Etusivu Uudet autot Subaru - Uudet autot Subaru Impreza - Ajankohtaista Wetterillä

Subaru Impreza

Imprezaa on ilo ajaa ja katsella. Autossa yhdistyy taidokkaasti suorituskyky, ammattitaito ja turvallisuus kaikkien aistien miellyttämiseksi.

Subaru Impreza

KETTERÄ, MONIPUOLINEN JA TYYLIKÄS. AIVAN KUTEN SINÄKIN.

Kori

Imprezaa on ilo ajaa ja katsella. Autossa yhdistyy taidokkaasti suorituskyky, ammattitaito ja turvallisuus kaikkien aistien miellyttämiseksi. Jokaisella kaarteella, pinnalla ja muotoiluviivalla on selvä ja erityinen tarkoitus auton muodon ja toiminnon kannalta. Se on edistyksellinen ja kehittynyt osoitus Subarun suunnittelusta - ja liikkuva symboli siitä, mitä Impreza on aina edustanut.

Sisätilat

TYYLIÄ, MUKAVUUTTA JA NAUTINTOA KAIKILLE.

Uudentasoisen hienostuneisuuden ansiosta Imprezan hiljainen matkustamo on täynnä sileitä, muotoiltuja pintoja ja tarkkoja yksityiskohtia. Imprezasta uhkuu elegantti, urheilullinen muotoilu ja sen matkustamo tuntuu entistä tilavammalta. Kaikki matkustajat voivat nauttia Imprezan etu- ja takaistuintilasta myös pitkillä matkoilla.

Teknikka

Subaru-brändi muodostuu Subarun teknologioista, jotka tarjoavat Subarulle yksinomaisen, ainutlaatuisen ajotuntuman. Näiden ydinjärjestelmien avulla Subarun ajoneuvot täyttävät suorituskykyä, mukavuutta, turvallisuutta ja luotettavuutta koskevat standardinsa tarjoten samalla lupaamaansa nautintoa ja mielenrauhaa kaikille matkustajille. Boxer-moottorissa sylinterit ovat vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin ja männät liikkuvat toisiinsa nähden vastakkaisiin suuntiin. Subaru on käyttänyt SUBARU BOXER -moottoreita yli 50 vuoden ajan johtuen sen monista eduista verrattuna muihin moottorityyppeihin. Boxer-moottorit tarjoavat kestävyyttä ja luotettavaa suorituskykyä.

Turvallisuus

KIIREISEEN ELÄMÄÄN. ELÄ TÄYTTÄ ELÄMÄÄ. JUST NAGU SINA

Mihin tahansa menetkin, mitä tahansa teetkin, Impreza tarjoaa sinulle ja matkustajillesi turvallisuutta ja toimivuutta. Subarun teknologian tukema Impreza tarjoaa mukavuutta ja mielenrauhaa kuljettajille ja matkustajille. Impreza on luotettava kumppani, jonka avulla suoriudut tulevista haasteista.

Malli, hinnat alken

1.6i Base (WLTP) 27 587,90 €

1.6i Active (WLTP) 30 415,40 €

Subaru - Heti toimitukseen -uudet autot