Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Uusi ŠKODA ENYAQ ennakkomyynnissä nyt

Uusi ŠKODA ENYAQ iV

Uusi ŠKODA ENYAQ -  Takaveto tai neliveto, toimintamatka jopa 500* km ja erinomainen ajettavuus.

Uusi ŠKODA ENYAQ

Ennakkomyynnissä nyt. 

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

SKODA ENYAQ iV -täyssähköautomallisto alkaen 43 791,89 €, CO₂-päästöllä 0 g/km, yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 15,8 kWh/100km. Täyssähköisen ENYAQ iV-malliston yhdistetty WLTP-kulutus 15,8 – 17,9 kWh/100 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Todellinen kulutus saattaa poiketa ilmoitetusta arvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus

 

 

Takaveto tai neliveto, toimintamatka jopa 500* km ja erinomainen ajettavuus.

Tunteisiin vetoava, taloudellinen ja sähköistävä: uusi ŠKODA ENYAQ iV on merkittävä vaihe Škodan sähköllä ajamisen strategiassa. Se on Škodan ensimmäinen sarjatuotantomalli, joka pohjautuu Volkswagen-konsernin täyssähköautojen MEB-perustekniikkaan. Se yhdistää Škodalle ominaiset vahvuudet kuten suuret sisätilat ja tunteisiin vetoavan muotoilun hauskaan ja ympäristövastuulliseen autolla liikkumiseen. Valittavissa on kolme akkukokoa ja viisi tehoversiota. Täyssähkö-katumaasturimalli valmistetaan Škodan päätehtaalla Mladá Boleslavissa.

 

Ensimmäinen MEB-pohjainen ŠKODA: mainio arjen ajoihin ja ympäristövastuullinen, hauska ajettava

Uusi ENYAQ iV on tyypillinen ŠKODA, mutta voimalinjaltaan täysin uusi ja erilainen. Škodan ensimmäinen täyssähköautojen skaalautuvaan MEB-perustekniikkaan pohjautuva auto soveltuu myös pitkille matkoille, sillä sen WLTP-kulutusmittauksen mukainen toimintamatka on jopa 500* kilometriä, ja sen akun voi pikaladata. Auton rakenneratkaisujen ansiosta suunnittelijoiden on ollut mahdollista loihtia ŠKODA ENYAQ iV:n sisätilat täysin uudenlaisiksi. Matkustajille ja matkatavaroille on auton kompakteihin ulkomittoihin nähden erinomaisen paljon tilaa. Muotoilu on sekä tunteita herättävä että moderni. Lisäksi ENYAQ iV:ssä on huippuluokan liitettävyysmahdollisuudet ja tietoviihdejärjestelmät, sekä tietenkin Simply Clever -ratkaisut aitoon ŠKODA-tapaan.

Škodan ensimmäinen täyssähkö-katumaasturi on 4648 mm pitkä, 1877 mm leveä ja 1618 mm korkea. Akseliväli on 2765 mm ja tavaratilan tilavuus 585 litraa. Tavaratilan kuormauskorkeus on katumaasturimalliksi matala, minkä ansiosta painavampienkin tavaroiden kuormaaminen on helpompaa.

* Kaikki mainitut arvot ovat ennakkotietoja

Škoda ENYAQ - Tarjolla kaksi vetotapaa, kolme akkukokoa ja viisi tehoversiota

 

ENYAQ iV valmistetaan Mladá Boleslavissa

ŠKODA ENYAQ iV on Volkswagen-konsernin MEB-perustekniikan ensimmäinen automalli, joka tehdään muualla kuin Saksassa. ENYAQ iV valmistetaan Škodan päätehtaalla Mladá Boleslavissa samalla tuotantolinjalla kuin skaalautuvaan MQB-perustekniikkaan pohjautuvat polttomoottoriautomallit.
 

ŠKODA ENYAQ iV:n sarjatuotanto käynnistyy vuoden 2020 lopulla. Lanseeraus eri maissa on suunniteltu alkuvuoteen 2021. Alkuvaiheessa myyntiin tulee Founder’s Edition -erikoismalli, jossa on erikoisvarustus ja muista ENYAQ-malleista erottuva ulkonäkö. Sitä tullaan valmistamaan 1895 kappaleen rajoitettu erä kunnioittamaan Škodan perustamista vuonna 1895 ja siitä kulunutta 125 vuotta.

