Etusivu Uudet autot Subaru - Uudet autot Subaru Outback - Säästä jopa 3.338€ - Ajankohtaista Wetterillä

Subaru Outback - Säästä jopa 3.338€

Subaru outback - säästä jopa 3.338€!

Subaru Outback - Säästä jopa 3.338€

Valmiina talveen 

Turvallisesti lumille neliveto vakiona! 

 

Subaru Outback

TIlava. Kestävä. Turvallinen. 

Outback on kaikkea mitä Subarun omistaja rakastaa. Se on vertaansa vailla turvallisuuden, tilojen ja vetokyvyn suhteen. Ihanteellinen niille, jotka etsivät autoa, joka sopii kaikkiin perheen aktiviteetteihin, suuriin tai pieniin.

Aina nelivetoinen. 

Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys. Nelivetoisella autolla ajovakaus on hyvä ja käyttäytyminen loogista ja johdonmukaista. Se tekee ajamisesta turvallisempaa ja vakaampaa.

Maailman johtava kuljettajan avustinjärjestelmä.

EyeSight on ylimääräinen silmäpari eli kaksi kameraa, jotka seuraavat auton etenemista. EyeSight on 30 vuoden kehityksen tulos. Autot, joissa on EyeSight vähentää onnettomuusriskin puoleen ja estävät peräänajoista 84%.

Keskity toimintaan. 

Outback tarjoaa paljon mahdollisuuksia, jotka helpottavat elämää. Takaovien leveät askeleet auttavat kurottamaan kattokuormaan. Ssäilytyslokeroita ja juomatelineitä riittää. Huomattava on myös se, ettäluokkansa tilavimmilla takaistuimilla on myös säädettävät selkänojat.

 

Subaru Forester active varustetasolla alk. 37.778,45€

 

Kampanja on voimassa 31.12.2020 saakka, Kampanjat koskevat uusia tilauksia ja rajattua erää autoja. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai sopimuksiin.

Subaru - Heti toimitukseen -uudet autot