Etusivu Uudet autot Subaru - Uudet autot Uusi Subaru XV - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Subaru XV

Subaru XV.

X-tra turvallinen. X-tra varustelu. X-tra kaikkea.

Se mikä muilla on lisävarusteena, on meillä vakiona. Emme koskaan tingi turvallisuudesta, etenemiskyvystä tai mukavuudesta. Tarjoamme aina parasta mitä meillä on vakiovarusteina kaikissa autoissamme, myös uudessa Subaru XV:ssä. Siksi meidän ja asiakkaidemme suhde on muodostunut ainutlaatuiseksi ja siitä olemme hyvin ylpeitä.

Katso Subaru XV-mallin hinnasto.

 

Aina vakiona:

 • Maailman johtava kuljettajan avustinjärjestelmä EyeSight
 • Jatkuva neliveto
 • Automaattinen hätäjarrutus
 • Lineartronix-automaattivaihteisto
 • Mukautuva vakionopeuden säädin
 • e-Boxer-moottori 150x17 hv (194+66 Nm)

 

VARAA KOEAJO

 


 

Kaikki mitä tarvitset kompaktissa muodossa

Subaru XV:ssä on kaikki mikä tekee Subarusta Subarun. Neliveto, korkea maavara, hyvät sisätilat, kestävä laatu kuljetuskyky ja korkeat turvallisuusominaisuudet. Malli on tehty Subarun uudelle alustalle ja on ansainnut Euro NCAP:ssa Luokkansa turvallisin auto -tittelin.

Maailman johtava kuljettajan avustinjärjestelmä

EyeSight on ylimääräinen silmäpar eli kaksi kameraa, jotka valvovat auton etenemistä. EyeSight on 30 vuoden kehityksen tulos. Autot, joissa on EyeSight ovat puolet harvemmin osallisina onnettomuuksissa ja estävät peränajoista 84%.

Aina nelivetoinen

Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys. Nelivetoisella autolla ajovakaus on hyvä ja käyttäytyminen loogista ja johdonmukaista. Se tekee ajamisesta turvallisempaa ja vakaampaa.

Keskity toimintaan

Subaru XV tarjoaa monia elämää helpottavia toimintoja. Vankka ja kestävä rakenne osoittavat, että auto on tehty käytettäväksi. Korkean maavaran ansiosta autoon on helppo päästä ja sen ympärillä on helppo liikkua.

 


 

Sähköavusteinen Boxer-mottori

E-Boxerissa olemme onnistuneet parantamaan jo entuudestaan hyviä ominaisuuksia ja lisäksi hienosäätäneet piirteitä, joita autojemme omistajat arvostavat eniten.

Sähkömoottorin lisäämistä taka-akselin päälle ei edes harkittu, sillä se olisi muuttanut ominaisuuksia huonompaan suuntaan. Sen sijaan päätimme sijoittaa sähkömoottorin vaihteiston sisälle. Näin saatoimme säilyttää nelivetomme entisellään – jatkuvana ja symmetrisenä.

 • Neliveto - jatkuva ja symmetrinen
 • Enimmäisvetokyky 1 270 kg
 • Yli 11 % pienempi polttoaineenkulutus
   

 

Loppuun asti ajateltu, sisältä ja ulkoa

Suuret ikkunat ja kapeat pilarit antavat Subaru XV:lle luokkansa parhaan kokonaisnäkyvyyden ja tekevät ajamisesta turvallisempaa ja rennompaa. Ympäristön täydellinen hallinta sekä loogisesti sijoitetut ja helposti luettavat ajonhallintalaitteet.

Sinun matkasi alkaa auton sisällä

Suuret lasi-ikkunat ja kapeat pilarit antavat Subaru XV:lle luokkansa parhaan kokonaisnäkyvyyden ja tekevät ajamisesta turvallisempaa ja rennompaa. Ympäristön täydellinen hallinta sekä loogisesti sijoitetut ja helposti luettavat ajonhallintalaitteet ovat Subarun erityispiirteitä ja lisäksi erinomaisia esimerkkejä ensisijaisista turvallisuustekniikoista.

Anna tilaa intohimoillesi

Hiihtäminen, pyöräily, koirat, metsästys, kalastus tai luonto. Me kaikki innostumme eri asioista. XV mukautuu tarpeittesi mukaan tarjoten enemmän tilaa matkustajille tai tavaroille.

 

 

 

Kulutus 8 l/100 km (Eu-yhd.) CO2-päästöt 180 g/km (WLTP). Kuvan auto erikoisvarustein.Subaru tehdastakuu: 3 vuotta/100.000 km. Subaru lisäpalvelut: Subaru Vakuutus ja Subaru Assistance.

Subaru - Heti toimitukseen -uudet autot