Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Uusi ŠKODA OCTAVIA -mallisto - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi ŠKODA OCTAVIA -mallisto

ŠKODA Simply Clever -viikko 31.8.-6.9. Wetterillä

Koe täysin uusi ja laajentunut ŠKODA OCTAVIA -mallisto

Tervetuloa tutustumaan Wetterille! 

  • Uusi OCTAVIA
  • Uusi OCTAVIA G-TEC
  • Uusi OCTAVIA IV
  • Uusi OCTAVIA RS
  • Uusi  OCTAVIA COMBI
  • Uusi OCTAVIA COMBI G-TEC
  • Uusi OCTAVIA COMBI IV
  • Uusi OCTAVIA COMBI RS
  • Uusi OCTAVIA SCOUT 4x4

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

Hinnastot

 

SIMPLY CLEVER -viikolla ennakkomyynnissä myös: ŠKODA OCTAVIA G-TEC Kaasuhybridi sekä KODA Ladattava Plug-in-hybridi

ŠKODA OCTAVIA

Vaikuttava muotoilu ja ajonautinto, joka saa hymyn nousemaan huulille. Uusi OCTAVIA on luotu täydentämään päiviäsi. Tekemään elämästäsi hieman helpompaa – ja hauskempaa. Se antaa tilaa, kun sitä tarvitset ja johdattaa turvallisesti sinne, minne olet päättänyt mennä. Oli kyse perheestä, harrastuksista tai omien unelmien toteuttamisesta, seuraa sydäntäsi ja nauti elämästä omalla tavallasi.

 

ŠKODA OCTAVIA G-TEC

Maa/biokaasua hyödyntävä ŠKODA OCTAVIA G-TEC -kaasuhybridi palkittiin IL Vuoden Auto Suomessa 2020 tunnustuksella sarjassa vuoden kaasuauto lukijoiden valintana. ŠKODA OCTAVIA G-TEC -mallissa on 96-kilowattinen (130 hv) 1.5 TSI -moottori. Combi-mallina ja Ambition- tai Style-varustelulla tarjottava ŠKODA OCTAVIA G-TEC yltää jopa yli 400 kilometrin toimintamatkaan kaasulla. Sen mahdollistavat kolme kaasusäiliötä, joihin mahtuu yhteensä 17,7 kilogrammaa maa/biokaasua. Lisäksi autossa on 9 litran bensiinisäiliö, jolla turvataan matkanteko harvan maakaasutankkausverkoston alueilla.

 

ŠKODA Octavia iv

ŠKODA OCTAVIA IV

Täysin uusi ŠKODA OCTAVIA iV - ladattava hybridi täyttää vaativimmatkin toiveet modernin auton ulkonäön, sisätilojen mukavuuden, uusimman tekniikan ja liitettävyysmahdollisuuksien osalta. OCTAVIA iV:n pehmeä ajonautinto on koettava itse.

Ladattavassa iV-mallissa perinteisen bensiinin tankkauksen rinnalla voidaan ladata auton akku. Toisin kuin huoltoasemalla tehtävään polttoaineen tankkaamiseen, auton akun lataamiseen on tarjolla useita eri mahdollisuuksia ja paikkoja: sen voi tehdä mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi kotona autotallissa, työpaikalla tai ostoskeskuksessa. 

 

Skoda Octavia RS

ŠKODA OCTAVIA RS

Voimaa huokuva muotoilu

OCTAVIN dynaamista muotoilua on korostettu entisestään mustilla yksityiskohdilla ja muilla RS-mallikohtaisilla varusteilla, joista esimerkkinä mustat, 18-tuumaiset Comet-kevytmetallivanteet.

Nauti jokaisesta ajosta

Ota kunnon ote ohjauspyörästä ja paina kunnolla kaasupoljinta. Auton syöksyessä eteenpäin tunnet 245 hevosvoiman painavan sinut tiukasti kiinni istuimeen. Auto seuraa tarkoin jokaista käskyäsi, joten voit nauttia kaarreajon jännityksestä täysin siemauksin. Tämä on täydellinen perheauto juuri sinulle.

 

ŠKODA OCTAVIA COMBI

ŠKODA OCTAVIA Combissa on riittävästi tilaa koko perheelle. Se on suunniteltu vastaamaan koko perheen tarpeita. Kaikki tarvittava mahtuu 640-litraiseen tavara-tilaan etu- ja takamatkustajien nauttiessa väljistä tavaratiloista. Lukuisat uudet avustinjärjestelmät takaavat turvallisen ajon. 

 

ŠKODA OCTAVIA COMBI G-TEC

Erityisesti bio- ja maakaasu käyttöön suunnitteltu ŠKOA OCTAVIA Combi G-tec täyttää pakokaasupäästöjen uusimpien standardien vaatimukset. Tarvittaessa se voi käyttää myös bensiiniä jos bio/maakaasu pääsee loppumaan. Voimalähteenä kahta polttoainetta käyttävä pakokaasuahdettu nelisylinterinen moottori.

 

Škoda Octavia iv

ŠKODA OCTAVIA COMBI IV 

Lähde pitkille taipaleille rauhallisin mielin

Pidemmillä matkoilla taival taittuu 1.4 TSI-bensiinimoottorilla polttoainesäiliön riittäessä satojen kilometrin ajamiseen. Auton voimanlähteiden yhteisteho on 150 kW. Maksimaalisen ajomukavuuden takaa 6-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto.

Lataa helposti kotona ja matkan päällä

Ladattavassa iV-mallissa perinteisen bensiinin tankkauksen rinnalla voidaan ladata auton akku. Toisin kuin huoltoasemalla tehtävään polttoaineen tankkaamiseen, auton akun lataamiseen on tarjolla useita eri mahdollisuuksia ja paikkoja: sen voi tehdä mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi kotona autotallissa, työpaikalla tai ostoskeskuksessa. 

 

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

Liiku päästöttömästi kaupungissa

Siirry kaupunkiajon uudelle aikakaudelle. Lataa akku ja suuntaa kaupunkiin päivittäisille asioille hiljaisuudesta ja mukavuudesta samalla nauttien. WLTP-testimenetelmän mukainen toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 60 km. Tällöin paikallisia päästöjä ei synny lainkaan.

Urheilulliset sisätilat

RS-mallissa sporttiset yksityiskohdat yhdistyvät täysin uuden OCTAVIAN moderneihin sisätiloihin. Autossa on vakiona 10,25-tuumaisella näytöllä varustettu Virtual Cockpit -mittaristo, tunnelmavalaistut ja muita hienoja varusteita.

 

ŠKODA OCTAVIA SCOUT Crossover 4x4

ŠKODA OCTAVIA SCOUT 4x4

Uuden sukupolven OCTAVIA myös offroad-henkisenä SCOUT-malliversiona. Monikäyttöisessä lifestyle-farmarissa jykevä ilme ja 15 millimetriä suurempi maavara.

Uuden sukupolven ŠKODA Octavian mallistoon sisältyy myös OCTAVIA SCOUT. Yksityiskohdiltaan jykevän, suurempimaavaraisen ja offroad-henkisen Combi-farmarimallin suosio sai alkunsa jo vuonna 2007. Nyt suosio jatkuu Škodan suosituimman automallin neljännen sukupolven myötä. Monikäyttöinen lifestyle-farmari on muuttunut muotoilultaan entistä vahvemmin tunteisiin vetoavaksi ja entistäkin tilavammaksi.

ŠKODA OCTAVIA -mallisto alkaen 25 911,94 €, CO-päästöllä 117 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,2 l/100 km. ŠKODA OCTAVIA COMBI -mallisto alkaen 26 877,49 €, CO-päästöllä 120 g/km ja yhdistetyllä WLTPkulutuksella 5,3 l/100 km. ŠKODA OCTAVIA -malliston CO-päästöt 22 – 156 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 1,0 – 6,9 l/100 km.
 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot