Etusivu Uudet autot Subaru - Uudet autot Täysin uusi Subaru Forester e-Boxer - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Subaru Forester e-Boxer

Subaru Forester e-Boxer Wetteri uudet autot

Täysin uusi Subaru Forester e-Boxer

Erilainen hybridi

Esittelyssä täysin uudistunut Forester. Niin sisältä kuin ulkoa täysin uudistettu Forester tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta, turvallisuutta ja monikäyttöisyyttä, joiden ansiosta se tukee sinua kaikissa päivän seikkailuissa - ja kannustaa suuntaamaan kohti uusia.

Kestävä ja kompakti kori on helposti liikuteltava mutta samalla tilava ja mukava sisältä. Foresterin kyydissä voit luottaa siihen, että kaikki nauttivat matkasta.

Uusi Subaru Forester on Euro NCAP -voittaja - kaikkien aikojen paras tulos lapsiturvallisuudesta!

Subaru Forester e-Boxer alk. 39.999,51€ (sis. toimituskulut 600€). 

 


Katso video: Forester e-Boxer

 

e-Boxer - uuden Subaru-sukupolven voimalinjajärjestelmä.

Järjestelmässä sähkömoottoriavusteisuus yhdistyy Subarun kahteen ydinteknologiaan: Boxer-moottoriin ja symmetriseen AWD-nelivetojärjestelmään. Uudessa e-BOXER-mallistossa alhaisen painopisteen suorituskyky yhdistyy symmetrisen AWD-nelivetojärjestelmän vakauteen ja tehokkuuteen.

Sen pieni mutta tehokas sähkömoottori on sijoitettu lähelle ajoneuvon painopistettä, kun taas akku ja muut osat sijaitsevat taka-akselin yläpuolella. Bensiinimalliin verrattuna uudistuneen e-BOXERin painopiste sijaitsee entistäkin matalammalla ja ajoneuvon etu- ja takapaino jakautuvat tasaisemmin, minkä ansisota se tarjoaa parempaa ajotehoa ja vakaampaa ajotuntumaa, turvallisuudesta tinkimättä. Hybridinä, tietenkin.

 

Sisätilat - mukavuutta jokaiselle.

Täysin uudistunut Forester tarjoaa mukavuutta jokaiselle matkustajalle istumapaikasta riippumatta. Se todistaa käytännöllisyytensä jo ennen autoon astumista, sillä oviaukot on suunniteltu erityisesti takaamaan jokaiselle helppo astuminen auton sisään ja siitä ulos.

Auton sisällä huomaat ensimmäiseksi laajennetun ja tilavan matkustamon ja sen monet kätevät ominaisuudet, esimerkiksi selkänojien taskut ja parannettu takaosan ilmanvaihto. Hiljaiset sisätilat vaimentavat tien melua ja tärinää, joten kaikki autossa olijat voivat nauttia yhteisestä laatuajasta tien päällä.

 

X-MODE - tehokkuutta, johon voit luottaa. Suorituskykyä, jonka voit tuntea.

Täysin uudistunut Forester tarjoaa miellyttävää ajonautintoa, hyvää ohjaustuntumaa sekä erinomaista ajomukavuutta - toisin sanoen täydellistä ajovarmuutta. Forester on katumaasturikorkeudestaan huolimatta vakaa ja turvallinen kaarteissa, ja se on suunniteltu erityisesti ehkäisemään väsymystä pitkillä ajoseikkailuilla.

Näin se tarjoaa ajonautintoa jokaiselle. Kaikkiin malleihin vakiovarusteena kuuluva symmetrinen nelivetojärjestelmä sekä edelleen kehitetty X-MODE-järjestelmä auttavat sinua saavuttamaan päämääräsi mukavasti ja levollisin mielin.

 

VARAA KOEAJO

 

Subaru Forester e-Boxer alk. 44.993,13 €. Vetopaino jopa 1 870 kg.

Subaru - Heti toimitukseen -uudet autot