Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Ajankohtaisia Volvo etuja

Ajankohtaisia Volvo etuja

Sähköautolle vakuutus Volvia Vakuutus sähköautoille

Ajankohtaisia Volvo etuja

Sähköautolle vakuutus

Volvia Vakuutus sähköautoille

Volvia Vakuutuksen hankkiessasi saat Volvon sähköautoille suunnitellun turvan, joka on tukenasi niin tien päällä, latauspisteellä kuin korjaamollakin.

 

Volvia Vakuutus sähköautoille

  • Volvia Vakuutuksen hankkiessasi saat Volvon sähköautoille suunnitellun turvan.
  • Hinaus- ja tiepalvelu If Apu päivystää 24/7 – saat apua tien päällä esimerkiksi ajoakun sähkön loppuessa.
  • Volvia Vakuutuksen hinta joustaa vuosittaisten ajokilometriesi mukaan, joten et maksa turhasta.
  • Kaskovakuutus kattaa sähköauton ajoakun ja latausjohdon vahingon sattuessa.


 

Tukenasi tien päällä, latauspisteellä ja korjaamolla

Olemme viimeisen 15 vuoden aikana vakuuttaneet yhteensä reilut 100 000 täyssähköautoa Pohjoismaissa, joten väitämme tuntevamme näihin liittyvät huolet ja riskit paremmin kuin moni muu.

Volvia Vakuutus on sähköautoilijalle suunniteltu turva, joka sopii kaikille Volvon täyssähköautoille. Kaskovakuutuksesta on hyötyä etenkin silloin, jos täyssähköautostasi loppuu sähkö kesken matkan, sillä vakuutus korvaa hinauksen lähimmälle latauspisteelle Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä EU- ja ETA-alueella.

Hinaus- ja tiepalvelu If Apu päivystää 24/7 sekä kotimaassa että ulkomailla. Hoidamme hinauslaskun ja vahinkoilmoituksen puolestasi. Omavastuu on tällöin 0 euroa. If Avulta saat neuvoa puhelimitse paitsi vahinkotilanteisiin myös silloin, jos epäilet autossasi olevan jokin vika.

Vahingon satuttua saat merkkikorjaamolla käyttöösi osaavimmat sähköauton korjaajat. Auton korjaus hoidetaan Volvon sähköautoihin erikoistuneilla ammattilaisilla, joilta edellytämme alan uusimpien laatu- ja työturvallisuusstandardien noudattamista.

Jos sinulla on jo Volvia

Jos sähköautosi on jo vakuutettu Volvialla, voit jatkaa autoilua kuten ennenkin. Saat automaattisesti käyttöösi sähköautoilijalle suunnatut palvelut ja laajennukset.

 

Tutustu lisää Volvia Vakuutukseen.

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot