Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Uusi ŠKODA Scala - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi ŠKODA Scala

Scala on uusi ŠKODA

Upeat mittasuhteet ja sulavat linjat ihastuttavat

 

Aina valmis uuteen.

ŠKODA Scala vie Škodan muotoilun uusiin ulottuvuuksiin ja mukautuu elämäsi muutoksiin. Mihin ikinä elämä vie, Scala on aina valmis uuteen.

 

Katso Škoda Scala hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

VARAA KOEAJO

 


 

Uusi uljas maailma

Täysin uuden ŠKODA Scalan myötä automerkki siirtyy päättäväisin askelein eteenpäin. Auton hienostuneissa muodoissa valo ja varjot vaihtelevat kauniisti ajattoman muotoilun yhdistyessä urheilulliseen luonteeseen. Dynaamisen olemuksen kruunaa esimerkillinen käytännöllisyys, joka tekee autosta täydellisen kumppanin elämän eri vaiheisiin.

Scala sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole ollut aiemmin tarjolla perheautokokoluokan hatchback-malleissa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

Sitä on Simply clever. Sitä on ŠKODA.

 


 

Muotoilu

Hyvässä muotoilussa järki ja tunteet yhdistyvät. Aivan kuten Scalassa. Tämä luonteeltaan urheilullinen perheautokokoluokan hatchback-malli edustaa Škodan uutta muotokieltä. Samalla siinä korostuu voimakas suhde Škodan omiin perinteisiin ja historiaan.

 

Voit korostaa Scalan sporttisuutta ja yksilöllisyyttä valitsemalla autoosi tyylikkään mustia varusteita. Saatavilla on esimerkiksi panoraamalasikatto, musta kattospoileri, alemmas jatkettu takalasi ja 18-tuumaiset Vega Aero -kevytmetallivanteet, jotka parantavat auton aerodynaamisuutta entisestään.

 

Valaisemisen lisäksi valo tekee myös paljon muuta. Se inspiroi. Ainutlaatuisten ajovalojen ja kapeiden pitkien takavalojen ansiosta auto on heti tunnistettavissa. Valojen kristallimainen muotoilu ja integroidut ledit ilmentävät tšekkiläisen kristallinvalmistusperinteen ja modernin tekniikan täydellistä sulaumaa.

 


 

Sisätilat

 

Scalan sisätilat tekevät vaikutuksen heti sisään astuttaessa. Ylellinen sisätila ihastuttaa sulavalinjaisella muotoilulla, poikkeuksellisella tilavuudella ja huippuluokan digitekniikalla.

Muunneltavassa digitaalisessa Virtual Cockpit -mittaristossa voidaan ajotietokoneen tietojen ohella näyttää myös muita tietoja, kuten navigoinnin näkymä. Valittavissa on viisi erilaista näyttönäkymää (kuvassa Modern), joista voit valita haluamasi vaihtoehdon monitoimiohjauspyörän näppäimellä. Scalan Virtual Cockpit -mittaristossa on 10,25 tuuman näyttö.

Tunnelmavalaistuksella teet matkustamosta vieläkin viihtyisämmän. Valaistuksen väriksi on valittavissa valkoinen, punainen tai oranssi.

Scalan sisätilan materiaalit ovat korkealaatuisia, ja viimeistelyssä näkyy huolellinen työnjälki. Tarjolla on runsaasti erilaisia verhoilu- ja koristelistavaihtoehtoja, joiden avulla korostat autosi yksilöllistä luonnetta. Kattoverhoukseen saatavilla oleva USB C -lisäliitäntä soveltuu mainiosti esimerkiksi tuulilasiin kiinnitetyn liikennekameran lataamiseen.

 

 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot