Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Uusi ŠKODA SUPERB iV - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi ŠKODA SUPERB iV

Skoda Superb iV Wetteri uudet autot

Uusi ŠKODA SUPERB iV

ŠKODA-malliston ensimmäinen ladattava plug-in hybridi

Nopea lataus, pitkä toimintamatka sähköllä ja houkutteleva mukavuus - näistä on tehty mallistomme ensimmäinen ladattava plug-in hybridi. Lisätään tähän vielä hienostunut muotoilu ja moderni tekniikka, niin paketti on vastustamaton.

ŠKODA SUPERB iV -mallisto alkaen 39 832,41 €.

 

VARAA KOEAJO

 

Ensimmäinen ladattava hybridimme

ŠKODA SUPERB iV:n konepellin alta löytyy edistyksellinen sähköä hyödyntävä voimalinja, jossa sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin parhaat puolet yhdistyvät ympäristövastuulliseksi ja dynaamiseksi kokonaisuudeksi.

 

Matkantekoa iV-tyylillä

Hiljasta ajamista kaupungissa paikallisia päästöjä tuottamatta ja rentoa maantiematkustamista satojen kilometrien verran - huolettomana kumppanina ŠKODA SUPERB iV.

 

Innovaatioita pursuava

Ladattavasta iV-hybridistä on tarjolla varustelultaan neljä erilaista versiota: Ambition, Style, L&K ja SportLine. Valitse niistä sinulle parhaiten sopiva, ja saat mieltymystesi mukaisen vakiovarustuksen, sekä myös tietyt iV-kohtaiset varusteet. Tarjolla on myös runsaasti ylellisiä lisävarusteita.

 

Tutustu sähköllä liikkumisen maailmaan

Sähköisen liikkuvuuden aikakausi on koittanut. Sähköä voimalinjassaan hyödyntävän Škodan kuljettajana voit saada monia etuja: hankintakannustimen, verohelpotuksen tai ilmaisen pysäköinnin. Kannattaa katsoa tarkemmin.

 

ŠKODA SUPERB iV -mallisto alkaen 39 832,41 € CO₂-päästöllä 32 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,4 l/100 km. ŠKODA SUPERB iV-malliston CO₂-päästöt 31–33 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 1,4–1,5 l/100 km.
Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot