Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Uusi ŠKODA KAMIQ - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ Useissa vertailuissa palkitussa crossover-katumaasturissa yhdistyvät runsaat sisätilat kompakteissa ulkomitoissa

Uusi ŠKODA KAMIQ nyt Wetterillä!

Uudessa ja useissa vertailuissa palkitussa crossoverkatumaasturissamme yhdistyvät runsaat sisätilat kompakteissa ulkomitoissa, laadukas viimeistely sekä tekninen edistyksellisyys.

G-TEC-kaasuhybridimalleihin vuoden biokaasut veloituksetta*

*Etu on voimassa 1.9.2020-31.12.2020 välisenä aikana ja hyödynnettävissä ainoastaan uusiin kauppasopimuksiin. Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 600 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa noin 15 000 km vuosittaista ajoa.

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

ŠKODA KAMIQ 

Ota rennosti. KAMIQ on urbaani crossover-katumaasturi, jossa suuremman katumaasturin edut ja erityinen ŠKODA-design on yhdistetty toisiinsa dynaamisia muotoja sekä teräviä linjoja korostaen. Auto soveltuu täydellisesti oman tiensä kulkijoille, jotka trendien seuraamisen sijaan luovat oman tyylinsä.

Uusi ŠKODA KAMIQ on Vuoden Auto Suomessa 2020.

 

Itsevarmuus

Vahvuus ja rohkeus kumpuavat aina sisimmästä. KAMIQ ei ole tässä suhteessa poikkeus, vaan sisätilan ja ulkopuolen design sulautuu tunnepitoisesti yhteen. Tyylikäs sisätila on esimerkillisen ergonominen ja täynnä laadukkaita materiaaleja.

 

Rennosti kaupunkiliikenteessä

Päivittäiset matkan kaupungin vilkkailla kaduilla voivat olla haastavia. KAMIQ tarjoaa parhaat ratkaisut kaupunkiviidakkoon, joten voit aina nauttia vaivattoman rennosta ajosta.

 

Turvasatama

Kaikkien ŠKODA-automallien tavoin myös Kamiqissa turvallisuus on etusijalla. Autoon on tarjolla jopa yhdeksän turvatyynyä, sekä lukuisia edistyksellisiä kuljettajan avustinjärjestelmiä, kuten Side Assist -kaistanvaihtovaroitin ja ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist. Täydet viisi tähteä on kiistaton todiste ŠKODA Kamiqin ensiluokkaisesta turvallisuudesta.

 

Ratkaisut sormenpäissä

ŠKODA-automallit tunnetaan ainutlaatuisista Simply Clever -ratkaisuista. Nämä edistykselliset ratkaisut helpottavat päivittäistä arkeasi, ja niitä on Kamiqissa kaikkialla. Katso itse.

 

Urheilullista ajoa napin painalluksella

ŠKODA KAMIQ perustuu skaalautuvaan MQB-perusrakenteeseen, mikä mahdollistaa edistyksellisten teknologioiden hyödyntämisen autossa. Dynaamisemmasta ajosta kiinnostuneet kuljettajat arvostavat varmasti esimerkiksi Sport-alustansäätöjärjestelmää (Sport Chassis Control) ja säätyvää iskunvaimennusta.

 

Innovaatiot ja tyylikkyys sulavasti yhdessä

Tarjolla olevaa laajaa 16-18-tuumaisten kevytmetallivanteiden valikoimaa täydentävät innovatiiviset Aero-vanteet, jotka on optimoitu minimoimaan ilmanvastus.

ŠKODA KAMIQ -mallisto alkaen 21 777,01 €, CO2-päästöllä 128 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,7 l/100 km. ŠKODA KAMIQ G-TEC-mallisto alkaen 24 341,60 €, CO2-päästöllä 101 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,7 m/100 km. ŠKODA KAMIQ-malliston CO2-päästöt 101–143 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 5,7–6,3 l/100 km. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda. /huolenpitosopimus

 

VARAA KOEAJO

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot