Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Uusi ŠKODA Scala - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi ŠKODA Scala

Scala on uusi ŠKODA

Upeat mittasuhteet ja sulavat linjat ihastuttavat

G-TEC-kaasuhybridimalleihin vuoden biokaasut veloituksetta*

*Etu on voimassa 1.9.2020-31.12.2020 välisenä aikana ja hyödynnettävissä ainoastaan uusiin kauppasopimuksiin. Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 600 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa noin 15 000 km vuosittaista ajoa.

 

Aina valmis uuteen.

ŠKODA Scala vie Škodan muotoilun uusiin ulottuvuuksiin ja mukautuu elämäsi muutoksiin. Mihin ikinä elämä vie, Scala on aina valmis uuteen.

ŠKODA SCALA -mallisto alkaen 20 417,7 €. Tervetuloa koeajamaan!

 

Uusi uljas maailma

Täysin uuden ŠKODA Scalan myötä automerkki siirtyy päättäväisin askelein eteenpäin. Auton hienostuneissa muodoissa valo ja varjot vaihtelevat kauniisti ajattoman muotoilun yhdistyessä urheilulliseen luonteeseen. Dynaamisen olemuksen kruunaa esimerkillinen käytännöllisyys, joka tekee autosta täydellisen kumppanin elämän eri vaiheisiin.

Scala sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole ollut aiemmin tarjolla perheautokokoluokan hatchback-malleissa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

Sitä on Simply clever. Sitä on ŠKODA.

 

VARAA KOEAJO

 

ŠKODA SCALA -mallisto alkaen 20 417,7 €, CO₂-päästöllä 125 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,5 l/100 km. ŠKODA SCALA G-TEC -mallisto alkaen 23 156,62 €, CO₂-päästöllä 99 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,5 mᶟ/100 km. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot