Etusivu Uudet autot Subaru - Uudet autot Subaru BRZ - Ajankohtaista Wetterillä

Subaru BRZ

Subaru BRZ

Subaru BRZ

Sisätilat

Istuttuasi autoon, tunnet sen välittömästi: erityisen luontevan BRZ:n ja kuljettajan välisen yhteistyön. Keskeistä on sisätilan selkeys sekä pelkistettyjen ja keskeiselle paikalle sijoitettujen hallintalaitteiden helppokäyttöisyys.

Tekniikka

Subaru BRZ on varustettu uusimman sukupolven boxermoottorilla, joka on tehokas ja vahva. Uusi 2-litrainen moottori on kompaktimpi ja se on sijoitettu alemmas ja lähemmäksi ohjaamoa. Moottorin uusi ominaisuus on kaksivaiheinen suoraruiskutus, joka lisää tehoa ja vähentää polttoaineen kulutusta.

Lyhytvälitteinen 6-vaihteinen manuaalivaihteisto on laadukas ja urheilullinen. Vaihtoehtona on myös 6-vaihteinen automaattivaihteisto, jossa on monipuoliset ominaisuudet: mm. vaihteisto reagoi automaattisesti kierrosluvun laskiessa ja vaihde vaihtuu automaattisesti alempaan voimakkaan jarrutuksen yhteydessä. Ohjauspyörän vaihteenvalitsimella vaihteen vaihdon voi tehdä myös manuaalisesti.

Suurlujuusteräksisen korin yksinkertaisen rakenteen ansiosta runko on vahvempi ja kevyempi. Korin painoa vähentää osaltaan myös alumiininen konepelti.

Erillisjousitus tekee Subaru BRZ:sta ketterän ja urheilullisen. Etujousituksen McPherson-joustintuet parantavat auton hallittavuutta kaarteissa ja mutkissa. Tämäntyyppinen jousitus vie vähemmän tilaa, joten moottori on mahdollista sijoittaa alemmas. Takajousituksen kaksoiskolmiotuet varmistavat parhaan mahdollisen otteen tien pintaan.

Todella hyvä pito on Subaru BRZ:n vahvimpia ominaisuuksia. Edistyksellinen Torsen takatasauspyörästö on vastaava kuin Subaru STI Racing -mallin takatasauspyörästö. Huonoilla teillä tasauspyörästö antaa parhaan pidon tiehen ja on siksi turvallinen.

*Torsen on JTEKT Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

Turvallisuus

Vehicle Stability Control (VSC)

Edistyksellinen elektroninen ajonvakautusjärjestelmä varmistaa auton varman hallinnan haasteellisimmissakin tilanteissa vakauttaen auton käytöstä jarrujärjestelmän avulla. Järjestelmässä on ajonvakautus ja luistonesto.

Subaru BRZ hinnat alkaen

BRZ (WLTP) 42 423,21 €6

BRZ (WLTP) 45 870,22 €

Subaru - Heti toimitukseen -uudet autot