Etusivu Uudet autot Suzuki Kesäetu rajattuun erään Suzuki-malleja.

Kesäetu rajattuun erään Suzuki-malleja.

Suzuki S-Cross

Kesäetu rajattuun erään Suzuki-malleja.

Taloudellinen itselataava täyshybridi tai 48V kevythybridi

Suzuki S-Crossin itsevarma SUV-muotoilu ja älykkäät turvavarusteet ovat vasta alkua. S-Crossissa on paljon tilaa ystäville, perheelle ja tavaroille. AllGrip Select -nelivetojärjestelmän avulla ajat turvallisesti niin mökki- kuin moottoritietä. S-Cross on saatavilla erittäin taloudellisena automaattivaihteisena itselataavana hybridinä tai manuaalivaihteisena kevythybridinä. S-Cross täyttää mainiosti niin arjen työmatka- kuin vapaa-ajan viikonloppumatkavaatimuksetkin.

  • Näyttävä SUV-muotoilu
  • Itselataava täyshybridi tai 48V kevythybridi
  • Allgrip Select -neliveto
  • Vetokyky jopa 600/1500 kg (jarruton/jarrullinen)
  • Huippuvarustelu
  • Kesäetuna - 2000€

Katso Suzuki S-Cross hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Suzuki-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Suzuki Vitara

Näyttävän näköinen Vitara

Vitara on kiitelty neliveto, joka on nyt saatavilla taloudellisella automaattivaihteisena itselataavana hybridinä. Vitaran runsas vakiovarustelu ja kattava turvavarustelu yllättävät vaativammankin autoilijan. Mutta kun katsot hieman tarkemmin, huomaat, että se on myös tyylikäs ja hienostunut.

 

Voimakas Across

Suzuki-malliston lippulaivaksi on saapunut aivan uusi katumaasturi Across, joka on kaikkia muita Suzuki-malleja kookkaampi ja tehokkaampi. Hyvän ensivaikutelman tekeminen on aina tärkeää, mutta mieleen jäävän vaikutelman tekeminen on vaikeaa. Ero on yksityiskohdissa.

 

Suzuki Across

Kookkaampi ja tehokkaampi

Suzuki Across 4×4 Plug-in Hybrid on moderni kaupunkimaasturi, jonka Plug-in-hybriditekniikka ja neliveto tarjoavat uskomattoman suorituskyvyn ja henkeäsalpaavan ajonautinnon taloudellisuudesta tinkimättä. Ole omanlaisesi. Acrossissa yhdistyvät katumaasturin särmikkäät piirteet, urheilulliset yksityiskohdat ja erottuva keula – tämä auto huomataan.

  • Polttoaineen yhdistetty kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat vain 1,0 l/100km* ja 22 g/km*.
  • Pelkällä sähköllä jopa 75 km

 


*Etu koskee vain uusia asiakastilauksia automaattivaihteisiin Vitara-, S-Cross-, sekä Across-malleihin 30.9.2023 asti. Etu ei ole voimassa muiden mahdollisten asiakasetujen kanssa. Takuu 3 vuotta tai 100 000 km.