Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Uusi ŠKODA CITIGOe iV - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi ŠKODA CITIGOe iV

Uusi ŠKODA CITIGOe iV

Ripeäliikkeinen täyssähköauto vakuuttaa nollapäästöillään

CITIGOe IV -täyssähkömallisto hinta alkaen 19 424,57 €.

Muista myös valtion sähköauton hankintatuki 2 000 €.

 

ŠKODA-malliston ensimmäinen täyssähköauto. Käytännöllistä kätevyyttä kaupunkiliikenteeseen nyt täyssähköllä. Kompaktit kaupunkimitat ja käytännöllisyys eivät sulje pois, vaan täydentävät toisiaan. ŠKODA CITIGOe iV on ennakkomyynnissä.

 

Valitse täyssähköauto

CITIGOe iV on Škodan ensimmäinen täyssähköinen sarjatuotantoautomalli. Tämä kaupunkiajossa ripeäliikkeinen auto vakuuttaa nollapäästöillään.

 

Pitkä toimintamatka

Peräti 260 kilometrin toimintamatkan ansiosta voit ajaa ympäri kaupunkia huolettomasti, vaikka koko päivän. DC-pikalatauspisteet varmistavat puolestaan pidempien matkojen sujumisen.

 

Puhdaslinjainen muotoilu

CITIGOe iV tekee vaikutuksen puhdaslinjaisilla pinnoillaan, raikkailla muodoillaan ja kookkailla sivuikkunoillaan.

 

Tyylikkäät sisätilat

Ulkomitoiltaan kompaktin CITIGOe iV:n sisätilat ovat yllättävän avarat ja täynnä hienostuneita yksityiskohtia.

 

Ajamisen mukavuus

Nauti esimerkillisestä mukavuudesta kaupungin vilkkailla kaduilla. CITIGOe iV sisältää varusteita, joita on yleensä vain suuremman kokoluokan autoissa.

 

Ensiluokkainen turvallisuus

Kaikkien ŠKODA-automallien lailla turvallisuus on asetettu etusijalle myös CITIGOe iV:ssä. Passiivinen ja aktiivinen turvallisuus ovat erinomaisella tasolla.

 

Vanteiden matkassa

CITIGOe iV:ssä on varustelusta riippuen vakiona joko 14-tuumaiset teräsvanteet Indus-kokokapseleilla tai mustat, 16-tuumaiset Scorpius-kevytmetallivanteet. 16-tuumaiset Scorpius-kevytmetallivanteet ovat saatavilla myös hopeanvärisinä.

 

Tutustu sähköllä liikkumisen eMobility-maailmaan

Sähköllä liikkumisen eMobility-aikakausi on tullut. Sähköä voimalinjassaan hyödyntävän Škodan kuljettajana voit saada monia etuja: hankintakannustimen, verohelpotuksen tai ilmaisen pysäköinnin.

 

Erinomainen liitettävyys

CITIGOe iV:ssä on monipuoliset online-palvelut ja -toiminnot. Niiden ansiosta voit esimerkiksi kytkeä auton ilmastoinnin toimintaan ja tarkastaa auton jäljellä olevan toimintamatkan mistä tahansa älypuhelimella.

 

ŠKODA CITIGOe iV -mallisto alkaen 19 988,66 € CO₂-päästöllä 0 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 145 Wh/km. ŠKODA CITIGOe iV -malliston CO₂-päästöt 0 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 145-148 Wh/km.
Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot