osissa on sivulta katsottaessa havaittavissa kristallihionnasta kertovat viistemuodot. 

 

KAROQ täyttää käytännöllisesti katsoen kaikki toiveet. Se on täynnä varusteita ja ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä ajamisesta niin hauskaa ja mukavaa, ettei autosta edes haluaisi poistua. Karoqin kaksiosainen panoraamakattoikkuna on sähkötoiminen. Sen lasilevy on valmistettu tummennetusta lasista, joka eristää tehokkaasti valoa ja lämpöä. Lisäksi sen etureunan tuulenohjain vähentää matkustamoon tulevaa melua ja suoraa ilmavirtaa. Näin matkustajat nauttivat aina ensiluokkaisesta mukavuudesta.

 

Tutustu lisää ŠKODA KAROQ -malliin.

 


 

ŠKODA Octavia vuoden auto 2021

ŠKODA OCTAVIA

Koe täysin uusi ja laajentunut ŠKODA OCTAVIA -mallisto

Mikä saa sinun sydämesi sykkimään? Viimeisimmällä teknologialla varusteltu ladattava hybridi vai tilava ja näyttävä
kaasuhybridi? Vai kaipaatko kenties elämääsi jotain urheilullisempaa, lisää vääntöä ja tehoa? Oli valintasi mikä tahansa, uusi entistä laajempi OCTAVIA-mallisto on luotu täydentämään päiviäsi. Tekemään elämästäsi hieman helpompaa – ja hauskempaa.

 

Näyttävämpi, tilavampi ja entistäkin runsaammin varusteltu uusi OCTAVIA jatkaa voittokulkuaan. Škodan suosituimman automallin neljäs sukupolvi on nyt valittu Vuoden Auto Suomessa 2021 -palkinnon voittajaksi. Eikä ihme, onhan OCTAVIA luotu täydentämään päiviäsi ja tekemään elämästäsi hieman helpompaa – ja hauskempaa.

 

Tutustu uudistuneeseen ŠKODA OCTAVIA -mallistoon.

 


 

ŠKODA SUPERB

ŠKODA SUPERB

 

Panosta aidosti merkityksellisiin asioihin. Tyylikäs ja näyttävä ŠKODA SUPERB edustaa luksusta ilman kuluneita kliseitä. Sen hienostunut muotoilu, nerokkaat yksityiskohdat ja ajonautinnon viimeistelevät teknologiat tarjoavat arjen ylellisyyttä hieman vaativampaankin makuun. SUPERB tekee vaikutuksen asioilla, joilla on aidosti merkitystä.

Ylellisyys ei tarkoita kimallusta ja kultaa. Se tarkoittaa aidosti merkityksellisten asioiden etsimistä ja niihin panostamista. Uusi ŠKODA SUPERB on auto, joka edustaa luksusta ilman kuluneita kliseitä. Hienostunut muotoilu, mukavuutta parantavat teknologiat ja tinkimätön käytännöllisyys – tämä auto tekee vaikutuksen asioilla, joilla on aidosti väliä. SUPERB pystyy täyttämään vaativimmatkin toiveet koskien auton ulkonäköä ja varusteita: ylellisimmin varusteltu LAURIN & KLEMENT -versio, tyylikäs SPORTLINE-malli ja vankka SCOUT-malli vakuuttavat ainutlaatuisuudellaan.

 

Tutustu lisää ŠKODA SUPERB -malliin.

 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot