Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Valikoituihin Škoda-malleihin korkotarjous 0,99% + kulut - Ajankohtaista Wetterillä

Valikoituihin Škoda-malleihin korkotarjous 0,99% + kulut

ŠKODA OCTAVIA

Valikoituihin Škoda-malleihin korkotarjous 0,99% + kulut

Nyt saat valikoituihin Škoda-malleihin edullisen korkotarjouksen 0,99 % kuluineen. Korkotarjous voimassa uusiin tilaus- ja kauppasopimuksiin ja on voimassa ajalla 1.1.-29.2.2024. Etu ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Korkotarjous koskee Octavia- ja Fabia -mallistoa sekä rajoitettua erää Scala- ja Kamiq -malleja. Etu koskee vain uusia kauppasopimuksia.Tutustu alta lisää Škoda-malleihin.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

Hinnastot

 


 

Korkotarjous 0,99% + kulut koko Škoda Octavia -mallistoon

Korkotarjous 0,99% + kulut koko Škoda Octavia -mallistoon

 

Škoda Octavia Combi iV

Pitkille taipaleille rauhallisin mielin.

Lataa akku ja suuntaa kaupunkiin päivittäisille asioille hiljaisuudesta ja mukavuudesta nauttien. Pidemmillä matkoilla taival taittuu 1.4 TSI-bensiinimoottorilla polttoainesäiliön riittäessä satojen kilometrin ajamiseen. Auton voimanlähteiden yhteisteho on 150 kW. Maksimaalisen ajomukavuuden takaa 6-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto.

Toimintamatka sähköllä jopa 60km.

 

Lataa helposti kotona ja matkan päällä

Ladattavassa iV-mallissa perinteisen bensiinin tankkauksen rinnalla voidaan ladata auton akku. Toisin kuin huoltoasemalla tehtävään polttoaineen tankkaamiseen, auton akun lataamiseen on tarjolla useita eri mahdollisuuksia ja paikkoja: sen voi tehdä mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi kotona autotallissa, työpaikalla tai ostoskeskuksessa.

 

Tutustu Škoda Octavia -mallistoon

 
Škoda Octavia Combi ladattava hybridi 1.4. TSI PHEV Ambition iV DSG autom. alk. 38 633,32 €, CO₂-päästöllä (WLTP) 23 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,0 l/100 km. Škoda Octavia Combi ladattavan hybridimalliston CO₂-päästöt (WLTP) 23-28g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 1-1,3 l/100 km. Tätä mallia koskeva esimerkki rahoitustarjouksesta: rahoitettava osuus 38 633,32 €, luoton perustamiskulu 399€, käsittelymaksu 15 €/kk, rahoituskorko 0,99%, kuukausierä 675,22 €/kk, kuukausierien määrä 60. Todellinen vuosikorko 2,32%, toteutunut luottohinta yht. 40 912,29 €. Laskelma on tehty olettaen, että luottoaika on 60 kuukautta ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin saman määräisinä erinä yhden kuukauden välein. Luoton myöntäminen edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö esimerkiksi: Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA. Voimassa uusiin tilaus- ja kauppasopimuksia ja on voimassa 29.2.2024 asti. Ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Korkotarjous koskee Octavia- ja Fabia -mallistoa sekä rajoitettua erää Scala- ja Kamiq -malleja. Etu koskee vain uusia kauppasopimuksia. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

 


 

Korkotarjous 0,99% + kulut koko Škoda Fabia -mallistoon

Korkotarjous 0,99% + kulut koko Škoda Fabia -mallistoon

Mahtava ajettavuus, kattava mukavuus- ja turvallisuusvarustelu, luokkansa suurin tavaratila – Škoda Fabia tarjoaa kaikki Škoda-mallistoon liitetyt ominaisuudet järkevässä koossa. Ihastu vakiovarusteiseen 8” digimittaristoon ja tutustu uusiin varustetasoihin meillä!

 

Täysin uusi FABIA näyttää ŠKODA-muotokielen uuden suunnan. Olemus huokuu samalla sekä itsevarmuutta että lämminhenkisyyttä. Auto on suunniteltu siten, että kiinnostavia yksityiskohtia löytyy joka puolelta. Lisäksi ilmanvastuskerroin alkaen 0,28 on pienin tässä kokoluokassa.

 

Tutustu lisää Škoda Fabia -malliin.

 

Škoda Fabia 1.0 TSI 95 Essence alk. 19 997,57 €, CO₂-päästöllä (WLTP) 113 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,0 l/100 km. Škoda Octavia Fabia -malliston CO₂-päästöt (WLTP) 113-124g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 5,0-5,5 l/100 km. Tätä mallia koskeva esimerkki rahoitustarjouksesta: rahoitettava osuus 19 997,57 €, luoton perustamiskulu 399€, käsittelymaksu 15 €/kk, rahoituskorko 0,99%, kuukausierä 356,75 €/kk, kuukausierien määrä 60. Todellinen vuosikorko 3,58%, toteutunut luottohinta yht. 21 803,85 €. Laskelma on tehty olettaen, että luottoaika on 60 kuukautta ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin saman määräisinä erinä yhden kuukauden välein. Luoton myöntäminen edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö esimerkiksi: Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA. Voimassa uusiin tilaus- ja kauppasopimuksia ja on voimassa 29.2.2024 asti. Ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Korkotarjous koskee Octavia- ja Fabia -mallistoa sekä rajoitettua erää Scala- ja Kamiq -malleja. Etu koskee vain uusia kauppasopimuksia. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

 


 

Korkotarjous 0,99% + kulut rajoitettuun erään Škoda Scala- ja Kamiq -malleja

 

Korkotarjous 0,99% + kulut rajoitettuun erään Škoda Scala- ja Kamiq -malleja

Etu koskee mallivuoden 2023 -malleja.

Škoda Kamiq Explore Edition on erinomaisesti varusteltu, vankka ja kompakti katumaasturi. Škoda Scala Explore Edition on täydellisen tasapainoinen valinta. Tutustu alta erikoismallien varusteluihin,

 

Erikoismallin varusteet:

Automaatti-ilmastointi, kaksialueinen

8" värillinen kosketusnäyttö

17" kevytmetallivanteet

Lämmitettävä ohjauspyörä

Sähkötoimiset sivuikkunoiden nostimet edessä ja takana

Pysäköintitutka takana

2 USB-C-liitintä edessä ja 2 takana

Sadetunnistin

Uniikki istuinverhoilu

 

Tutustu lisää Škoda Scala ja Kamiq Explore Edition -malleihin.

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot