Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Tutustu ŠKODAN SUV-mallistoon - Ajankohtaista Wetterillä!

Tutustu ŠKODAN SUV-mallistoon

Ohittamattomat edut Škoda SUV-mallistoon Tervetuloa koeajamaan Wetterille!

Tutustu ŠKODAN SUV-mallistoon!

KAMIQ, KAROQ ja KODIAQ -mallit

 Tervetuloa koeajamaan Wetterille!

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

VARAA KOEAJO

 


 

Skoda Kamiq huippueduin Wetteriltä!

ŠKODA KAMIQ

Uudessa ja useissa vertailuissa palkitussa crossover-katumaasturissamme yhdistyvät ­runsaat sisätilat kompakteissa ulkomitoissa, laadukas viimeistely sekä tekninen edistyksellisyys. 

Ota rennosti. KAMIQ on urbaani crossover-katumaasturi, jossa suuremman katumaasturin edut ja erityinen ŠKODA-design on yhdistetty toisiinsa dynaamisia muotoja sekä teräviä linjoja korostaen. Auto soveltuu täydellisesti oman tiensä kulkijoille, jotka trendien seuraamisen sijaan luovat oman tyylinsä.

Ajattele isosti ja uskalla unelmoida! Autosi jokainen yksityiskohta on suunniteltu siten, että voit nauttia aina mutkattoman sujuvista matkoista. Kaikki on toteutettu tarkoin harkitusti: matkatavaroiden pakkaaminen kätevästi, sisätilojen helppo mukautus erilaisiin kuljetus-tarpeisiin ja monipuoliset säilytysratkaisut kaikenlaisille tavaroille.

 

Katso ŠKODA KAMIQ hinnasto.

 


 

Skoda Karoq huippueduin Wetteriltä!

ŠKODA KAROQ

SKODA KAROQ näyttää, kuinka yhteen autoon voi mahtua paljon laatua, tyyliä sekä varustelua ja silti tilaa riittää kaikille ja kaikelle.

Tyylikäs, kompaktikokoinen katumaasturi ŠKODA KAROQ on valmis viemään sinut minne tahansa. Sen nykyaikaiset liitettävyysmahdollisuudet sekä turvallisuusja avustinjärjestelmät saavat arkityömatkatkin taittumaan sujuvasti. Sen kaunis, kristallimainen ŠKODA-muotokieli ihastuttaa niin viikkojen arjessa kuin viikonloppumatkoillakin. KAROQ on jälleen yksi todiste intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit aikoinaan.

 
Katso ŠKODA KAROQ hinnasto.
 
 

 

Skoda Kodiaq

ŠKODA KODIAQ

Näyttävä ja erittäin suosittu katumaasturi, jossa tilaa jopa seitsemälle. Nelivetoinen 4x4-mallisto pitää sinusta huolta kelissä kuin kelissä.

KODIAQ-mallin tyylikäs muotoilu näyttää, millainen katumaasturi upeimmillaan voi olla. Sen neliveto kuljettaa vaivatta läpi vaikeampienkin tilanteiden. Sen monipuoliset liitettävyysmahdollisuudet ovat uusinta uutta. Sen erinomainen mukavuus houkuttelee koko perhettä tekemään seikkailuretkiä autolla. Tuttuun ŠKODA-tapaan lukuisat Simply Clever -ratkaisut lisäävät mainiota käytännöllisyyttä.

 
Katso ŠKODA KODIAQ hinnasto.
 
 
 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot