Etusivu Uudet autot Subaru - Uudet autot Subaru Levorg - Ajankohtaista Wetterillä

Subaru Levorg

Subaru Levorg

Subaru Levorg

Kori

On paikka, jossa suunnittelu ja tekniikka kohtaavat ja jossa muoto ja toiminnallisuus ovat tasa-arvoiset. Levorg on syntynyt juuri siellä yhdistäen käytännöllisen toiminnallisuuden ja silmää hivelevän estetiikan.

Sisätilat

Sisätila ei ole mikä tahansa auton sisätila, vaan sinulle suunniteltu viihtyisä ympäristö. Aivan kuin toimistossa, kotona tai muissakin tiloissa, joissa vietät paljon aikaa, voit olla tyytyväinen Levorgin sisätilojen pehmeältä tuntuviin, ajomukavuutta parantaviin materiaaleihin, joiden laatu kestää. Sisätilat huokuvat hyvää makua ja tyyliä – kuten muutkin valintasi.

Eyesight

Kokonaisvaltainen turvallisuutta edistävä tekniikka on tärkeää Subarulle. Olemme kehittäneet huippuluokkaisen EyeSight-kamerajärjestelmän. EyeSight-järjestelmän kamerat tarkkailevat tietä toisen silmäparin tavoin. Järjestelmän kaksi erinomaisella kuvantunnistuksella varustettua stereokameraa kuvaavat kolmiulotteista värikuvaa lähes yhtä tarkasti kuin ihmissilmä. Kahden kameran kuvien avulla muotoja, nopeuksia ja etäisyyksiä havainnoiva järjestelmä tunnistaa autojen lisäksi moottoripyörät, polkupyörät ja jalankulkijat. Kun järjestelmä havaitsee mahdollisen vaaran, se varoittaa kuljettajaa ja myös jarruttaa tarvittaessa onnettomuuden välttämiseksi. Ajoturvallisuutta tehostava EyeSight-järjestelmä avustaa kuljettajaa ympäristön tarkkailemisessa ja parantaa turvallisuuden tunnetta ajettaessa.

Tekniikka

SUBARU BOXER -moottoriperheen uusin jäsen, turboahdettu 1,6-litrainen suorasuihkutusmoottori, on tasapainoinen yhdistelmä tehokkuutta ja suorituskykyä. Suorasuihkutuksen ja TwinScroll-turboahtimen yhdistelmä lisää tehoa ja pienentää polttoaineenkulutusta, vaikka iskutilavuus on aiempiin sukupolviin verrattuna pienempi.

Turvallisuus

Monet niistä ominaisuuksista, jotka tekevät Levorgista nautinnollisen ajaa, auttavat myös kuljettajaa välttämään vaaratilanteet. Entistä ennakoitavampi käsiteltävyys sekä parempi hallinta ja näkyvyys parantavat kuljettajan mahdollisuuksia estää onnettomuuksia.

Subaru Levorg hinnat alkaen

GT (NEDC) 37 805,68 €

GT-N (NEDC) 42 017,06 €

Subaru - Heti toimitukseen -uudet autot