Tarjolla kaksi vetotapaa, kolme akkukokoa ja viisi tehoversiota

Perusmalleissa on taakse asennettu moottori ja takaveto. Tämä rakenneratkaisu luo tekniikan sillan Škodan automallien historiaan. Tehokkaimmissa malleissa on eteen asennetulla toisella sähkömoottorilla toteutuva neliveto. Tehokkaimmalla ŠKODA ENYAQ iV -mallilla voidaan vetää jopa 1200 kilon perävaunua. Ympäristövastuulliseen ja hauskaan ajamiseen on tarjolla kaikkiaan viisi tehoversiota ja kolme akkukokoa. Valitusta tehoversiosta riippuu, onko autossa takaveto vai neliveto. Tehokkaiden akkujen, pienen vierinvastuksen renkaiden ja katumaasturimalliksi erinomaisen aerodynamiikan (cd alkaen 0,27) ansiosta ŠKODA ENYAQ iV:n toimintamatka on WLTP-kulutusmittauksen perusteella jopa 500* kilometriä.

Pikalatauksella akku latautuu 80-prosenttisesti jo 40 minuutissa

ŠKODA ENYAQ iV:n akku voidaan ladata kolmella eri tavalla. Tavallisesta 230 voltin kotitalouspistorasiasta akkua voidaan ladata 2,3 kW:n teholla. Julkisella tai kiinteistöön asennetulla 11 kilowatin latauslaitteella akku saadaan kätevästi ladattua vaikka yön aikana. Silloin akun lataaminen kestää akun koosta riippuen 6‒8 tuntia. Kolmantena vaihtoehtona ovat julkiset latausasemat, joiden lataustavoista nopein on 125 kW:n DC-tasavirtapikalataus. Sillä ENYAQ iV:n akun varaustilan saa nostettua 10 prosentista 80 prosenttiin jo 40 minuutissa*.

Uusi Škoda ENYAQ iv - Pikalatauksella akku latautuu 80-prosenttisesti jo 40 minuutissa

 

IV -mallisto: Sähköä voimalinjassaan hyödyntävistä automalleista tulee osa Škodan maailmaa

ŠKODA iV -malliston sähköä voimalinjassaan hyödyntävissä automalleissa yhdistyvät käytännöllinen toimintamatka, vahvasti tunteita herättävä muotoilu ja ajamisen suuri ilo. Näiden vahvuuksien lisäksi autot ovat mukavia, hiljaisia ja ympäristövastuullisia sekä samalla dynaamista voimaa antavia. Sähkömoottorin vääntö on käytettävissä heti, joten auton kiihtyvyys on jatkuvan vahvaa, eikä vaihteita tarvitse vaihtaa. Monipuoliset liitettävyysmahdollisuudet, auton kattava verkottuminen ja edistykselliset avustinjärjestelmät ovat muita tekijöitä, joiden myötä ŠKODA iV tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle. Unohtamatta uudenlaisia, loungetyylisiä ja reiluja sisätiloja.

Uusilla ENYAQ iV -malleilla ŠKODA jatkaa vuoden 2019 lopulla CITIGOe iV- ja SUPERB iV -malleilla käynnistynyttä sähköllä ajamisen strategiasuunnitelmaansa. Škodan strategian mukaan vuoden 2019 ja vuoden 2022 lopun välillä esitellään yli kymmenen erilaista iV-mallia. Nyt kun Škodan perustamisesta on kulunut 125 vuotta, on tullut aika astua sähköllä ajamisen aikakauteen ja tehdä sähköä voimalinjassaan hyödyntävistä automalleista keskeinen osa Škodan maailmaa. Škodan ajoitus on aikaan hyvin sopiva, sillä nyt tällaisilla automalleilla saavutetaan normaaleihin ajomatkoihin riittävä toimintamatka eikä hintakaan enää ole hankinnan este, ja latausasemaverkosto kehittyy jatkuvasti.

TUTUSTU SKODA -KAMPANJOIHIN

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot